fbpixel

Search icon
Search
Τα αρωματικά κεριά και diffusers που θα απογειώσουν τη festive ατμόσφαιρα της κατοικίας σας
INTERIORS

Τα αρωματικά κεριά και diffusers που θα απογειώσουν τη festive ατμόσφαιρα της κατοικίας σας

Οι ωραιότερες μυρωδιές που θα σας ξετρελάνουν


Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και ο στολισμός του σπιτιού μας είναι μια διαδικασία που απογειώνει τη διάθεσή μας και μας προετοιμάζει κατάλληλα για την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου. Πέρα από το δέντρα και τα extras στη διακόσμηση, η περίοδος αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις όμορφες μυρωδιές, που «ζεσταίνουν» τους χώρους μας και ολοκληρώνουν με τον τρόπο τους τη festive ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει.

Η εταιρία Coocouli παρουσιάζει τα πιο premium κεριά και diffusers, που ξεχωρίζουν για τις υπέροχες μυρωδιές τους, οι οποίες αντλούν έμπνευση από τη φύση και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. Το ευρωπαϊκό brand με έδρα την Ελλάδα χρησιμοποιεί μια σειρά από αρώματα που κατασκευάζονται στη Grasse της Γαλλίας με 100% vegan συστατικά, όπως κερί σόγιας και καθαρό βαμβακερό φυτίλι, ενώ όλα τα προϊόντα αποτυπώνουν την αγάπη, την αφθονία και τη χαρά των δύο παιδικών φίλων και συνιδιοκτητών που βρίσκονται πίσω από την εταιρία.

Μάλιστα, αποτελεί τον Νο1 προορισμό για τα δώρα των γιορτών, με επιλογές που ξετρελαίνουν τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων αρωμάτων, ενώ πέρα από τα κεριά και τα diffusers, μπορείτε επίσης να επιλέξετε smudges, αρώματα και λάδια για το σώμα, ακόμα και ιδιαίτερα κοσμήματα. Οι προτάσεις είναι πολλές και ποικίλουν ανάλογα με τις επιθυμίες σας, αλλά και το γούστο των αγαπημένων σας.

Παρακάτω, ανακαλύψτε τα 7 καλύτερα κεριά και diffusers, αλλά κι ένα υπέροχο γούρι, τα οποία αξίζουν μια θέση στην κατοικία σας!
17a9728.jpg

Tajine Candle | BUY HERE

17a9812.jpg

Calendar Cone Candle Deep Wine, candle | BUY HERE


17a9702.jpg

Fig Leaf and Leather 2, diffuser | BUY HERE


17a9775.jpg

Clearance, candle | BUY HERE


17a9751.jpg

Douceur du Sud Red, diffuser | BUY HERE


17a9754.jpg

Douceur du Sud Blue, diffucer | BUY HERE


17a9730.jpg

Cote Bougie Nelia M, candle | BUY HERE


17a9720.jpg

Lucky Charm Cachemire Rouge | BUY HERE

Don't miss...

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα, το Coocouli σας περιμένει στον χώρο του στη Θεσσαλονίκη (Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Καλαμαριά), όπου διοργανώνει ένα Christmas event για να γιορτάσει την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου. Φυσικά, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να ανακαλύψετε και να προμηθευτείτε τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές!

Info: Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Καλαμαριά, 55133 - Θεσσαλονίκη (κτίριο της W Weddings), τηλ.: 2310 439990.

Let's celebrate the most wonderful time of the year!