fbpixel

Search icon
Search
Tα 6 κομμάτια που πρέπει να πάρετε μαζί σας σε μια κοντινή καλοκαιρινή απόδραση
THE LOOK

Tα 6 κομμάτια που πρέπει να πάρετε μαζί σας σε μια κοντινή καλοκαιρινή απόδραση

Οι πιο ασφαλείς επιλογές για φρέσκα και μοντέρνα summer looks


Υπό άλλες συνθήκες πολλοί από εμάς θα είχαμε πάει ήδη σε κάποιο νησί για τις πολυήμερες διακοπές μας. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές όμως και όπως σίγουρα έχουμε όλοι αντιληφθεί, το φετινό καλοκαίρι δε θυμίζει σε τίποτα όλα αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Παρ’ όλα αυτά πάντα θα βρίσκουμε έναν τρόπο για μερικές ημέρες χαλάρωσης εάν υπάρχει χαρούμενη διάθεση και φυσικά πολύ καλή παρέα.

Δεν είναι λίγοι λοιπόν αυτοί, οι οποίοι αποφάσισαν να μείνουν μακριά από κάποιο μακρινό προορισμό και προτίμησαν μικρές και σύντομες αποδράσεις σε παραθαλάσσια μέρη κοντά στην πόλη τους. Είναι κι αυτό μία καλή ευκαιρία για να ανακαλύψουμε όμορφα τοπία που υπό άλλες συνθήκες δε θα σκεφτόμασταν και δε θα τους δίναμε την απαραίτητη προσοχή. 

Για όλες εσάς που θέλετε να παραμένετε stylish όλες τις ώρες της ημέρας ανεξαρτήτως του μέρους στο οποίο βρίσκεστε, παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει μία πλήρως ενημερωμένη λίστα με όλα τα κομμάτια, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την travel bag σας γι' αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές. Χαρακτηρίζονται από ευελιξία, πρακτικότητα και πολύ στιλ, οπότε συνεχίστε το scroll down, για να μάθετε τα πάντα.

Let’s take a look!

One piece swimwear

one-piece.jpg
Image source: @lisa.aiken
Σίγουρα τα μαγιό δεν πρέπει να λείπουν από καμία καλοκαιρινή βαλίτσα, όποιος κι αν είναι ο προορισμός μας. Όταν όμως οι μέρες των διακοπών μας είναι λίγες δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μας. Ένα it ολόσωμο μαγιό τα συνδυάζει όλα. Μπορείτε να το φορέσετε το πρωί στην παραλία μαζί μ’ ένα πουκάμισο ή μία τουνίκ, στη συνέχεια στο beach bar μαζί μ’ ένα denim short, αλλά έχετε και την ευκαιρία να το επιλέξετε και για τη βραδινή σας έξοδο ως bodysuit. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και κολακεύει τη σιλουέτα σας και προσθέστε το στη βαλίτσα σας asap.

White dress

white-dress-2.jpg
Image source: @belenhostalet
Φορέματα ίσον καλοκαίρι. Αέρινα, με βολάν, midi αλλά και πιο μακριά και φαρδιά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κυριαρχούν. Τα φορέματα πρέπει πάντα να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των επιλογών μας. Ένα white dress θα μας συντροφεύσει σε day to night εμφανίσεις, γεγονός που μας «λύνει» τα χέρια και μας χαρίζει ευελιξία. Μπορείτε να του δώσετε όποιο χαρακτήρα εσείς επιθυμείτε ανάλογα με τις προσθήκες των αξεσουάρ που θα κάνετε. Για τις πρωινές αλλά και απογευματινές σας βόλτες, συνδυάστε το με flip flops κι ένα φουλάρι σε έντονα χρώματα ως head piece.

Raffia bag

raffia-bag.jpg
Image source: @stylegator

Η τσάντα με τη μεγαλύτερη δημοτικότητα για το φετινό καλοκαίρι. Θεωρείται το σχέδιο «μπαλαντέρ» στον κόσμο των it bags, γι' αυτόν τον λόγο οι αγαπημένες μας fashionistas δεν την αποχωρίζονται. Εάν προσθέσετε αυτό το design στα κομμάτια των διακοπών σας δε χρειάζεται να πάρετε καμία άλλη τσάντα μαζί σας. Οι ειδικοί αλλά και οι fashion lovers μας επιτρέπουν να την κρατάμε από το πρωί στην παραλία μέχρι και στη βραδινή μας έξοδο. Plus, το ουδέτερο χρώμα της ταιριάζει υπέροχα με όλα τα κομμάτια που υπάρχουν στην ντουλάπα σας.

Night out

night-out.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Ένα βραδινό σύνολο είναι απαραίτητο ακόμα και για τις πιο «ήσυχες» διακοπές. Ούτως ή άλλως στο καλοκαίρι δεν ταιριάζουν τα «φορτωμένα» και «βαριά» looks, οπότε μπορεί να είναι και καθημερινά κομμάτια, τα οποία εσείς θα προσαρμόσετε στις ανάγκες της βραδινής σας εξόδου. Εμείς σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα knitted co-ord, το οποίο θα αποτελείται από ένα bra και μία midi skirt. Η μαύρη απόχρωση σίγουρα είναι η πιο safe επιλογή αλλά εσείς θα επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Προσθέστε χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη όπως μία αλυσίδα στον λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

The linens

linen.jpg
Image source: @belenhostalet

Μην παραλείψετε και τα λινά κομμάτια. Μετά τα μαγιό ίσως είναι τα πιο χρήσιμα και πρακτικά items που θα υπάρχουν στην travel bag σας. Το απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού τα συνδυάζει όλα από δροσιά, άνεση, αέρινη διάθεση και στιλ κι εμείς του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε total linen outfits μαζί μ’ ένα oversized botton up shirt και μία βερμούδα για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας στο λεπτό.

Sandals

sandals.jpg
Image source: @emilisindlev

Μετά τις σαγιονάρες σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι flat sandals και δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας άλλα παπούτσια. Η άνεση και η χαλαρή διάθεσή τους είναι γνωστή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ’ ένα μοντέρνο ζευγάρι που θα χαρίσει ανανέωση και θα αναβαθμίσει τα summer looks σας.

Με τα κομμάτια που αναφέρθηκαν παραπάνω έχετε δημιουργήσει την απόλυτη βαλίτσα για τις σύντομες αποδράσεις. Ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές σας που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν!