fbpixel

Search icon
Search
Τα butter nails είναι το ανοιξιάτικο μανικιούρ που πρέπει να γνωρίζετε
HAIR & NAILS

Τα butter nails είναι το ανοιξιάτικο μανικιούρ που πρέπει να γνωρίζετε

H Selena Gomez είναι ήδη μεγάλη θαυμάστρια του trend


Το lemon girl summer είναι προ των πυλών και η Selena Gomez -και τα νύχια της σε απόχρωση βούτυρο- μόλις το απέδειξαν. Αν και η Selena ποτέ δεν απέφυγε να κάνει το μανικιούρ της σε όλους τους τύπους του κίτρινου, η συγκεκριμένη απόχρωση που είναι ακριβώς "on trend". Το κίτρινο του βουτύρου, ένα παστέλ χρώμα ανάμεσα στο καναρινί και το μπεζ, είναι παντού αυτή τη στιγμή. Από την πασαρέλα μέχρι το κόκκινο χαλί (δείτε το φόρεμα Loewe Emmys της Aubrey Plaza) και το τελευταίο μανικιούρ της Selena, είναι ξεκάθαρο ότι το απαλό κίτρινο του βουτύρου είναι πραγματικά το καθοριστικό χρώμα της χρονιάς.

Αυτό όμως σημαίνει ότι το κίτρινο του βουτύρου θα είναι και η μεγαλύτερη τάση του ανοιξιάτικου μανικιούρ;

Λοιπόν, αν ρωτήσετε τον καλλιτέχνη νυχιών της Selena, Tom Bachik, στους πελάτες του οποίου περιλαμβάνονται επίσης η Jennifer Lopez και η Camila Cabello, σίγουρα έτσι φαίνεται. Στην πραγματικότητα, όταν ο Bachik δημοσίευσε τη φωτογραφία των νέων νυχιών της Selena στο Instagram, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: "Συναγερμός τάσης: Butter Manis for spring". Το συνυπέγραψε δεόντως.

Εκτός από την Selena, η αγαπημένη Rose των BLACKPINK έδειξε τα νέα της νύχια σε μια συλλογή πρόσφατων φωτογραφιών στο Instagram. Δεν είναι ένα φωτεινό χρυσοκίτρινο ή χαρούμενο λεμονί, αλλά μάλλον μια πιο ξεθωριασμένη, σούπερ χλωμή βουτυρένια απόχρωση- με την πρώτη ματιά, δεν φαίνονται καν κίτρινα! Ωστόσο, σε μια άλλη φωτογραφία μπορείτε να δείτε την καθαρή πλύση του παστέλ κίτρινου στα μεσαίου μήκους νύχια της.

Το κίτρινο του βουτύρου δεν είναι μόνο πολύ δημοφιλές αυτή τη στιγμή, αλλά όταν πρόκειται για μανικιούρ, μπορεί να φέρει καλή τύχη - ή τουλάχιστον κάποια θετικά vibes. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κίτρινο συμβολίζει την ευτυχία και το θάρρος και είναι γνωστό ότι δίνει ώθηση στην αισιοδοξία. Όταν χρησιμοποιούμε το χρώμα συνειδητά, μπορούμε να εκδηλώσουμε τις επιθυμίες μας, να αλλάξουμε το πώς νιώθουμε και να αλλάξουμε την ενέργεια. Όλοι σχετιζόμαστε με το χρώμα- όλοι ξέρουμε ποια χρώματα ζούμε και ποια απωθούμε. Αυτό αντικατοπτρίζει την ενέργεια με την οποία δουλεύουμε και αυτό που χρειαζόμαστε για να νιώθουμε ισορροπημένοι.

Κοιτάζοντας το όμορφο κίτρινο του βουτύρου στα χέρια σας μπορεί να βελτιώσετε σημαντικά τη διάθεσή σας. Έτσι, manifestation ή όχι, αυτό μας ακούγεται καλό! Είτε αναζητάτε καλή τύχη ή αισιοδοξία είτε απλά θέλετε να μπείτε στην τάση του βουτυροκίτρινου, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα τόσο χαριτωμένο χρώμα. Κοιτάζοντας το όμορφο κίτρινο του βουτύρου στα χέρια σας μπορεί να βελτιώσετε σημαντικά τη διάθεσή σας. 

Το κόλπο σε αυτή την τάση είναι να την πετύχετε σωστά -και για να αποφύγετε μια αντιαισθητική απόχρωση του κίτρινου- είναι να διασφαλίσετε ότι είναι η σωστή απόχρωση. Σκεφτείτε το κρεμώδες και όχι το μουσταρδί ή το νέον. Είναι ένα νεύμα προς το χρώμα, χωρίς να είναι υπερβολικά εντυπωσιακό.