fbpixel

Search icon
Search
Τα beauty secrets στα οποία ορκίζεται η κάθε makeup guru
MAKE UP

Τα beauty secrets στα οποία ορκίζεται η κάθε makeup guru

Σε ένα κόσμο γεμάτο προϊόντα επιλέξτε τις τάσεις που ταιριάζουν σε ε΄σας


Σε αυτό το σημείο, είναι σίγουρο πως όλες έχετε διαβάσει δεκάδες συμβουλές για το πως να εφαρμόζετε όλα τα προϊόντα ομορφιάς με τον καλύτερο τρόπο και για το πως η χρήση του eyeliner μπορεί να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική. Έχετε σκεφτεί όμως όλα τα μυστικά που έχουν οι beauty gurus και που τις εμπνέουν κάθε φορά για να είναι απόλυτα ενθουσιώδεις με αυτό που κάνουν και πάντα on fleek; Εμείς ψάξαμε και βρήκα μερικά από αυτά καί είναι σίγουρο πως αν τα δοκιμάσετε θα αλλάξουν και τη δική σας ρουτίνα. Πλέον, μπορείτε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως περίστασης.

glossier-skywash-makeup-launch-homepage-1280x720.jpg


Τοποθετήστε πούδρα στα βλέφαρά σας ώστε να βοηθήσει το μακιγιάζ να μείνει σταθερό

Εάν έχετε λιπαρά καπάκια στα μάτια τότε αυτό σημαίνει πως γνωρίζετε καλά το πόσο δύσκολο είναι να παραμείνει η σκιά χωρίς να δημιουργήσει ένα μουτζουρωμένο αποτέλεσμα. Ακόμη και οι αδιάβροχες φόρμουλες είναι ανεπρακείς σε πολλές περιπτώσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις το μόνο πράγμα που κάνει τη διαφορά είναι να περνάτε μια ή και δύο στρώσεις από την αγαπημένη σας setting powder, πριν και μετά την έναρξη του μακιγιάζ των ματιών. Δεν αλλάζει καθόλου τα χρώματα, αλλά απορροφά τα έλαια.

Για βλεφαρίδες με φυσική εμφάνιση, δοκιμάστε ένα μικροσκοπικό πινέλο.

Οι παχιές βούρτσες mascara δεν λειτουργούν σε όλες τις βλεφαρίδες. Αυτό σημαίνει, ότι πάντα, χωρίς διαφορά, κάνουν το προϊόν να μαζεύετε και να κολλάει, ανεξάρτητα από τη φόρμουλα που διαθέτουν. Ένα μικρό πινέλο μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς που έχετε μικρές βλεφαρίδες όσο και αν πιστεύετε το αντίθετο καθώς θα ταιριάξει τέλεια στο σχήμα σας και δε θα τις κάνει να φαίνονται υπερβολικές. 

mascara.jpg

Αντί να βουρτσίζετε τη mascara, κουνήστε την

Εφαρμόστε mascara κουνώντας τη βούρτσα στις βλεφαρίδες saw από κάτω και ανεβαίνοντας προς τα πάνω με την ίδια κίνηση. Ακούγεται ανόητο, αλλά θα παρατηρήσετε μια μεγάλη διαφορά στις βλεφαρίδες σας μετά από αυτή τη συμβουλή. Η mascara σε αντίθετη περίπτωση συσσωρεύεται ενώ αν κάνετε αυτό το trick η κάθε βλεφαρίδα θα μοιάζει φτερωτή και καθορισμένη.

Επιλέξτε gloss αντί για highlighter

Για μια έντονη μέρα, με πολλές δρασητριότητες είναι προτιμότερο να αντικαταστήσετε το highlighter με το αποτέλεσμα που δίνει ένα gloss. Αυτό θα σας χαρίσει πιο λαμπερή αλλά παράλληλα πιο φυσική λάμψη. Ο τρόπος εφαρμογής είναι απλός. Το μόνο που έχετε να καναετε είναι να το τοποθετήσετε και στη συνέχεια να κάνετε ταμποναριστά blend. 

Στρεψτε το cat eye προς τα πάνω

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές στους λάτρεις του makeup αλλά για τους υπόλοιπους ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν σε αυτή την τεχνική είναι ότι τραβάνε μια γραμμή κατευθείαν προς το αυτί σας - το οποίο μπορεί να κάνει τα μάτια να φαίνονται χαμηλωμένα - και όχι προς τα άκρα των φρυδιών. Αν κάνετε αυτή την μικρή προσαρμογή στην τεχνική σας θα περάσετε σε ένα απόλυτα professional αποτέλεσμα. Απλώς ακολουθήστε την πάνω κατεύθυνση της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων σας, αντί για την κατεύθυνσης προς τα κάτω μέρος. 

eyeliner-makeup.jpg

Βάλε καφέ επένδυση κάτω από τις βλεφαρίδες για περισσότερη ευκρίνεια. 

Ακόμη και αν φοράτε eyeliner κάθε μέρα, αλλά το εφαρμόσετε κάντε μια λεπτή καφέ γραμμή στο upper lid. Απλώς σηκώστε λίγο το βλέφαρό σας και κάντε μια πολύ ήπια γραμμή κάτω από τις βλεφαρίδες. Ακόμη και αν το eyeliner σας είναι μαύρο, για εκείνο το σημείο χρησιμοποιείστε σκούρο καφέ. Κάνει μια πραγματικά αισθητή διαφορά, κάνοντας την τελική εμφάνιση πιο τολμηρή και τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. 

Το βούρτσισμα των φρυδιών κάνει τεράστια διαφορά 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό secret είναι αυτό του βουρτσίσματος των βλεφαρίδων. Αυτή η τεχνική που λατρεύουν όλα τα μοντέλα θα κάνει το πρόσωπο σας να φαίνεται πιο νεανικό και θα μπορέσει από μόνο του να αποτελέσει statement χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον makeup.