fbpixel

Search icon
Search
Τα design items που πρέπει να εντάξετε στην είσοδο του σπιτιού σας ανάλογα με το ζώδιό σας
INTERIORS

Τα design items που πρέπει να εντάξετε στην είσοδο του σπιτιού σας ανάλογα με το ζώδιό σας

Μάθετε ποια είναι και βάλτε τα στον χώρο και τη ζωή σας


Το πιο πιθανό είναι να μην είχατε σκεφτεί να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας με συγκεκριμένα στοιχεία που σας ταιριάζουν με το ζώδιό σας. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να μάθετε ποιες είναι οι ιδανικές προσθήκες, που είναι πιο κοντά στην προσωπικότητα και το γούστο σας, με βάση τον αστρολογικό σας χάρτη. Ειδικά εάν βρίσκεστε σε mood ανανέωσης, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσετε ένα mini makeover.

Get inspired!

Κριός: Έναν μεγάλο καθρέφτη

1-ItF5I.jpg

Σας αρέσουν τα επιβλητικά κομμάτια και ακόμα και από την είσοδο του σπιτιού σας μπορείτε να το αποδείξετε. Πείτε «ναι» σε μια vintage επιλογή, καλύτερα σε χρυσή απόχρωση για να ταιριάζει και με τον έντονο χαρακτήρα σας.

Ταύρος: Μια εντυπωσιακή πολυθρόνα

2-hBF6f.jpg

Η ηρεμία είναι ένα από τα στοιχεία που αναζητάτε συνεχώς και η συγκεκριμένη προσθήκη μπορεί να σας την προσφέρει. Φροντίστε, όμως, να είναι εντυπωσιακή, έτσι ώστε να δεσπόζει σε ένα τόσο μικρό σημείο.

Δίδυμοι: Έντονο φυσικό φως

3-xYBMX.jpg

Είστε προσεκτικοί κι εστιάζετε στη λεπτομέρεια. Το φως αποτελεί βασικό στοιχείο που δεν ξεχνάτε να λαμβάνετε υπόψη σας κάθε φορά που αλλάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μια πόρτα με παράθυρα θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που ζητάτε.

Καρκίνος: Λευκά έπιπλα & διακοσμητικά

4-s8JL0.jpg

Από τη φύση σας είστε πολύ δημιουργικοί κι ευφάνταστοι άνθρωποι και το λευκό σάς δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείτε όσο θέλετε. Από τη μία συμβολίζει τη σταθερότητα και την ηρεμία στη ζωή σας και από την άλλη το ενδιαφέρον σας να βαδίζετε σε νέα μονοπάτια, έχοντας όμως μια σίγουρη βάση που δεν είναι άλλη από έναν κάτασπρο καμβά.

Λέων: Έναν oversized πίνακα

4-Z07MG.jpg

Είστε έντονοι χαρακτήρες και αυτό φαίνεται σε οτιδήποτε σας περιβάλλει. Ένας μεγάλος πίνακας είναι ό,τι πρέπει για να νιώθετε πως αυτό ο χώρος ανταποκρίνεται πλήρως στα γούστα και την προσωπικότητά σας.

Παρθένος: Φυτά

6-e0WfG.jpg

Είστε μια ήρεμη δύναμη και η χαλάρωση είναι αυτό που ζητάτε περισσότερο στη ζωή σας. Για να καταφέρετε να νιώθετε γαλήνια, προσθέστε φυτά στην είσοδό σας και φροντίστε τα όσο χρειάζεται. Είστε πολύ συνεπείς, οπότε θα μπορέσετε να τα διατηρήσετε καταπράσινα.

Ζυγός: Funky πινελιές

1-uCjeJ.jpg

Κάνετε συνεχώς όνειρα και είστε πολύ αισιόδοξη σε γενικές γραμμές. Οι πινελιές με fun χαρακτήρα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και τα pop χρώματα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Σκορπιός: Cozy στοιχεία

5-vzQao.jpg

Είναι λογικό να θέλετε να νιώθετε άνετα και «ζεστά» μέσα στο σπίτι σας ακόμα και την άνοιξη. Ένα fluffy χαλί, θερμά χρώματα στους τοίχους και λίγες μεταλλικές λεπτομέρειες, θα στήσουν το τέλειο σκηνικό για εσάς.

Τοξότης: Minimal προσθήκες

8-k7pEg.jpg

Πάνω από όλα, είστε πρακτικά όντα κι ενδιαφέρεστε κυρίως για τη λειτουργικότητα των πραγμάτων στη ζωή σας. Αποφύγετε, λοιπόν, τα περιττά διακοσμητικά που δεν έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης στον χώρο και τοποθετήστε όσα έχετε ανάγκη -ανάλογα με το lifestyle σας. Το λευκό χρώμα θεωρείται «κλειδί» στην προκειμένη περίπτωση.

Αιγόκερως: Ένα όμορφο φωτιστικό

9-zqc5U.jpg

Κάνετε συχνά focus στη λεπτομέρεια και αυτό σας δίνει την πολυτέλεια να είναι γεμάτοι οι χώροι σας με όμορφα στοιχεία. Από την άλλη σκέφτεστε και την πρακτικότητα. Ένα φωτιστικό με ιδιαίτερο design μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο.

Υδροχόος: Ένα πολυχρηστικό έπιπλο

2-krKHV.jpg

Σας αρέσει η τάξη και πάντα τη λαμβάνετε υπόψη σας κάθε φορά που οργανώνετε τους προσωπικούς σας χώρους. Ένα έπιπλο που να συνδυάζει μοντέρνα όψη με χώρους αποθήκευσης για τα πράγματά σας, είναι η ιδανική για εσάς επιλογή.

Ιχθείς: Ένα τραπέζι στη μέση

12-pRNeU.jpg

Πάντα στρέφετε την προσοχή σας στην πολυτέλεια και αντλείτε έμπνευση από luxury βίλες του εξωτερικού, στις οποίες ποτέ δεν απουσιάζει ένα κεντρικό τραπέζι στην είσοδο. Είναι η ιδανική προσθήκη για να τοποθετήσετε ένα βάζο με άνθη ή ακόμα και τα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως τα κλειδιά σας.