fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Τα 9 νέα αρώματα που θα φέρουν στην επιφάνεια την ακαταμάχητη πλευρά του εαυτού σας

Τα πιο μυρωδάτα eau de parfums που πρέπει να αποκτήσετε asap


Τα 9 νέα αρώματα που θα φέρουν στην επιφάνεια την ακαταμάχητη πλευρά του εαυτού σας

Ο Οκτώβριος αποτελεί πια πραγματικότητα κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να αναζητάτε τις κατάλληλες φθινοπωρινές μυρωδιές, για να «ντύσετε» κάθε σας εμφάνιση και να της δώσετε έναν αέρα ανανέωσης. Ωστόσο, η ευωδία που θα διαλέξετε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε τους πάντες σε κάθε σας εμφάνιση και κυρίως στα fall/winter looks σας όπου κι αν βρεθείτε. Εμείς φυσικά, κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα 9 ολοκαίνουρια αρώματα που θα κάνουν αυτόν τον μήνα -και όχι μόνο- πιο μυρωδάτο και ακαταμάχητο!

The perfumes

My Way Eau De Parfum, Giorgio Armani: Το My Way είναι το άρωμα των εμπειριών και συναναστροφών μίας αυθεντικής γυναίκας με ανοιχτό μυαλό και με διάθεση αναζήτησης, που είναι έτοιμη να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ζήσει ουσιαστικές συναντήσεις σε όλο τον κόσμο. Το Περγαμόντο από την Καλαβρία συναντά το Άνθος πορτοκαλιού από την Αίγυπτο αποπνέοντας μία λαμπερή φωτεινότητα στις νότες κορυφής που ενισχύεται με ένα λαμπερό μπουκέτο Tuberose και Γιασεμί από την Ινδία στην καρδιά του αρώματος. Τέλος, το έντονο Κεδρόξυλο από τη Βιρτζίνια συναντά την αισθησιακή Βανίλια από τη Μαδαγασκάρη και το White Musc που υπογράφουν τη σύνθεση. Το μπλε και χρυσό καπάκι συμβολίζει τον κόσμο. 

Idôle L'Intense Eau De Parfum, Lancome: Τώρα είναι η στιγμή σας. Εκπέμψτε αυτήν την αχτίδα φωτός και γίνετε πρωτοπόροι, γίνετε Idôle για τους άλλους. Έτσι, ο κόσμος θα λάμψει ακόμα πιο φωτεινός. Γιατί, μέσα από τη δική σας επιτυχία, θα εμπνεύσετε και άλλους να εξελιχθούν και να ανέβουν πιο ψηλά. Ανάψτε λοιπόν τη φλόγα που υπάρχει μέσα σας. Ήρθε η ώρα να δείξετε τη δύναμή σας, να γίνετε πηγή έμπνευσης για μια ολόκληρη γενιά. 

Good Girl Suprême Eau De Parfum, Carolina Herrera: Ιδιαίτερα σαγηνευτικό, το Good Girl Eau de Parfum Suprême επαναπροσδιορίζει το εμβληματικό άρωμα Good Girl με μια τολμηρή νέα φόρμουλα. Τα ζουμερά γλυκά μούρα συνδυάζονται με το αισθησιακό αιγυπτιακό γιασεμί, ενώ το κρεμώδες Τonka Bean και το ζωηρό Vetiver δίνουν μια μοντέρνα πινελιά στην τελική δημιουργία. Η νέα γόβα Good Girl αποτελεί έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό υψηλής αισθητικής και τεχνογνωσίας. Το κομψό στιλέτο έρχεται με μια καινούρια εμφάνιση, και λαμπερό μαύρο-γκλίτερ, το οποίο εσωκλείεται σε ένα πολυτελές μαύρο-χρυσό κουτί.

    Amo Per Lei Eau de Parfum, Salvatore Ferragamo: Ένας ύμνος για τη χαρά της ζωής. Η νέα αρωματική δημιουργία μας μεταφέρει σε έναν κόσμο ευημερίας και αισθησιασμού όπου ο χρόνος έχει σταματήσει. Για τις γυναίκες που θέτουν τον εαυτό τους ως προτεραιότητα. Ένα ευχάριστο και εκλεπτυσμένο eau de parfum, φωτεινό και άνετο, με μία ζουμερή κορυφή.

