fbpixel

Search icon
Search
Τα αγαπημένα μας SS23 ανδρικά collections έχουν καταφτάσει just in time for vacations
FASHION NEWS

Τα αγαπημένα μας SS23 ανδρικά collections έχουν καταφτάσει just in time for vacations

Αυτές είναι οι fashion προτάσεις για τους άνδρες το καλοκαίρι '23


Το καλοκαίρι έχει καταφτάσει και ήρθε η ώρα να χτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας αναλόγως. Οι ανδρικές επιλογές, είναι τόσο ποικίλες και καινοτόμες όσο και οι γυναικείες φέτος - και σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό round-up από τις αγαπημένες μας ανδρικές SS23 collections!

Η νέα συναρπαστική συλλογή ρούχων της DIRTY LAUNDRY για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ

38607940-2c2e-4d26-bf4d-09eda4356d74.jpeg

Γνωστή για τα cool t-shirts, τα hoodies και τα άνετα παντελόνια και τις βερμούδες της, διαθέσιμα σε μια πολύ φρέσκια γκάμα αποχρώσεων, η DIRTY LAUNDRY ενσωμάτωσε στις συλλογές της και αρκετά πιο chic but casual κομμάτια, όπως τα κοντομάνικα πουκάμισα, αλλά και τα ελαφριά πανωφόρια για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Διαχρονικά αν και μοντέρνα, μίνιμαλ αν και ξεχωριστά, σε γήινους ή pal τόνους, τα ρούχα της DIRTY LAUNDRY σε κερδίζουν με την ευελιξία που προσφέρουν και το ξεκάθαρο μήνυμά τους: premium casualwear, φτιαγμένο από απαλά high-quality 100% βαμβακερά υφάσματα σε genderless σχέδια χωρίς υπερβολές, για να ντύσουν (και να εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητά τους) ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και προσωπικό στιλ. 

Η Funky Buddha παρουσιάζει την καμπάνια SS23 «The Hidden Oasis»

351088771-666028665361881-2013266326069889316-n.jpg

Στο απομονωμένο εξωτικό νησί της Κρήτης, στο Φοινικόδασος Βάι, τέσσερις φίλοι δραπετεύουν από τον χρόνο και τον χώρο και δημιουργούν τις δικές τους στιγμές ευτυχίας. Περιτριγυρισμένοι από το καθαρό γαλάζιο της θάλασσας και την καταπράσινη φύση, οι νεαροί εμφανίζονται με fashionable, μοντέρνες επιλογές που τους συνοδεύουν σε κάθε τους περιπέτειες - με στιλ. Η ανδρική collection περιέχει όλα τα essentials από chino και cargo βερμούδες, μέχρι t-shirts, πολύχρωμα πουκάμισα και μαγιό. Η καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha συνοδεύει ιδανικά την καλοκαιρινή αυτή κρυμμένη όαση και μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε!

Η συλλογή 'From pool to party' της Scotch & Soda αποσκοπεί στις φωτεινές μέρες με δροσερή εμφάνιση

s23-wk17-editorial-d-01.jpg

Αναβαθμίστε τα go-to outfits σας just in time for summer! Η Scotch & Soda, γνωστή για τα smart casual κομμάτια που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την ευελιξία τους, παρουσιάζει τη συλλογή "From pool to party". Η easy-to-wear & match collection αποτελείτε από κομμάτια που θα σας συνοδεύσουν από το πρωί ως το βράδυ. Αδράξτε τη μέρα σας δίπλα στη πισίνα με ένα μπλε φούτερ από οργανικό βαμβάκι με μοναδικά έργα τέχνης, ή κάντε μια βουτιά φορώντας το ριγέ μαγιό σας.

Η νέα ανδρική συλλογή του Tsakiris Mallas είναι ο στιλιστικός σύμμαχος του καλοκαιριού

tsakiris-mallas-ss23-1042.jpg

Η νέα συλλογή υποδημάτων Tsakiris Mallas Men άνοιξη/καλοκαίρι 2023 έρχεται να ανανεώσει τις αντρικές γκαρνταρόμπες και να δώσει ένα αέρινο στιλ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις των ανδρών που αγαπούν τη μόδα. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από κομψά σχέδια σε γήινους τόνους όπως το καφέ και το χακί αλλά και χρώματα που φωνάζουν καλοκαίρι όπως το λευκό και το navy blue. Με έμπνευση την κομψότητα της εξοχής και του αθλήματος του golf είναι ο ορισμός του quiet luxury trend που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή!

Οι εικονογραφήσεις του Keith Haring διακοσμούν τη νέα κάψουλα της BOSS

small-talk-may-09.jpeg

Η κυκλοφορία του BOSS Legends: Haring συμπυκνώνει την πρωτοποριακή φύση του Αμερικανού καλλιτέχνη, γνωστού για την ομιλία του κατά της κοινωνική αδικία και το ζωηρό στιλ του graffiti. Συμπίπτοντας με το μήνα του pride, τα μπλουζάκια, τα σορτς και τα φούτερ με κουκούλα διαθέτουν ένα διακριτικό περίγραμμα ουράνιου τόξου μαζί με τα σχέδια που φέρουν την υπογραφή του Haring. Για να σηματοδοτήσει περαιτέρω την περίσταση, η Hugo Boss θα συνεισφέρει στην ILGA World - μια παγκόσμια ομοσπονδία που αγωνίζεται για τα ίσα δικαιώματα των ατόμων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, ταυτότητες και εκφράσεις φύλου και χαρακτηριστικά φύλου.

Η κάψουλα Mare του Giorgio Armani είναι μια ηλιόλουστη ωδή στα ιταλικά καλοκαίρια

ga-resort-m-11.jpeg
Image source: Giorgio Armani

Σχεδιασμένη για να την απολαμβάνετε σε ευτυχισμένα, ηλιόλουστα κλίματα, η Mare capsule του Giorgio Armani αποτελεί μια ευέλικτη γκαρνταρόμπα διακοπών που θα σας συνοδεύσει από την πισίνα μέχρι το πάρτι. Βουτηγμένες στον εξωτισμό και την ανεμελιά και το wearability, οι ρευστές σιλουέτες είναι σχεδιασμένες σε χρωματικές παλέτες εμπνευσμένες από το ναυτικό, καθώς τα louche σακάκια, τα βερμούδες, τα άνετα μαγιό και τα αέρινα λινά πουκάμισα, συνοδευόμενα από εντυπωσιακά γεωμετρικά μοτίβα και μονόγραμμα.