fbpixel

Search icon
Search
Tα 7 πολυαναμενόμενα films του 2023 που σίγουρα θα προσθέσουμε στη λίστα μας
ARTS & CULTURE

Tα 7 πολυαναμενόμενα films του 2023 που σίγουρα θα προσθέσουμε στη λίστα μας

Εσείς ποια ανυπομονείτε να παρακολουθήσετε;


Μετά από τρία -σχεδόν- χρόνια αναστάτωσης εξαιτίας της πανδημίας, φέτος επιστρέφουμε κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σίγουρα σε αυτό φαίνεται να ποντάρουν τα στούντιο, δεδομένου του εντυπωσιακού αριθμού κυκλοφοριών που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες. Η πιο πολυσυζητημένη ανάμεσά τους; Ένα sequel ενός blockbuster επιστημονικής φαντασίας με πολλούς stars, η ταινία της Greta Gerwig και το γνωστό Charly and the chocolate factory film του Timothée Chalamet ως σοκολατοποιός με καπέλο.

Ανακαλύψτε τις most-awaitd παραγωγές παρακάτω! 

1. Chevalier

screen-shot-2022-11-07-at-21230-pm.png

Ο Chevalier de Saint-Georges, ο πρωτοπόρος βιολιστής που γεννήθηκε στην Καραϊβική και αγαπήθηκε από τη Μαρία Αντουανέτα, είναι το θέμα της συγκλονιστικής βιογραφίας του Stephen Williams, με τον Kelvin Harrison Jr στο ρόλο του ομώνυμου βιρτουόζου και τη Lucy Boynton στο ρόλο της περίτεχνα ντυμένης Γαλλίδας βασίλισσας.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Απριλίου 

2. The Little Mermaid

little-mermaid-poster-1665683254319.jpg

Στο πολυαναμενόμενο live-action remake της Μικρής Γοργόνας του Rob Marshall θα πρωταγωνιστήσουν η Halle Bailey ως Ariel, η Melissa McCarthy ως Ursula, ο Javier Bardem ως King Triton και η Awkwafina ως Scuttle, καθώς και θεαματικές εικόνες και σαρωτικά νέα τραγούδια σε συνεργασία με τον Lin-Manuel Miranda.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Μαΐου 

3. Asteroid City 

wes-anderson-scaled-e1670417307562-1108x0-c-default.jpeg

Η Margot Robbie, η Scarlett Johansson, η Tilda Swinton και ο Tom Hanks είναι μερικοί μόνο από τους A-listers που κατευθύνονται στην έρημο για το επόμενο film του Wes Anderson - την ιστορία μιας εκκεντρικής ομάδας γονέων και μαθητών που έρχονται κοντά με αφορμή ένα συνέδριο αστροπαρατήρησης τη δεκαετία του '50.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Ιουνίου

4. Oppenheimer

oppenheimer.jpg

Τον θεωρητικό φυσικό J Robert Oppenheimer θα υποδυθεί ο Cillian Murphy στο συγκλονιστικό δράμα του Christopher Nolan για τη δημιουργία της ατομικής βόμβας. Στους συμπρωταγωνιστές του περιλαμβάνονται όλοι, από τη Florence Pugh και την Emily Blunt μέχρι τον Matt Damon και τον Gary Oldman.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιουλίου 

5. Barbie

rev-1-barbie-instavert-high-res-jpeg.webp

Τα εντυπωσιακά κοστούμια, το σατιρικό σενάριο και το εντυπωσιακό σύνολο του cast ηθοποιών, όπως οι Emma Mackey, Emerald Fennell, Issa Rae, Marisa Abela, Ncuti Gatwa, Simu Liu και με την Margot Robbie ως Barbie και τον Ryan Gosling ως Ken - θα κάνουν την απόλυτη ταινία της χρονιάς δια χειρός Greta Gerwig ένα must-see θέαμα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιουλίου

6. Challengers

zendayamalcolmandmarie.jpg

Η συνέχεια του Luca Guadagnino στο στοιχειωμένο Bones & All? Μια ρομαντική κομεντί που διαδραματίζεται στον ανταγωνιστικό κόσμο του τένις με πρωταγωνιστές τον Mike Faist ως έναν παραγωγικό παίκτη που βρίσκεται εν μέσω ενός σερί ηττών, τη Zendaya ως τη σύζυγο και προπονήτριά του και τον Josh O’Connor ως τον επόμενο αντίπαλό του και τον πρώην εραστή της.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Αυγούστου

7. Dune: Part Two

dune4-2000-168583d0d38443c796ade22bdc9f329c.jpg

Να αναμένετε περισσότερες επικές εικόνες, σκουλήκια άμμου και την επιστροφή των Timothée Chalamet και Zendaya - μαζί με τους νεοφερμένους στο franchise Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux και Christopher Walken - στο δεύτερο μέρος της συναρπαστικής μεταφοράς του Frank Herbert από τον Denis Villeneuve.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Νοεμβρίου