fbpixel

Search icon
Search
Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνο
MAKE UP

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνο

Έντονα, ιδιαίτερα και πολύ εκκεντρικά


Το ξέρουμε, κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ακόμα το επόμενο φθινόπωρο ή το χειμώνα, δεδομένου ότι μόλις περάσαμε στην άνοιξη. Αλλά αυτόν τον Φεβρουάριο, οι designers της Εβδομάδας Μόδας συναντήθηκαν, και μας έδωσαν μια κλεφτή ματιά στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο Fall/Winter 2022. Ας μην ξεχνάμε πως μέσα σε όλο αυτό τα beauty looks έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση και πως πολλά από αυτά μπορούμε ήδη να τα εφαρμόσουμε από τώρα κλέβοντας την παράσταση. Τι συνέβη λοιπόν στα παρασκήνια στην Ιταλία; Ο Roberto Cavalli χρησιμοποίησε την Iris Law για να υποστηρίξει το bleached pixie, ενώ η Etro έστειλε μοντέλα στην πασαρέλα με υβρίδια bob-pixie (bixie). Ο Moschino και η Prada διασκέδασαν με τις ανανεωμένες εμφανίσεις ομορφιάς τους — glamour και bouffants της δεκαετίας του 1940, αντίστοιχα.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να πάρετε την απαραίτητη έμπνευση για τα μαλλιά και το μακιγιάζ που θα σας απασχολήσουν.

Bottega Veneta

fashion-show.jpg

Μεταλλικά, χρώματα και πολύ ζωντάνια κρατάνε τη θέση τους στα ρούχα και το μακιγιάζ γίνεται απόλυτα απλό. Η τάση που προτείνει ο οίκος Bottega Veneta είναι ένα δέρμα που μοιάζει "γυμνό" με ελάχιστα κοψίματα τα οποία δεν είναι διακριτά. Τα απαλά gloss και φυσικά το ελάχιστο ρουζ στην περιοχή της μύτης δίνουν το σύνθημα για μια σεζόν απόλυτα ανατρεπτική. 

Moschino

fashion-week-milano.jpg

Ο Jeremy Scott έκανε ξεκάθαρα -για ακόμη μια φορά- τη διαφορά. H πολυτέλεια και η ένταση δεν έμειναν μόνο στα ρούχα αλλά δημιούργησαν και beauty looks που κλέβουν τις εντυπώσεις. Έντονα μάτια, που άλλες φορές είχαν έμφαση στο eyeliner και άλλες στα χρώματα. Ρουζ στα μάγουλα για ζωντανό αποτέλεσμα και ίδιοι χρωματισμοί στα χείλη που δημιουργούν μια λολίτα του σήμερα. Όσο για τις βλεφαρίδες η ένταση δίνεται στον όγκο και στο μήκος.

Dolce & Gabbana

dolce-gabbana.jpg

To gloss είναι παντού και αυτό επιβεβαιώνεται και από τη συλλογή των Dolce & Gabbana. Με τα χρώματα να παίζουν στους τόνους του ρόζ και με την έμφαση να δίνεται σε όλο το πρόσωπο, χωρίς τα μαλλιά, οι δημιουργοί θέλησαν να δώσουν μια διαφορετική αθωότητα στο πρόσωπο. Στον ίδιο τόνο κινείται και το makeup στα μάτια. 

Tod's

tods.jpg

Εδώ οι εμφανίσεις ήταν πιο δραματικές. Με τα χρώματα να επιμένουν στο nude, το μόνο που τις διαφοροποίησε ήταν οι πιο σκοτεινές αποχρώσεις και η ψευδαίσθηση πως τα μάτια ενώνονται με το άνω μέρος των μήλων. Το μπέρδεμα των αποχρώσεων και οι ίδιοι τόνοι στα χείλη σε συνδυασμό με το glossy foundation δίνουν μια απόλυτα αριστοκρατική προοπτική σε όποιον το τολμήσει.

Etro

274741138-345362917508643-1823287149706464310-n.jpg

Η πιο διαχρονική στιγμή της γυναίκας είναι όταν η ίδια αποφασίζει να βγάλει από μέσα της την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού της. Ένταση, καθαρό δέρμα, χωρίς υπερβολές και λίγο περισσότερο μαύρο στην περιοχή των ματιών μπορούν να αναδείξουν όλα όσα έχετε να δώσετε. Όσο για το hairstyle, αυτό αφήνεται στην πιο φυσική μορφή του εκφράζοντας της πραγματική φύση της καθεμίας. 

Gucci

275050290-1365138550628034-3061370465592522326-n.jpg

To ασημί στα μάτια, τα μπλε χείλη, το nude πρόσωπο και οι διαχωρισμοί όλων αυτών δημιούργησαν ένα υπερθέαμα που για λίγο τράβηξε τα βλέμματα από τη συλλογή. Έδωσαν το σύνθημα για μια σεζόν γεμάτη glam και έντασεις πάντα με σεβασμό στο απλό πρόσωπο. Το μυστικό του οίκου είναι πως κάθε φορά το bold στοιχείο οφείλει να στέκεται μόνο του χωρίς να τραβάει την προσοχή μαζί με τα υπόλοιπα. 

Prada

blue-makeup-vT2Kx.jpg

H Prada έκανε τις πιο statement εμφανίσεις. Εντάσσοντας χρώματα στα μάτια, χείλη που μοιάζουν με μια ombre ψευδαίσθηση, γυαλάδες και κοψίματα άφησε την αίσθηση μιας φουτουριστικής γυναίκας που ξέρει ακριβώς τι θέλει. Αφού φυσικά αυτό συνδέθηκε με τα έντονα χρώματα στα ρούχα, έκανε τεραστια διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.