fbpixel

Search icon
Search
Τα colour trends που ταιριάζουν μοναδικά στις Christmas at home εμφανίσεις σας
STYLING TIPS

Τα colour trends που ταιριάζουν μοναδικά στις Christmas at home εμφανίσεις σας

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά


Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν τη διαφορά σ’ ένα σύνολο. Τα στοιχεία που θα συμβάλλουν σε μία ολοκληρωμένη και μοντέρνα εικόνα ποικίλλουν και τα χρώματα ανήκουν σ’ αυτά. Κάθε σεζόν που περνάει ειδικοί και fashion lovers δίνουν ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή στις χρωματικές επιλογές και τους συνδυασμούς.

Μπορεί φέτος να μην παραβρεθούμε σε parties ή σε ρεβεγιόν με πολύ κόσμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στα σύνολα που θα επιλέξουμε για τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου. Μετατρέψτε την εικόνα σας σε απόλυτα γιορτινή με τις χρωματικές σας επιλογές.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και διαλέξτε ποιο θα είναι το colour trend που θα συνοδεύσει τα festive looks σας τα φετινά Χριστούγεννα!

Black

black.jpg
Image source: @leoniehanne

Το μαύρο αποτελεί το πιο κλασικό και διαχρονικό χρώμα όλων των εποχών. Είναι η πιο chic επιλογή που μπορεί να κάνει μία γυναίκα. Μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στην οικογένεια των χρωμάτων για τη φετινή χρονιά είναι το total black. Με βάση όλα τα προηγούμενα ένα μαύρο στοιχείο δεν πρέπει να λείπει από τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Η πιο σίγουρη και πετυχημένη επιλογή δεν είναι άλλη από ένα little black dress. Για πιο casual look επιλέξτε ένα πλεκτό ενώ για πιο formal μπορείτε να προτιμήσετε σχέδια με παγιέτες ή άλλες fashion details.

Red

red-XTCTD.jpg
Image source: @ninasandbech

Μιλώντας για Χριστούγεννα δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο απόλυτο festive colour, το κόκκινο. Εμείς για τη φετινή χρονιά σας προτείνουμε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε εικόνες που ίσως να μην το κάνατε υπό άλλες συνθήκες. Τολμήστε και δημιουργήστε το απόλυτο total red look head to toe. Μπορείτε να το πετύχετε είτε μ’ ένα κοστούμι είτε με το συνδυασμό δύο ή περισσότερων ξεχωριστών κομματιών. Αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way επιλέξτε και αξεσουάρ σ’ αυτό το χρώμα αλλιώς οι μαύρες προσθήκες θα σας χαρίσουν σιγουριά.

Metallics

metallics.jpg
Image source: @_thefab3

Τα Χριστούγεννα χρειάζονται λάμψη και πολύ στιλ. Δεν υπάρχει πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος από τα μεταλλικά κομμάτια. Επενδύστε σ’ ένα glam top και συνδυάστε το ακόμα και με το καθημερινό σας παντελόνι. Μπορείτε να εντάξετε τις metallic details ακόμα και στα υποδήματα σας ή στην τσάντα σας. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κυρίως ανάμεσα σε ασημί ή χρυσές επιλογές, αλλά εμείς προτιμούμε τα ασημί μεταλλικά στοιχεία.

Blue

blue-3.jpg
Image source: @msorrig

Το χρώμα της χρονιάς για το 2020 μας χάρισε πλήθος μοναδικών επιλογών και συνόλων κι εμείς δε μπορούμε να το αποχωριστούμε τόσο εύκολα. Μάλιστα δε μπορούμε να αντισταθούμε σε κομμάτια από blue sequins. Παρόλα αυτά έχετε τη δυνατότητα να εντάξετε το μπλε χρώμα στις γιορτινές σας εμφανίσεις με όποιον τρόπο και σε όποια απόχρωση επιθυμείτε. Η πιο σκούρα εκδοχή τους ταιριάζει περισσότερο στο κλίμα αλλά και στην εποχή.

White

white-3.jpg
Image source: @ariviere

Το λευκό έχει γίνει πλέον χρώμα του χειμώνα. Η αντίθεση που δημιουργεί με τις μουντές μέρες μας κάνει να το επιλέγουμε όλο και περισσότερο στα χειμερινά μας σύνολα. Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα χιόνι, αλλά ένα total white look θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σ’ αυτήν την αίσθηση. Μπορείτε να επιλέξετε ένα knit co-ord αν παραμείνετε στο σπίτι με την οικογένεια σας αλλά κι ένα άνετο κοστούμι αν επισκεφθείτε τους κοντινούς σας αγαπημένους. Για να δώσετε παραπάνω λάμψη, προσθέστε το κόκκινο κραγιόν σας και τ’ αγαπημένα σας κοσμήματα.