    Nina Rose Eau de Toilette, Nina Ricci: Το άρωμα Nina Rose του oίκου Nina Ricci αποτελεί μια φρέσκια, ροζ, παιχνιδιάρικη απόλαυση. Ένα γυναικείο, floral gourmand άρωμα, που αποπνέει χαρά και αισιοδοξία. Η φρεσκάδα του αχλαδιού και του περγαμόντο έρχεται σε αντίθεση με τη βελούδινη απαλότητα του λευκού musc, ενώ το νερολί και το άνθος πορτοκαλιάς καταλήγουν σε μία εκπλεπτυσμένη βάση από νότες κέδρου. Το διάσημο μπουκάλι σε σχήμα μήλου έρχεται με μία νέα ακαταμάχητη εμφάνιση σε γυαλιστερή ροζ-glossy απόχρωση.

     Blue passion

    Blue passion

    My Way Eau De Parfum, Giorgio Armani, Hondos Center

    Buy here
     Hot right now

    Hot right now

    Idôle L'Intense Eau De Parfum, Lancome, Hondos Center

    Buy here
     Με αιγυπτιακό γιασεμί

    Με αιγυπτιακό γιασεμί

    Good Girl Suprême Eau De Parfum, Carolina Herrera, Hondos Center

    Buy here
     Αισθησιακό & φωτεινό

    Αισθησιακό & φωτεινό

    Amo Per Lei Eau de Parfum, Salvatore Ferragamo

    Buy here
     Με αχλάδι & περγαμόντο

    Με αχλάδι & περγαμόντο

    Nina Rose Eau de Toilette, Nina Ricci

    Buy here
     Αισθησιακό & εξευγενισμένο

    Αισθησιακό & εξευγενισμένο

    Libre Eau de Parfum Intense, YSL

    Buy here
     Blue passion

    Blue passion

    Wave Eau de Toilette, Missoni

    Buy here
     Oriental vibes

    Oriental vibes

    Musc Ravageur Perfume, Editions de Parfums Frederic Malle

    Buy here
     Η φρεσκάδα του κυπαρισσιού

    Η φρεσκάδα του κυπαρισσιού

    Cypress & Grapevine, Jo Malone London

    Buy here

    Libre Eau de Parfum Intense, YSL: Το άρωμα μιας ελεύθερης γυναίκας με ξέφρενα ένστικτα, έτοιμης να κατακτήσει τον κόσμο. Η εμβληματική δομή του αρώματος του LIBRE, με την αντίθεση ανάμεσα στη Γαλλική Λεβάντα και το Μαροκινό Άνθος Πορτοκαλιάς, σε μια πιο εξευγενισμένη και αισθησιακή εκδοχή. Η ένταση μιας λιωμένης λουλουδάτης καρδιάς, όπου το Absolute Άνθους Πορτοκαλιάς ενώνεται με τη φλεγόμενη Συμφωνία Ορχιδέας. Το άρωμα αποκτά νέα, πιο αρρενωπή απόχρωση, ανάμεσα στη φωτιά και το χρυσάφι, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το άκρως θηλυκό μπουκάλι-φετίχ του LIBRE. 

    Wave Eau de Toilette, Missoni: Ένα λαμπερό και σύγχρονο άρωμα με έμπνευση από τα νερά της Μεσογείου. Περιέχει κίτρο, μανταρίνι, γεράνι, φασκόμηλο, oak moss, patchouli και vetiver.

    Musc Ravageur Perfume, Editions de Parfums Frederic Malle: Ένα αισθησιακό άρωμα, ισχυρό αλλά τέλεια ελεγχόμενο, δραματικό και μυστηριώδες. Αποτελεί μια σύνθεση του Maurice Roucel ως «σύμβολο αποπλάνησης και γενναιοδωρίας». Το Musc Ravageur είναι ένα ασυμβίβαστο Oriental, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα σημερινά δεδομένα. Η έκρηξη αρωμάτων από περγαμόντο, μανταρίνι και κανέλα δένουν αρμονικά με τη βανίλια, τον μόσχο και κεχριμπάρι. 

    Cypress & Grapevine, Jo Malone London: Το Cypress & Grapevine Cologne αποτελεί μια αναπάντεχη εξέλιξη του κλασικού fougère, συνδυάζοντας την αρωματική φρεσκάδα του κυπαρισσιού με μια ζεστή, αισθησιακή συμφωνία αμπελιού -μια απρόσμενη και σαγηνευτική νότα.

    Κεντρική φωτογραφία: Από το νέο λανσάρισμα του YSL Beauty, Libre Intense