fbpixel

Search icon
Search
Τα αγαπημένα μας beauty moments από τα φετινά Emmys Awards
MAKE UP

Τα αγαπημένα μας beauty moments από τα φετινά Emmys Awards

Το έντονο κραγιόν και τα απαλά κύματα έκλεψαν την παράσταση κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης τηλεοπτικής βραδιάς


Στις 15 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles η 75η απονομή των βραβείων Primetime Emmy. Η τελετή που μετατέθηκε λόγω των απεργιών της WGA και της SAG, έδωσε την νότα του στο νέο έτος τιμώντας τις εξαιρετικές τηλεοπτικές εκπομπές που προβλήθηκαν μεταξύ 1ης Ιουνίου 2022 και 31ης Μαΐου 2023. Οι αγαπημένες μας διασημότητες, οι οποίες λίγες εβδομάδες νωρίτερα βρέθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες, ήταν πανέτοιμες για την περίσταση, και συνδημιούργησαν μια βραδιά γιορτής για τους καλύτερους και λαμπρότερους της μικρής οθόνης. Όπως είδαμε και σε προηγούμενες απονομές αυτή τη σεζόν, η δημοτικότητα των αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως οι φιόγκοι και τα φτερά, δεν δείχνει να μας εγκαταλείπει σύντομα, μαζί με τα τολμηρά μακιγιάζ, τα vampy lips και φυσικά το στοιχείο της λάμψης.

Stars όπως η Jenna Ortega, η Ayo Edebiri και η Selena Gomez μας έδωσαν μερικές από τις καλύτερες ιδέες για τις beauty εμφανίσεις μας, όπως το ουδέτερο μανικιούρ της Ortega, το κομψό bob της Edebiri και τα βαθιά μπορντό χείλη της Gomez. Οι κόκκινες και ροζ αποχρώσεις κυριάρχησαν - η πρωταγωνίστρια του Abbott Elementary Quinta Brunson, η Claire Danes και η Lizzy Caplan προτίμησαν αποχρώσεις που μας προετοιμάζουν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα χείλη, τα μάτια και τα μάγουλά τους. Όπως βλέπουμε συχνά στα βραβεία, οι «χολιγουντιανοί κυματισμοί» στα μαλλιά ήταν μια δημοφιλής επιλογή για τις διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Simona Tabasco, σταρ του White Lotus, και της Ali Wong, star του Beef.

Ανακαλύψτε τα beauty moments που ξεχωρίσαμε στο red carpet των φετινών Emmys Awards!

Selena Gomez

selena-gomez-at-the-75th-primetime-emmy-awards-held-at-the-news-photo-1705366816.jpg

Η Selena Gomez εντυπωσίασε με ένα βαθύ μπορντό χρώμα στα χείλη της, ενώ ένα πιο απαλό σκούρο ροζ χρώμα πέρασε διακριτικά από τα βλέφαρά της για να μιμηθεί το χρώμα των χειλιών. Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ Hung Vanngo χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό από το Rare Beauty Kind Words Lip Liner σε Strong και το Kind Words Matte Lipstick σε Strong and Devoted για την ultra vampy ατμόσφαιρα. Για να αφήσει τα χείλη να πρωταγωνιστήσουν, η Gomez τράβηξε τα μαλλιά της προς τα πάνω και πίσω, με το μπροστινό μέρος χτενισμένο σε χαλαρό κύμα.

Riley Keough

gettyimages-1935965123-67eb3cace1164f239c5bfb5c47439ac3.jpg

Η ηθοποιός του Daisy Jones and the Six είχε ένα τρομερό bow-moment στο κόκκινο χαλί με έναν χαριτωμένο μαύρο φιόγκο δεμένο ακριβώς στη βάση της ψηλής μισής αλογοουράς της. Ο κομμωτής Gregory Russell προετοίμασε τα μαλλιά της Keough με ένα ελαφρύ spray όγκου, τα χτένισε με μια στρογγυλή βούρτσα και εφάρμοσε Soft Finish Hairspray σε κάθε τμήμα πριν κάνει μπούκλες με σίδερο. Για το τέλος, ο Russell ψέκασε το Lock It Down Hairspray στο τραβηγμένο τμήμα, και στη συνέχεια το στερέωσε με ένα φιόγκο barrette.

Aubrey Plaza

aubrey-plaza-attends-the-75th-primetime-emmy-awards-at-news-photo-1705365566.jpg

Η Plaza έλαβε υπόψη της πλήρως το hair bangs trend, καθώς εμφανίστηκε στο χαλί των Emmy με τα μαλλιά της μισο-υψηλά και με αφέλειες. Τα συνδύασε με χείλη σε απόχρωση βατόμουρου, για μια υπέροχη αντίθεση με το ανοιχτό κίτρινο φόρεμά της Loewe.

Ayo Edelbiri 

ayo-edebiri-65a5e056027a0.jpg

Το αξιολάτρευτο bob της Edebiri, που είχε μήκος μέχρι το πηγούνι, ήταν ίσιο και κομψό και ήταν κρυμμένο πίσω από τα αυτιά της για ένα μινιμαλιστικό κομψό vibe. Πριν από το styling, η κομμώτρια Ro Morgan εφάρμοσε leave-in conditioner στις άκρες για να τα ξεμπερδέψει και να τα προστατεύσει από τη θερμική ζημιά, και στη συνέχεια πρόσθεσε μια mousse για κράτημα στα νωπά μαλλιά, τμήμα προς τμήμα, πριν από το στέγνωμα. Για το φινίρισμα, η Morgan χρησιμοποίησε το Lightweight Curls + Flaxseed Edge Control της Maui Moisture και μια βούρτσα για να λειάνει το μπροστινό τμήμα.

