fbpixel

Search icon
Search
Τα colour trends που θα συναντάμε συνεχώς τους επόμενους μήνες
TRENDS & CATWALKS

Τα colour trends που θα συναντάμε συνεχώς τους επόμενους μήνες

Εντάξτε τα από τώρα στα καθημερινά σας σύνολα και «κλέψτε» τις εντυπώσεις


Μπορεί πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό να μην πηγαίνουν έτσι όπως τα σχεδιάζαμε, αλλά κάποια άλλα δεν αλλάζουν. Ένα από αυτό είναι οι τάσεις της νεάς σεζόν. Αν και η παρουσιάσεις των νέων συλλογών δε θύμιζαν σε τίποτα όλα αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, διάσημοι οίκοι και art directors, μας εντυπωσίασαν με την αγάπη τους για τη μόδα, την προσαρμοστικότητα τους, τις μοναδικές ιδέες τους και φυσικά με τις δημιουργίες τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που απασχολεί όλους τους ειδικούς αλλά και τους fashion lovers είναι τα χρώματα. Μάλιστα, σχεδόν όλες οι συλλογές για την επόμενη σεζόν έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις χρωματικές αποχρώσεις των κομματιών που παρουσίασαν, δημιουργώντας colour trends, τα οποία θέλουμε να ξεκινήσουμε να τα φοράμε από τώρα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ενημερωθείτε για όλα τα φωτεινά χρώματα που επρόκειτο να συναντήσουμε παντού τους επόμενους μήνες!

Pale yellow

spring-colours-1.jpg
Celine, Altuzarra

Αν έχουμε ανάγκη από κάτι τον τελευταίο καιρό, τότε αυτό είναι το φως και η θετική διάθεση. Ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχουμε είναι με τα κομμάτια που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε τα καθημερινά μας σύνολα. Το «απαλό» κίτρινο, είναι η επιλογή που θα σας βοηθήσει να φέρετε την «άνοιξη» από τώρα στην εικόνα σας. Το συναντήσαμε σε πολλές συλλογές, όπως Altuzarra, Celine, Ferragamo and Jil Sander. Θα το βρείτε σε όλα τα σχέδια, από παντελόνια μέχρι φορέματα και φούστες ανάλογα με το στιλ και το χαρακτήρα σας.

Baby blue

spring-colours-2.jpg
Chloe

Το μπλε ήταν το χρώμα της περασμένης χρονιάς, γεγονός που το έκανε να μας χαρίσει μοναδικές εικόνες που δε θέλαμε να τις αποχωριστούμε. Η παρουσία τους συνεχίζεται να είναι πολύ έντονη με μερικές παραλλαγές. Για την άνοιξη που έρχεται, τα ηνία αναλαμβάνει η απαλή, γαλάζια απόχρωση. Στους διάσημους οίκους Chloe, Alessandra Rich αλλά και Emilia Wickstead και Hermès παρατηρήσαμε πλήθος από μπλούζες και φορέματα σ’ αυτόν τον τόνο. Εκτός από μονοχρωμίες, κυριαρχήσαν και τα printed items βασισμένα στο baby blue.

Cardinal red

spring-colours-3.jpg
Emilia Wickstead, Chanel

Αν δεν είστε λάτρεις των pastels και λατρεύετε τα κλασικά, έντονα χρώματα, τότε αυτή επρόκειτο να γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για την υπόλοιπη χρονιά. Το έντονο κόκκινο έχει τη μαγική ικανότητα να ταιριάζει σε όλες τις εποχές και μπορεί να αναβαθμίσει πολύ εύκολα ακόμα και το πιο απλό κομμάτι. Αν επιθυμείτε να το εντάξετε από τώρα στις εμφανίσεις σας, φορέστε το à la Chanel μ’ ένα slogan jumper. Plus, μπορείτε να διαλέξετε κι ένα midi dress, όπως το είδαμε στην Emilia Wickstead.

Sunset orange

spring-colours-4.jpg
Burberry, Acne

Το περασμένο καλοκαίρι οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και συνέβαλαν σε μοναδικά looks που θα αργήσουμε να ξεχάσουμε. Όπως όλα δείχνουν και την επόμενη σεζόν θα μας απασχολήσει αυτή η «οικογένεια» χρωμάτων και πιο συγκεκριμένα η απόχρωση του πορτοκαλί. Ξεκινήστε από τώρα την ερεύνα ώστε να είστε προετοιμασμένες. Αν θέλετε να το κάνετε all the way και να εντυπωσιάσετε, επενδύστε από τώρα σ’ ένα sunset orange outwear.

Lilac

spring-colours-5.jpg
Chloe, Bottega Veneta

Ήδη από το περασμένο έτος αυτή η απόχρωση μας έχει εντυπωσιάσει κάτι το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Μάλιστα όλες οι fashionistas προσπαθούν να το συμπεριλάβουν όλο και περισσότερο στις εμφανίσεις τους. Το είδαμε παντού στους Chloe και Baum, κι εμείς δε μπορούμε να αντισταθούμε στην ηρεμία και την αρμονία που χαρίζει. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε.