fbpixel

Search icon
Search
Τα 3+1 go-to outfits της fashion editor του GLOW.GR για την άνοιξη/καλοκαίρι του '24
THE LOOK

Τα 3+1 go-to outfits της fashion editor του GLOW.GR για την άνοιξη/καλοκαίρι του '24

Επιλέγοντας τις κορυφαίες SS24 τάσεις από το fashion brand Lola στο νέο corner του στο attica, The Department Store στην Τσιμισκή


Η σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι αποτελεί ιδανικό timing για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια που εντάσσουν τα trends που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή, αλλά ενσωματώνουν και στο διαχρονικό στιλ που όλοι αγαπάμε. Σε αναζήτηση, λοιπόν, για τις ιδανικές, everyday προσθήκες επέλεξα το νέο corner του fashion brand LOLA, στο attica, The Department Store στην Τσιμισκή. Το νέο space που κατέφθασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εμπνέει για ώρες shopping χάρη στον ανοικτό χώρο του και την όμορφη διαρρύθμισή του, που δημιουργούν ένα υπέροχο experience. 

All about LOLA

Το brand, LOLA, αποτελεί ορόσημο της ελληνικής μόδας - καθώς 50 χρόνια μετά τη δημιουργία του, οι συλλογές του συνεχίζουν και αποπνέουν μια διαχρονική κομψότητα, από γενιά σε γενιά. Το ελληνικό brand έχει μακρά ιστορία, που δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη για τη μόδα, την επίμονη δουλειά και το πάθος για την εξειδίκευση. Ξεχωρίζει γιατί δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, τις λιτές γραμμές, τους απρόσμενους συνδυασμούς και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Εκτός αυτών, η LOLA είναι προσηλωμένη στις αξίες της ηθικής και βιώσιμης μόδας και εδώ και 50 χρόνια προσπαθεί να αφήσει το θετικό της αποτύπωμα στην οικονομική και κοινωνική ζωή. Πρόκειται για το go-to quiet luxury brand καθώς υποστηρίζει απόλυτα στην ισορροπία μεταξύ φυσικής κομψότητας και καθημερινής άνεσης.

Παρακάτω, σας παρουσιάζω τα 3+1 go-to outfits της σεζόν που διανύουμε τώρα που συνδυάζουν άνεση και στιλ, παραμένοντας timeless & trendy...

From day to night

unnamed-1.jpg

Ένα διαχρονικό shirt dress αποτελεί ιδανική all-day wear επιλογή, διότι μπορεί να σας μεταφέρει από το γραφείο μέχρι τα after work drinks ή το dinner χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Καθώς η άνοιξη απαιτεί κάποιο bold statement και εναλλαγή από τα κλασικά neutrals, επέλεξα το συγκεκριμένο midi dress με εμπριμέ σχέδιο. Δώστε ένα ακόμα stylish twist εντάσσοντας πολυσυζητημένα metallic hues στο όλο σύνολο, όπως για παράδειγμα στα high heels σας!

Spring office wear

image00003-jolzu.jpeg

Συνδυάζοντας τα σύγχρονα βασικά στοιχεία της επαγγελματικής ένδυσης και την αισθητική της δεκαετίας του '90, το "corpcore" είναι έτοιμο να κυριαρχήσει στις ανοιξιάτικες τάσεις και είναι βασισμένο στο ρετρό power-suiting. Με βάση αυτό, λοιπόν, επέλεξα ένα φανταστικό matching, three-piece set που αποτελείται από ένα loose-fitting παντελόνι, ένα γιλέκο και ένα oversized σακάκι. Το συνδύασα με sneakers και απλά αξεσουάρ ώστε να μην τραβούν την προσοχή από το υπόλοιπο outfit.

Party guest

image00001-evvBK.jpeg

Δεν υπάρχει πιο effortless και εντυπωσιακό κομμάτι της evening wear γκαρνταρόμπας από ένα little black dress. Φέτος, συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους οι midi γραμμές οπότε κατευθείαν ξεχώρισα το συγκεκριμένο embroidered φόρεμα. Αποφάσισα να ακολουθήσω πλήρως την quiet luxury λογική και να το συνδυάσω με slingback μαύρα τακούνια και ένα clutch bag.

Weekend outfit

image00005-yB8hI.jpeg

Το brand LOLA αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις περιστάσεις. Τα πιο χρήσιμα basic pieces εμπεριστατώνονται επίσης στις collection του. Για τις off-duty μέρες, λοιπόν, επέλεξα ένα loose-fitting τζιν παντελόνι σε mid-wash που ταιριάζει με τα πάντα και το συνδύασα με το διαχρονικό και πάντα αγαπημένο white t-shirt. Για να δώσω χαρακτήρα στο κατά τα άλλα απλό look προσέθεσα ένα καταπληκτικό ριγέ cardigan με χρυσά κουμπιά, που μπορεί να φορεθεί με άπειρους, ευφάνταστους τρόπους τη σεζόν spring-summer, δίνοντας ένα fun & sophisticated twist.


Main image: Set by LOLA

Info: Ανακαλύψτε το δίκτυο καταστημάτων LOLA στο lola.gr

Βρείτε τη συλλογή στο attica, The Department Store στην Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και στο Mediterranean Cosmos. 

Instagram: @lola_official_gr