Jenna Ortega

jenna-ortega-emmy-awards-2024.webp

Η πρωταγωνίστρια του Wednesday άφησε τις χαρακτηριστικές κοτσίδες της και προτίμησε ένα γλυκό, απαλά κυματιστό μακρύ bob με αφέλειες, ροζ κραγιόν και ένα γαλακτερό μανικιούρ. Η make up artist Melanie Inglessis χρησιμοποίησε τη σειρά ομορφιάς του Dior στη star, συμπεριλαμβανομένου του viral Rosy Glow Blush σε ροζ χρώμα στα μάγουλά της, της Diorshow Iconic Overcurl Mascara σε μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες της και του Rouge Dior Lipstick σε Daisy Plum στα χείλη της.

Simona Tabasco

simona-tabasco-attends-the-75th-primetime-emmy-awards-at-news-photo-1705368354.jpg

Η πρωταγωνίστρια του White Lotus, Simona Tabasco προτίμησε να τραβήξει από τη μία πλευρά τα σκούρα μαλλιά της και να τα χτενίσει με ελαφριές κυματιστές μπούκλες, αλλά ήταν τα φωτεινά ροζ χείλη της και το ασορτί ρουζ που μας τράβηξαν πραγματικά την προσοχή.

Lizzy Caplan

lizzy-kaplan-emmy-awards-2024.webp

Η ηθοποιός έδειχνε πολύ κομψή με χαμηλό κότσο και βυσσινί κόκκινα χείλη, συνδυασμένα με την πιο διακριτική ροζ σκιά στα βλέφαρά της. «Καθώς η Lizzy φορούσε ένα vintage στράπλες φόρεμα του Yohji Yamamoto που απέπνεε αίγλη του παλιού Hollywood, θέλαμε να διατηρήσουμε τη συνολική εμφάνιση να μοιάζει αβίαστη, αλλά και high-class», δήλωσε ο hairstylist Marcus Francis. «Δημιουργήσαμε μαλλιά με απαλό φινίρισμα και ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν για να δώσουμε στο φόρεμά της τον πρωταγωνιστικό ρόλο», κατέληξε. 

Quinta Branson

quinta-brunson-emmy-rc.webp

Η δημιουργός και πρωταγωνίστρια του Abbott Elementary έδειχνε όμορφη στα ροζ με το φόρεμα Dior Couture, το οποίο και συνδύασε με απαλά, ροζ μάτια, μάγουλα και χείλη, αλλά και μαλλιά με χαλαρά waves. Το μανικιούρ της ήταν επίσης σε μεταλλικό ροζ χρώμα. Η makeup artist της Brunson, Kasha Lassien, χρησιμοποίησε προϊόντα Beautyblender στη νικήτρια του βραβείου Emmy, όπως το BOOST Firming & Smoothing Peptide Primer για να προετοιμάσει το δέρμα της, το Bounce Always On Radiant Skin Tint σε όλο το πρόσωπό της, που εφαρμόστηκε με ένα σφουγγάρι Beautyblender, και το Bounce Liquid Whip Cream Blush σε Blissful Berry και Flirty Rose στα μάγουλά της.

Claire Danes

claire-danes-emmy-awards-2024.webp

Το ξανθό μελί bob της Danes είχε μια αίσθηση από τη δεκαετία του '60 χάρη στη βαθιά πλαϊνή χωρίστρα, τον διακριτικό όγκο στην κόμη και την τολμηρή μπούκλα που πλαισίωνε το πρόσωπό της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με ένα γαλακτερό μανικιούρ και γλυκό ροζ κραγιόν.

Ali Wong

ali-wong-emmy-awards-2024.webp

Η κωμικός επέλεξε μια βαθιά μπλε σκιά ματιών που ξεπρόβαλε κάτω από τα υπερμεγέθη γυαλιά της και ένα κοντό γαλλικό μανικιούρ. Ο make up artist Daniel Martin χρησιμοποίησε προϊόντα Dior γι' αυτή την ωκεάνια μπλε λάμψη, συμπεριλαμβανομένων των παλετών σκιών Diorshow 5 Couleurs σε Denim και Pied-de-Poule και Diorshow On Stage Crayon Kohl σε Blue.

Padma Lakshmi

padma-lakshmi-emmy-awards-2024.webp

Η Lakshmi έφερε μία φωτεινή με ζωηρό χρώμα εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αναδεικνύοντας έντονα ροζ χείλη και επιλέγοντας ένα φόρεμα σε chaurteuse απόχρωση. Για τα μαλλιά της προτίμησε χαλαρές, ατημέλητες μπούκλες που έφταναν μέχρι την πλάτη της.

Suki Waterhouse

english-model-suki-waterhouse-arrives-for-the-75th-emmy-news-photo-1705367857.jpg

Η Suki Waterhouse λάμπει - και όχι μόνο επειδή είναι η πιο cool μαμά του κόσμου. Μας αρέσει ο συνδυασμός των αβίαστων κυματισμών στα μαλλιά της σε συνδυασμό με τη μεταλλική σκιά στα μάτια της και ένα απαλό ροζ στα χείλη.