fbpixel

Search icon
Search
Τα απαραίτητα styling tips για ομαλή μετάβαση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα
STYLING TIPS

Τα απαραίτητα styling tips για ομαλή μετάβαση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα

Ακουλούθηστε τις παρακάτω συμβουλές και απογειώστε την εικόνα σας


Η ανοιξιάτικη σεζόν είναι γεγονός. Τα πιο φωτεινά και «ζωντανά» σύνολα είναι εδώ για να ανανεώσουν και να απογειώσουν την εικόνα μας. Ακόμα κι αν είστε λάτρεις του χειμώνα, όπως εμείς, δε μπορείτε να μην παραδεχθείτε ότι η άνοιξη είναι μία μοναδική στιγμή για τη μόδα. Έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικη αισθητική και χαρούμενα μοτίβα είναι αυτά που έχουμε τη δυνατότητα να εντάξουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στην καθημερινότητά μας. Η μεταβατική περίοδο μέχρι να φτάσουμε στην «καρδιά» της νέας αυτής εποχής ίσως μας δυσκολεύει να βρούμε τα κατάλληλη items.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα πιο trendy styling tips για να κάνετε αυτή τη μετάβαση όσο πιο ομαλή γίνεται!

Tie-dye

spring-items-4.jpg

Θα ξεκινήσουμε από την κατηγορία των μοτίβων, καθώς έχουμε ιδιαίτερη ποικιλία τόσο στα σχέδια όσο και στα χρώματα και τους συνδυασμούς τους. Πρώτα στη λίστα των επιλογών μας είναι τα tie-dye prints. Το ψυχεδελικό pattern έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας εδώ και αρκετούς μήνες και η δημοφιλία του θα συνεχίσει να αυξάνεται αυτήν τη σεζόν. Θα το συναντήσετε σε όλα τα ενδύματα και αξεσουάρ αλλά εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε tie-dye tops. Εντάξτε το στις καθημερινές σας εμφανίσεις αυτήν την περίοδο συνδυάστε το μ’ ένα λευκό παντελόνι κι ένα statement jacket και είστε έτοιμες!

Stripes

spring-items-3.jpg

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η μεγαλύτερη τάση στα μοτίβα τη φετινή άνοιξη τότε εμείς σας απαντάμε με σιγουριά ότι είναι οι ρίγες. Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η μαρινιέρα. Το διαχρονικό κομμάτι των Γαλλίδων θα έχει μία πολύ σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Ο ιδανικό και πιο stylish τρόπος να το συνδυάσουμε με λευκό παντελόνι τόσο τζιν όσο και slouchy κι ένα ζευγάρι ballet flats. Προσθέστε κι ένα φουλάρι για περισσότερο styling και δημιουργήστε ένα σύνολο που πολλές γυναίκες θα θέλουν να μιμηθούν.

Floral

spring-items-5.jpg
Image source: @harpersbazaar

Άνοιξη χωρίς λουλούδια δε γίνεται κι αυτό το ξέρουμε όλες οι γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές με σκοπό να ανταμειφθούν ακόμα και οι πιο απαιτητικές. Αν δε σας αρέσουν οι πειραματισμοί μπορείτε απλά να «παντρέψετε» ένα floral τοπ με το καθημερινό τζιν παντελόνι σας και τα white sneakers. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα μη διστάσετε να κινηθείτε σε floral pants μαζί με μονόχρωμο shackets.

Oversized dress

spring-items-2.jpg
Image source: @popsugar

Τα φορέματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας ανεξαρτήτως εποχής. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη περίοδος μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε oversized dresses, σε αέρινες γραμμές αλλά και σε έντονα χρώματα. Είναι το κατάλληλο κομμάτι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Λατρεύουμε το συνδυασμό με τα αθλητικά υποδήματα, καθώς του χαρίζει την απόλυτη casual chic αισθητική.

‘70s style

spring-items-1.jpg
Style du monde

Αν είστε λάτρεις της συγκεκριμένης δεκαετίας τότε αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για εσάς. Ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσετε το ‘70s style είναι να επιλέξετε flared pants. Πέρα από το στιλ, τονίζουν τη σιλουέτα μας και αναδεικνύουν το σώμα μας. Οι επιλογές πολλές για όλα τα γούστα. Μη διστάσετε να αφήσετε τα denim στην άκρη και να διαλέξετε υφασμάτινα παντελόνια, σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το καφέ ή το μπεζ. Ολοκληρώστε μ’ ένα second skin top και blazer.