fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα πιο ευέλικτα fashion essentials για τις καλοκαιρινές διακοπές

Η εποχή των διακοπών είναι εδώ - καιρός να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας ντουλάπα με αυτά τα staple pieces


Τα πιο ευέλικτα fashion essentials για τις καλοκαιρινές διακοπές

Είναι σίγουρο πως όλοι ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές που πλησιάζουν. Παρόλαυτα, η βαλίτσα των διακοπών και τα πράγματα που θα έχουν μια θέση σε αυτήν μας προκαλούν συνήθως, περιττό στρες. Ο τρόπος να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας αλλά και το στιλ μας είναι να επενδύσουμε σε διαχρονικά κομμάτια που θα φοράμε ξανά και ξανά - και που θα μπορούν να σταθούν σε πολλούς συνδυασμούς. Έτσι, όχι μόνο αποφεύγετε το overpacking, αλλά ξοδεύετε πολύ λιγότερο χρόνο στο να αποφασίσετε τι να βάλετε, αφιερώνοντας το σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία - η χαλάρωση και η διασκέδαση.

Το outfit planning μας επηρεάστηκε σε τεράστιο βαθμό από τις fashionistas, που μας δείχνουν τον τρόπο να δείχνουμε αβίαστα κομψές. Ανακαλύψτε τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς - από αέρινα φορέματα με σανδάλια, μέχρι μαγιό και τα κατάλληλα cover-ups.

1. Resort dress

snapinstaapp-294007669-585618222971746-3783503222800430388-n-1080-1.jpg
Image source: @allthatremainslove

Ένα resort-ready dress θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Προτιμήστε σιλουέτες που απαιτούν ελάχιστο styling και μην ξεχνάτε πως τα σχέδια και τα μοτίβα είναι ιδανικά για το sunset hour. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάστε το crochet στιλ. Εκτός αυτών, αν είστε φανς των πιο minimal επιλογών μπορείτε να διαλέξετε ένα little black ή white dress.

2. Cover-ups

51defd34b2be53b967dcf155f03e3c3e.jpg
Image source: @ariviere

Τα δροσερά cover-ups για πάνω από το μαγιό αποτελούν must-haves καθώς αν επιλέξετε το σωστό μπορεί να σας συνοδέψει από την παραλία μέχρι το dinner. Μπορείτε να επιλέξετε ένα oversized λευκό ή εμπριμέ πουκάμισο σε oversized γραμμή μόνο του, ή σε συνδυασμό με ένα matching, δροσερό παντελόνι. Ένα άλλο απαραίτητο για τις διακοπές είναι φυσικά το παρεό, ενώ τα κλασικά πλεκτά φορέματα αναβαθμίζουν άμεσα κάθε beach look.

3. Swimwear

o4papbaebhaxbtjigqma2c-1280-80jpg.webp
Image source: @jastookes

Όταν πρόκειται για μαγιό, είναι λογικό να επενδύσετε σε διαχρονικά σχέδια που θα λειτουργούν για πολλά χρόνια - έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή που θα διαρκέσει. Επιλέξτε σχέδια που λειτουργούν και ως κομψά κορμάκια. Δώστε βάση στο κόψιμο και στην απόχρωση και διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο σωματότυπο και τα χρώματα σας. Φυσικά, το κλασικό μαύρο είναι επίσης μια ασφαλής επιλογή!

4. Co-ord

dissh.webp
Image source: dissh

Το co-ord γίνεται γρήγορα ένα βασικό στοιχείο του ζεστού καιρού - και η ελκυστικότητά του είναι διπλή: φαίνεται αμέσως put together με πολύ λίγη προσπάθεια και προσφέρει mix-and-match styling, το οποίο είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα όταν ο χώρος στη βαλίτσα είναι περιορισμένος. Από μονόχρωμες λινές επιλογές μέχρι ένα εμπριμέ σετ, πρόκειτα για το σύνολο που θα σας μεταφέρει ομαλά από την παραλία στην πόλη.

5. Raffia bag

raffia.webp
Image source: @styleidealist

Μια τσάντα που είναι κατασκευασμένη από ραφιά δίνει αμέσως την αίσθηση της απόδρασης. Αυτή τη σεζόν, αναζητήστε μια ευρύχωρη τσάντα ώμου που μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα, είτε κάνετε βόλτες σε νησί, είτε επισκέπτεστε τα αξιοθέατα ή απολαμβάνετε δείπνα και κοκτέιλ στην ύπαιθρο.

6. Minimalist sandals

67dee3ca01be4390edaf4e4c5c25116a.jpg
Image source: Net-a-porter

Κάτι που θα χρειαστείτε σίγουρα είναι ένα ζευγάρι μινιμαλιστικά σανδάλια που μπορούν να ταιριάξουν με τα περισσότερα σας σύνολα. Κατάλληλα για την παραλία αλλά και αρκετά κομψά για το βράδυ, ένα ζευγάρι leather slides, ή μια tie-up εκδοχή αποτελούν απόλυτα go-to. 

1

Aphrodite Off Shoulder Puff Sleeve Dress

Apoella BUY HERE

2

Mesh Short Dress

Max Mara BUY HERE

3

Jacquemus Raffia Bag

attica.gr BUY HERE

4

Staud mules

Kalogirou BUY HERE

5

Missoni poncho

Intervista BUY HERE

6

Linen Blend Top With Buttons

Massimo Dutti BUY HERE

7

Linen Blend Co-ord trousers

Massimo Dutti BUY HERE

Feature image source: @ariviere, POSSE