fbpixel

Search icon
Search
Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη χειμερινή συλλογή σας -και πώς να τα φορέσετε
STYLING TIPS

Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη χειμερινή συλλογή σας -και πώς να τα φορέσετε

Στιλ και ζεστασιά που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε


Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου εκτός από τα βασικά κομμάτια του συνόλου, υπάρχουν και τα αξεσουάρ που συμβάλουν τόσο στο στιλ όσο και στη ζεστασιά των εμφανίσεων. Παρατηρούμε συνεχώς ότι τόσο οι ειδικοί όσο και τα fashion girls επενδύουν στο κομμάτι των access, δίνοντας τους ιδιαίτερη προσοχή.

Είναι γεγονός ότι τα αξεσουάρ μπορούν να έχουν καταλυτική σημασία σε μία εικόνα, διότι έχουν την ικανότητα να απογειώσουν το πιο απλό και βασικό outfit, αλλά και να «καταστρέψουν» αυτό που δημιουργήθηκε με σωστές βάσεις. Ποια είναι όμως τα items εκείνα που μπορούν να «παίξουν» ένα τόσο σημαντικό ρόλο στα winter looks και ταυτόχρονα να μας χαρίσουν και την απαιτούμενη θερμοκρασία;

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα designs που θα κάνουν τη διαφορά στα χειμερινά σας σύνολα!

Γάντια

winter-5.jpg
Image source: @carodaur

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν στον κόσμο των αξεσουάρ είναι τα γάντια. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένες, τα δερμάτινα γάντια. Μάλιστα, έχουμε παρατηρήσει ότι πολλά it girls δεν διστάζουν να εντάξουν στην εικόνα τους τα ψηλά και πιο formal, opera gloves απογειώνοντας το σύνολό τους. Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και σε πλήθος χρωμάτων από τα κλασικά μαύρα μέχρι πιο έντονα κίτρινα. Μία συμβουλή. Φροντίστε το μήκος τους να είναι τόσο, ώστε να μη φαίνεται το δέρμα σας όταν από τα μανίκια του παλτό σας για να δημιουργείται μία ενιαία εικόνα.

Head pieces

winter-6.jpg
Image source: @oliviapalermo

Αγαπημένο winter accessory αποτελούν χωρίς δεύτερη σκέψη, οι σκούφοι. Μάλιστα η ζεστασιά που μας χαρίζουν τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι μοναδική. Εκτός όμως από τα σκουφάκια, υπάρχουν κι άλλα head pieces που μπορείτε να επιλέξετε, χαρίζοντας στο look σας μία ανανέωση. Ένα απ' αυτά που ξεχωρίζουμε είναι τα καπέλα. Δυστυχώς, πολλές γυναίκες δεν τολμούν να τα επιλέξουν αλλά πραγματικά είναι υπέροχα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθος από το γείσο του έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο σας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Κασκόλ

winter-2.jpg
Image source: @lindatol_

Αν επιθυμείτε να προσθέσετε μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη πινελιά στην εικόνα σας αλλά με διακριτικό τρόπο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κασκόλ σας. Ένα από τα hot winter items, που κάθε γυναίκα έχει στη συλλογή της. Το πλήθος σχεδίων, γραμμών και χρωμάτων τους σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει χωρίς να δυσκολευτείτε. Plus, σας κρατάει ζεστές ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Προσθέστε ακόμα ένα στη ντουλάπα σας για ανανέωση.

Καλσόν

winter-4.jpg
Image source: @camillecharriere

Η αλήθεια είναι ότι τα καλσόν δημιουργούν μία «προσωπικότητα» ακόμα και στο πιο απλό outfit. Ιδιαίτερο trend τη σεζόν που διανύουμε είναι τα logos. Είμαστε σίγουρες ότι έχετε παρατηρήσει την αγάπη των fashionistas για τα καλσόν με το σήμα του γαλλικού οίκου Chanel. Με γνώμονα τα παραπάνω ήρθε η στιγμή να επενδύσετε στο σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο. Είτε το συνδυάσετε με φορέματα ή φούστες είτε το επιλέξετε μέσα από ένα παντελόνι το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει.

Κάλτσες

winter-1-MSMuX.jpg
Image source: @popsugar
Το loungewear style που κυριαρχεί εδώ και αρκετό καιρό έχει φέρει στην «επιφάνεια» πολλά κομμάτια, τα οποία είχαμε αφήσει στην άκρη. Ένα από αυτά είναι και οι κάλτσες. Σε όλα τα σχέδια και σε όλα τα χρώματα, αυτό το αξεσουάρ είναι ικανό να δώσει την απόλυτη πνοή ανανέωσης που ψάχνετε. Όλα έχουν να κάνουν με το στιλ που θέλετε να χαρίσετε εσείς στην εικόνα σας. Εμείς λατρεύουμε να τις βλέπουμε σε έντονες αποχρώσεις αλλά και να καταλαμβάνουν αρκετή επιφάνεια της εικόνας μας.