fbpixel

Search icon
Search
Τα genius beauty hacks της Meghan Markle που μπορείτε να δοκιμάσετε στην καραντίνα
BEAUTY PEOPLE

Τα genius beauty hacks της Meghan Markle που μπορείτε να δοκιμάσετε στην καραντίνα

Δώστε τους μια ευκαιρία και δεν θα χάσετε


Είναι γεγονός ότι συχνά, οι αγαπημένοι μας royals αποτελούν έμπνευση, όχι μόνο για τα πολυπόθητά τους fashion looks, αλλά και για το γεγονός ότι φαίνονται μονίμως αψεγάδιαστοι και φρέσκοι, κάνοντάς μας να «πεθαίνουμε» να μάθουμε τα μυστικά τους! Μια εξ αυτών; Η love to hate Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. Η γλυκιά Meghan έχει καταφέρει να εντυπωσιάζει όχι μόνο με τις δυναμικές της απόψεις, αλλά και με την αψεγάδιαστη εμφάνισή της! Η ίδια όμως, έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς, τα οποία ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε, ώστε να τα δοκιμάσετε asap -γιατί όχι και μέσα στην καραντίνα...;

Give it a chance!

Γυμνάστε το πρόσωπό σας 

1-adUnk.jpg

Κάντε 15 επαναλήψεις... χαμογελώντας. Ναι καλά ακούσατε, η Meghan συνηθίζει να κάνει ασκήσεις προσώπου, καθώς όπως την είχε συμβουλέψει ο αγαπημένος της αισθητικός, Nicola Joss, αυτές δείχνουν την όψη του προσώπου πιο σφριγηλή. Βοηθούν ιδιαίτερα τα μάγουλα και το πηγούνι να παραμένουν σφικτά. Δοκιμάστε το κάθε πρωί λίγο πριν πιείτε τον καφέ σας στο σπίτι, θα γυμνάσει τους μύες του προσώπου σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

Μην ξεχνάτε το ρουζ σας

2-DAJlX.jpg

Τι και αν περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε άκρως περιποιημένες. Το μυστικό της Markle για να παραμένεις φρέσκια πάντα είναι φυσικά το ρουζ. Μπορεί να μην χρειάζεστε κάποιο άλλο προϊόν ομορφιάς αυτήν την περίοδο, ωστόσο είναι αλήθεια πως από τις βιντεοκλήσεις για τη δουλειά μέχρι τις φωτογραφίες που μπορεί να ανταλλάζετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, λίγο ρουζάκι θα σας κάνει να βρείτε ξανά την λάμψη σας!

Κρατήστε τα χείλη σας ενυδατωμένα

3-xKyBi.jpg

Μαζί με το αντισηπτικό, μην ξεχνάτε φυσικά να έχετε μαζί σας και το αγαπημένο σας lip balm. Αυτό είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για την Δούκισσα. Τα χείλη μας ιδιαίτερα το χειμώνα έχουν την τάση να στεγνώνουν και να χάνουν τη λεία τους όψη. Κάτι που ενοχλεί αισθητικά πρακτικά. Μην ξεχνάτε λοιπόν, ακόμα και μέσα στο σπίτι να τα περιποιείστε, βάζοντας τους λιποζάν, ή ακόμα και να κάνετε μοναδικά DIY scrubs.

Το απόλυτο chignon

4-D0xn6.jpg

Περνάτε χρόνο στο σπίτι και δεν ξέρετε πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας -ιδιαίτερα τώρα που δεν υπάρχουν κομμωτήρια; Μην ανησυχείτε! Δημιουργήστε ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα με τη βοήθεια της Meghan Markle. Ένας χαμηλός κότσος λοιπόν, θα σας δώσει τη λύση, αφού είναι ιδανικός ακόμα και για zoom meetings. Το μυστικό της; Ψεκάστε με μια λακ, μια καθαρή οδοντόβουρτσα και χρησιμοποιήστε την για να χτενίσετε τα μαλλιά σας προς τη φορά του πιασίματος. Με τον ίδιο τρόπο θα φτιάξετε και την χωρίστρα σας... και δεν θα πετάει τρίχα!

Nails on fleek

5-ckx2P.jpg

H βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει το χρώμα "Ballet Slippers" της Essie από τη δεκαετία του '80, ενώ η Kate Middleton συνδυάζει τις δύο αποχρώσεις, το "Laque Ultra Shine" της Rose Lounge Bourjois και της Essie, το Allure, ώστε να επιτύχει την απόλυτη nude απόχρωση στα νύχια. Είναι λοιπόν, παράδοση των royals να επιλέγουν τους σχεδόν άχρωμους τόνους, όπως κάνει και η Markle. Γιατί να μην δοκιμάσετε το ίδιο; Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, που θα χρειαστεί να περιποιείστε τα άκρα σας μόνη, δεν υπάρχει καλύτερη λύση για να τα διατηρήσετε κομψά από ένα nude υπέροχο βερνίκι. Βρήκαμε τα καλύτερα για εσάς εδώ.