fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Τα beauty products που πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε στις διακοπές σας

Για εύκολο μακιγιάζ και φρεσκάρισμα στη στιγμή


Τα beauty products που πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε στις διακοπές σας

Εάν είστε λάτρεις του μακιγιάζ, γνωρίζετε τη μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε για να περιορίσετε τη συλλογή σας σε μερικά μόνο προϊόντα που πρέπει να έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ταξιδεύετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί να θέλετε να αλλάζετε τα looks σας συνεχώς. Όταν ετοιμάζετε την τσάντα μακιγιάζ ταξιδιού σας, πιθανότατα θα έχετε περιορισμένο χώρο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβάσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας! 

Ακολουθήστε μας καθώς μοιραζόμαστε μερικά βασικά προϊόντα που πρέπει να έχετε μαζί σας στο ταξίδι, ώστε να μπορείτε να δείχνετε και να νιώθετε καλύτερα.

beach-hair.jpg

The products

Plump & Prime, Too Faced: Oρός που ενισχύει, γεμίζει και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και όγκο στην επιδερμίδα δίνοντας της πιο ανορθωμένη και σφριγηλή όψη. Θρέφει την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για αψεγάδιαστη εφαρμογή του μακιγιάζ. Με συχνή χρήση, αυτή η βάση αποτελεί ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας με κλινικά αποδεδειγμένη δράση μακράς διάρκειας.

Uv Protective Compact Foundation SPF30, Shiseido: Αυτό το compact make up με τη μεταξένια υφή προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ακτίνες UV και ξηρότητα. Ανθεκτικό στο νερό και το σμήγμα, προσφέρει ένα ματ και φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Πρακτικό και εύκολα μεταφερόμενο, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που προστατεύει τη μελλοντική ομορφιά του δέρματός σας.

Glowish, Huda Beauty: Ένα απαλό και λαμπερό bronzer που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στις καλοκαιρινές διακοπές! Εξαιρετικά πρακτικό, κάνει το blending παιχνιδάκι και χαρίζει φυσικό μαύρισμα και αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας με μια ζεστή λάμψη! Ο σαγηνευτικός συνδυασμός δύο αποχρώσεων είναι ιδανικός για χρυσαφένιο αποτέλεσμα που θυμίζει παραλία, αλλά και περισσότερα κοψίματα με μερικές μόνο κινήσεις!

SuperFan Mascara, Smashbox: Με διάρκεια πάνω από 12 ώρες προσφέρει εκπληκτικό όγκο, μήκος και σούπερ ανόρθωση στις βλεφαρίδες! H SuperFan Mascara διαχωρίζει απόλυτα τις βλεφαρίδες μεταξύ τους χωρίς να "βαραίνει" το βλέμμα ή να δημιουργεί κόμπους.

Invigorating Peach, Creamy Lipstick, Kiko Milano: Ένα κρεμώδες κραγιόν με άρωμα καρπούζι που θαλατρέψετε εσείς και όσοι σας αγαπάνε. Είναι ιδανικό για να ολοκληρώστε το καλοκαιρινό σας στυλ με λαμπερά, αρωματικά χείλη και να δείτε όλη την ενέργεια των φρούτων στο χαμόγελο σας! 

Brow Harmony, Rare Beauty: To ανασυρόμενο μολύβι φρυδιών με διπλό άκρο, τριγωνικό σχήμα και χρωματισμένο τζελ φρυδιών θα σας δημιουργήσει φυσικά σχεδιασμένα φρύδια. Με κρεμώδη υφή και αποτέλεσμα που μπορεί να «χτιστεί», αυτό το εξαιρετικά ακριβές μολύβι δημιουργεί οποιοδήποτε λουκ φρυδιών - από απαλά και με λεπτό περίγραμμα έως έντονα και γεμάτα.

 Refresh me

Refresh me

Plump & Prime, Too Faced, Sephora

BUY ME
 Always in my bag

Always in my bag

Uv Protective Compact Foundation SPF30, Shiseido, Hondos Center

BUY ME
 Light bronzer

Light bronzer

Glowish, Huda Beauty, Sephora

BUY ME
 Black passion

Black passion

SuperFan Mascara, Smashbox, Attica

BUY ME
 Watermelon kiss

Watermelon kiss

Invigorating Peach, Creamy Lipstick, Kiko Milano

BUY ME
 Eyebrows pencil

Eyebrows pencil

Brow Harmony, Rare Beauty, Sephora

BUY ME

Velvet Crush, Yves Saint Laurent: Ασυμβίβαστο, παραβατικό, τολμηρό. Πείτε "Eye Dare" και χαρίστε couture ματ απόχρωση στo δικό σας look με τη σκιά ματιών που θα τραβήξει τις εντυπώσεις. 

Prima Refreshing Makeup Fix Daily Lightweight Hydrating & Makeup Setting Face Mist, Giorgio Armani: Ένα ανάλαφρο ενυδατικό mist για μια αναζωογονητική δόση ενυδάτωσης & μέγιστη διάρκεια στο μακιγιάζ σας. Ότι ακριβώς χρειάζεστε κάθε στιγμή της ημέρας για να δείχνετε υπέροχες!

Pear Inc. Eau De Parfum, Juliette has a Gun: Όπου και αν βρίσκεστε, ότι και αν κάνετε θα πρέπει πάντα η τελευταία λέξη να γράφεται από το άρωμα σας. Αυτή η επιλογή που βγαίνει από τους κανόνες θα σας κάνει να κερδίσετε όλη τη διασκέδαση του καλοκαιριού. Το Pear Inc. είναι μια αρωματική δημιουργία που έχει ως βασικό συστατικό το πράσινο αχλάδι, το οποίο αγκαλιάζει τις κρεμώδεις νότες καρδιάς του Musk και σε συνδυασμό με μια μικρή δόση Ambroxan, τονώνει την μοντέρνα του διάθεση. Αυτό το παραδεισένιο άρωμα, αφυπνίζει αισθήσεις χαράς και αισιοδοξίας!

 Le Smokey

Le Smokey

Velvet Crush, Yves Saint Laurent, Attica

BUY ME
 Secret tool

Secret tool

Prima Refreshing Makeup Fix Daily Lightweight Hydrating & Makeup Setting Face Mist, Giorgio Armani, Attica

BUY ME
 Final touch

Final touch

Pear Inc. Eau De Parfum, Juliette has a Gun, Hondos Center

BUY ME