fbpixel

Search icon
Search
Τα fashionable items στα οποία ορκίζονται τα London girls
THE LOOK

Τα fashionable items στα οποία ορκίζονται τα London girls

Οι πιο cool fashionistas της βιομηχανίας


Σημαντική θέση εδώ και χρόνια στη βιομηχανία της μόδας παίζει η London fashion σκηνή. Τα κορίτσια της Μεγάλης Βρετανίας και κυρίως της πρωτεύουσας της, του Λονδίνου. Είναι εκείνη που έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στα social media με το cool και άνετο στιλ τους. Εάν λοιπόν, αγαπάτε κι εσείς την αισθητική τους τότε δεν έχετε παρά να γνωρίσετε ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που μπορούν να σας την προσφέρουν. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το loungewear style κατέχει σημαντική θέση στη λίστα τους, ενώ δεν μπορούν να αποχωριστούν τις καμπαρντίνες και statement αξεσουάρ, όπως τα bib collars! 

Ανακαλύψτε ποια είναι οι προσθήκες που αν τις τολμήσετε θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο London girl!   

Trench coat

be682ed9-3244-423a-90e7-5e042dd4c9da.webp

Ως συνήθως, οι καμπαρντίνες είναι ένα από τα πιο hot outwears της φθινοπωρινής σεζόν. Πέρα από τη κλασική μπεζ εκδοχή τους, φέτος έχουμε παρατηρήσει κι ακόμα ένα σχέδιο που θα μας απασχολήσει πολύ. Οι two tones trench coats έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις Londoners κι όπως φαίνεται, η δημοτικότητα τους θα εκτοξευθεί τους επόμενους μήνες. Αν θέλετε να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω, επενδύστε στο καινούριο αυτό design, στους χρωματικούς συνδυασμούς που επιθυμείτε. Εμείς σας προτείνουμε τον κλασικό γκρι με λευκό ή το λίγο πιο μοντέρνο, μπεζ με λαδί.

Statement collars

4e9469b3-17ec-4e8f-8bb8-72c318b434c7.webp

Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και τη φετινή σεζόν και τα κορίτσια από το Λονδίνο το κάνουν απόλυτα ξεκάθαρο. Τα υπερμεγέθη κολάρα, τα οποία απογειώνουν το στιλ ακόμα και του πιο απλού κομματιού, είναι παντού. Τα συναντάμε σε φορέματα, πουκάμισα, πλεχτά αλλά και ζακέτες. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να επενδύσετε σ’ έναν αποσπώμενο γιακά και να τον τοποθετείτε όπου εσείς επιθυμείτε. Επιλέγοντας ένα item σ’ αυτό το στιλ, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο για να μαγνητίσετε τα βλέμματα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Loungewear

e029f763-bf20-474b-86c6-2333477724d8.jpeg

Τα it girls του Λονδίνου, συνηθίζουν να επιλέξουν το loungewear style για καθημερινές εμφανίσεις. Επιλέγουν jumpsuits ή και φόρμες σε μονόχρωμους τόνους, συνδυάζοντας τες συχνά, με ένα T-shirt και fashionable sneakers. Άνεση, πρακτικότητα και πολύ στιλ μέσα σ' ένα πολύ εύκολο all day look.

Basket bags

69042b68-d12e-4ed7-bd6c-6f8a4cd85ccc.jpeg

Το bag design που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρ’ όλα αυτά οι αγαπημένες μας influencers αποδεικνύουν ότι είναι ένα εξίσου απαραίτητο αξεσουάρ και για τη φθινοπωρινή περίοδο. Γνωστές Instagramers, όπως οι Lucy Williams, Camille Charriere και Jessica Skye έχουν παρουσιάσει το διάσημο basket bag του fashion house, Loewe, σε όλο το Λονδίνο. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η τσάντα σας θα μοιάζει υπέροχη μαζί με το καθημερινό σας τζιν παντελόνι κι ένα πουλόβερ ή cardigan.

Skirt suit

ad5e4de1-50fa-4fc8-8815-f935dcb15f00.jpeg

Τα κορίτσια στο Λονδίνο δε χάνουν ευκαιρία για να μας χαρίσουν υπέροχες εικόνες βασισμένα σ’ αυτό το στιλ. Τα κοστούμια, τα οποία αποτελούνται από φούστες αντί για παντελόνια, τα γνωστά και πιο εκσυγχρονισμένα ταγιέρ, παρέχουν το απόλυτο φθινοπωρινό co-ord, που μπορεί να σας συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, από την εμφάνισή σας στο γραφείο μέχρι ένα δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο.