fbpixel

Search icon
Search
Τα day-to-night pieces της SS'24 για εμφανίσεις με bold χαρακτήρα
THE LOOK

Τα day-to-night pieces της SS'24 για εμφανίσεις με bold χαρακτήρα

Από το βιώσιμο fashion brand Liuba που αποτυπώνει την τόλμη, τη λάμψη και τη διαχρονικότητα


Ένα από τα key-items της άνοιξης - όπως κι όλων των σεζόν άλλωστε - είναι τα φορέματα. Πρόκειται για ένα κομμάτι, το οποίο όμως μπορεί να πάρει πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Σίγουρα είναι η πιο εύκολη και αποτελεσματική επιλογή τις ημέρες που δυσκολευόμαστε να βρούμε τι θα φορέσουμε. Αέρινες σιλουέτες, midi γραμμές και εντυπωσιακές αποχρώσεις είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν.

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα brand που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε στο Liuba Style. Πρόκειται για ένα βιώσιμο fashion brand με έδρα την Αθήνα που συστήνεται στην αγορά της Ελλάδας και φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας με τη δέσμευσή του σε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και διαχρονική αισθητική σχεδιασμού. H founder και δημιουργική διευθύντρια Liuba, υπογράφει μια εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία premium κομψών κομματιών ένδυσης χρησιμοποιώντας φυσικό μετάξι, γνωστό για την πολυτελή αίσθηση και τις βιώσιμες ιδιότητές του.

All about the environment

Η Liuba Style αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από ένα stylish brand - είναι ένα κίνημα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον! Αγκαλιάζοντας διαχρονικές αρχές και ζωντανά prints μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε μαζί της στον επαναπροσδιορισμό της πολυτέλειας και να κάνουν μια θετική διαφορά μέσω των επιλογών τους στη μόδα. Από την προμήθεια οικολογικών υφασμάτων μέχρι την εφαρμογή υπεύθυνων πρακτικών παραγωγής, το brand δίνει προτεραιότητα στο σεβασμό του περιβάλλοντος χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ ή την ποιότητα.

...And making a statement

Με έμφαση στα τολμηρά σχέδια και τα ζωηρά χρώματα, οι συλλογές της εταιρίας Liuba Style αντανακλούν ένα αρμονικό μείγμα κλασικής κομψότητας και σύγχρονης φινέτσα. Από αέρινα φορέματα μέχρι εντυπωσιακά ολόσωμα jumpsuits, κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δυνατότητα στην κάθε γυναίκα να εκφράζει το δυναμισμό και τη θηλυκότητά της με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο.

Φέτος, ως γνωστόν δίνουμε βάση στις bohemian inspired maxi και midi γραμμές. Παρακάτω, κάναμε hand-pick τα αγαπημένα μας dress types που θα βρείτε στο brand Liuba για την SS'24 σεζόν που διανύουμε τώρα...

Open Back

2.jpg

Δεν υπάρχει πιο πετυχημένος τρόπος να κάνετε ένα statement από την ανοιχτή πλάτη. Φέτος, ως fans του boho-chic που έχει επιστρέψει δυναμικά λατρεύουμε τα ντραπέ σχέδια που χαρίζουν ελευθερία στην κίνηση, ενώ ταυτόχρονα κολακεύουν κάθε σωματότυπο αλλά και στιλ. Συνδυάστε το με tie-up sandals για ένα εντυπωσιακό αρχαιοελληνικό look. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα πιο preppy twist, προτιμήστε τις μπαλαρίνες ή mules για την έξοδο.

The T-shirt Dress

6.jpg

Η ευελιξία και η μακροζωία ενός shirt dress είναι απόλυτα βέβαιη. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε ένα τόσο ευέλικτο φόρεμα να δείχνει εντελώς καινούριο, είτε επιλέγοντας το σε ένα πιο out there χρώμα, είτε ταιριάζοντας το με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

The Maxi Set

802a8285-copy.jpg

Αποτελώντας, επίσης, ωδή στην bohemian αισθητική που πρόκειται να σαρώσει τον κόσμο της μόδας φέτος, ένα multi-tier set σε ένα έντονο χρώμα αποτελεί go-to επιλογή στις διακοπές σας, αλλά και στην πόλη, από το πρωί ως το βράδυ.

The Halter-Neck

802a8361-copy.jpg

Μπορεί να έκανε την πρώτη του εμφάνιση το '30 και να έγινε viral το '70, όμως χαρακτηρίζεται από τη δεκαετία του '90 - που αποτελεί εποχή-έμπνευση για τη νέα γενιά. Η halter λαιμόκοψη συνήθως χρησιμοποιεί ιμάντες ή ύφασμα που τυλίγονται γύρω από το λαιμό σας, αφήνοντας την πλάτη σας εκτεθειμένη. Είναι ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο για τον πιο ζεστό καιρό και προσθέτει χαρακτήρα στις εμφανίσεις σας κατά τη διάρκεια των διακοπών. 

Εσείς ποιο στιλ θα καθιερώσετε φέτος;

Info: liuba.style | Instagram: @liuba.style