fbpixel

Search icon
Search
Τα boot trends που θα ακολουθήσουμε το φετινό φθινόπωρο & θα απογειώσουν τις εμφανίσεις μας
TRENDS & CATWALKS

Τα boot trends που θα ακολουθήσουμε το φετινό φθινόπωρο & θα απογειώσουν τις εμφανίσεις μας

Σχέδια που θα θέλετε να αποκτήσετε asap


Το φθινόπωρο είναι κι επίσημα εδώ! Αυτό σημαίνει ότι μαζί του «έρχονται» και όλες οι νέες τάσεις για τα ρούχα και τα παπούτσια. Ένα από τα βασικά σχέδια στον κόσμο των υποδημάτων είναι οι μπότες κι έχει έρθει η στιγμή που μπορούμε να τις φορέσουμε άφοβα για να δημιουργήσουμε fashionable head to toe σύνολα. Όλοι οι λάτρεις της μόδας γνωρίζουν ότι κάθε καινούρια σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους μια πληθώρα σχεδίων για να καλύψουν όλα τα γούστα. 

Είτε λοιπόν αγαπάτε τις flat εκδοχές είτε προτιμάτε ένα κομψό, ψηλοτάκουνο ζευγάρι, το φθινόπωρο του 2020 μας «παρουσίασε» μία σειρά από μπότες για κάθε περίσταση. Πάντα έχοντας ως καθοδηγητές τις πασαρέλες για τη σεζόν F/W 2020, έχουμε δει πολλά designs να κερδίζουν την προσοχή από τώρα, συμπεριλαμβανομένων και των over-the-knee boots που είδαμε πολύ έντονα στα fashion houses Bottega Veneta και Victoria Beckham, καθώς και των πολυσυζητημένων wellies boots, τις οποίες συναντήσαμε στους οίκους Prada και Chloe. Εκτός από τις παραπάνω όμως οι chunky track sole boots έχουν κάνει πολύ δυναμική επιστροφή, ενώ οι combat έχουν διατηρήσει τη δημοφιλία τους για το 2020. Plus, οι μπότες σε στιλ cowboy θεωρούνται για ακόμα μία χρονιά must have item

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε όλες τις τάσεις που μπορείτε σιγά σιγά να αρχίσετε από τώρα να προσθέτετε στα looks σας. It’s fall time!

Over the knee

boots-5.jpg
Image source: @slipintostyle

Οι μπότες πάνω από το γόνατο επιστρέφουν με στόχο να χαρίσουν στις γυναίκες μία μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα σέξι αισθητική. Από τον οίκο Proenza Schouler μέχρι τη Victoria Beckham, οι over the knee boots αποφάσισαν να «επιμηκυνθούν» για να φτάσουν σε μεγαλύτερα ύψη. Η αλήθεια είναι πως το πέτυχαν και με το παραπάνω. Αυτό το σχέδιο μπορεί να συνδυαστεί φανταστικά με mini φορέματα και φούστες αλλά εξίσου και με τις midi εκδοχές τους. Plus, κολακεύουν τα πόδια σας, διότι κρύβουν τυχόν ατέλειες.

Track sole

boots-4.jpg
Image source: @whowhatwear

Οι μπότες με την έντονη σόλα επιστρέφουν για ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν. Η επιτομή αυτού του σχεδίου ήρθε από τον οίκο Prada, ο οποίος το χρησιμοποίησε σε πολλές τους εμφανίσεις. Παρόλα αυτά όλα τα brands δημιούργησαν τις δικές τους εκδοχές και σχέδια ώστε να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Είναι ιδανικά για όλη τη διάρκεια της ημέρας και ταιριάζουν πολύ ωραία με high waisted straight les jeans. Παρόλα αυτά μη χάσετε την ευκαιρία να τις επιλέξετε και μ’ ένα πιο formal item για να δημιουργήσετε μια πιο casual chic essense.

Cowboy

boots-6.jpg

Οι μπότες του western cowboy style δεν είναι κάτι καινούριο, διότι κυριαρχούν εδώ και πολλές σεζόν. Όπως όλα έδειξαν, θα είναι μαζί μας και το φετινό φθινόπωρο για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μοντέρνες εμφανίσεις. Είτε επιλέξετε το ankle είτε το mid-calf length ύψος, αυτό το στιλ θα προσθέσει παραπάνω πόντους σε οποιοδήποτε look το διαλέξετε. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την ασπρόμαυρη εκδοχή τους και να «παίξετε» με έντονους συνδυασμούς χρωμάτων.

Fashion Wellington

boots-7.jpg

Από τη Prada μέχρι τη Chloe, αυτήν τη σεζόν οι Wellington boots ή αλλιώς οι γαλότσες, επαναπροσδιορίστηκαν στα runways, κάνοντας ένα νέο και μοντέρνο focus. Ο οίκος Prada επέλεξε να παρουσιάσει πολύχρωμες επαναλήψεις αυτού του σχεδίου, ενώ το fashion house Chloe με τη σειρά του αποφάσισε να πάρει το στιλ gumboot και να προσθέσει ένα τακούνι. Με την καινούρια οπτική, οι γαλότσες διεκδικούν μία θέση ακόμα και στα καθημερινά office looks δίνοντας την απόλυτη «χροιά» του street style.

Combat

boots-1.jpg
Image source: thezoereport

Κάθε φθινόπωρο νιώθουμε ότι βλέπουμε την ίδια σχεδόν ταινία με τίτλο «The return of the combat boots». Για το φθινόπωρο του 2020, παρατηρήσαμε ένα σημαντικό update, το οποίο περιλαμβάνει μία πιο έντονη σόλα σχεδόν σαν τις track sole μπότες. Εάν επιθυμείτε να παραμείνετε σταθερές στις προτιμήσεις σας, τότε θα συναντήσετε πολλά από τα κλασικά σχέδια αυτής της κατηγορίας.

Sparkly

boots-8.jpg

Τα show της μόδας δε θα ήταν τόσο διασκεδαστικά εάν δεν περιελάμβαναν και λίγη λάμψη και γοητεία. Σ΄αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι sparkly boots, οι οποίες όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν πολύ τη σεζόν που έρχεται. Η Alberta Ferretti δε δίστασε να κάνει το matchy matchy ανάμεσα σε γεμάτα λάμψη ρούχα και παπούτσια, επιλέγοντας κυρίως ασημένιες μπότες. Είδαμε υπέροχες sparkly boots στους Philosophy di Lorenzo Serafini και Dries Van Noten. Ετοιμαστείτε για εκκεντρικά σύνολα, γεμάτα λάμψη και παιχνιδιάρικη διάθεση με στόχο να βγείτε έστω για λίγο από το comfort zone σας.