fbpixel

Search icon
Search
Τα 3 beauty products που θα «επαναπρογραμματίσουν» την επιδερμίδα σας
MAGAZINE

Τα 3 beauty products που θα «επαναπρογραμματίσουν» την επιδερμίδα σας

Στη Lierac η ιατρική γνώση, η επιστημονική αξιοπιστία, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα σηματοδοτείται από αξεπέραστες καινοτομίες αιχμής


Με προηγμένα δερμοκαλλυντικά που περιέχουν τεχνολογίες από το μέλλον, με τουλάχιστον 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, vegan και ανταλλακτικές συσκευασίες, η Lierac πρωτοπορεί στον κλάδο της ομορφιάς, αξιοποιώντας τα κορυφαία επιτεύγματα της βιοτεχνολογίας σε συνδυασμό με φυτικές φόρμουλες, για να συμβάλει στην ενίσχυση και την επανόρθωση του δέρματος. Η προστασία και η φροντίδα έχει ταυτιστεί με την εξατομικευμένη περιποίηση κι έχει βασιστεί σε καινοτόμες φόρμουλες και επιστημονικές έρευνες. Έτσι, λοιπόν, κάθε προϊόν παράγεται με απόλυτο σεβασμό σε ένα αυστηρό πλαίσιο προδιαγραφών, προσφέροντας το βέλτιστο στην υγεία της επιδερμίδας.

1. Lift Integral Ο Συσφιγκτικός Ορός

1-8sZWg.jpg

Ο συσφιγκτικός αυτός ορός ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

2. Premium Η Crème Ματιών

22.jpg

Ολοκληρωμένη αντιγηραντική περιποίηση για την περιοχή των ματιών που συνδυάζει την τεχνολογία [F.G.N.] με το εκχύλισμα Γεντιανής και τη Νιασιναμίδη, για να στοχεύσει σε τρεις αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας και να διορθώσει ρυτίδες, λεπτές γραμμές, σακούλες, έλλειψη σφριγηλότητας και αφυδάτωση. Εμπλουτισμένη με πούδρα από Μάργαρο, χαρίζει διακριτική λάμψη στην περιοχή των ματιών.

3. Stop-boutons, Πρωτόκολλο Κατά Των Ατελειών

33-cAL2Z.jpg

Το Stop-Boutons είναι μια θεραπεία SOS που εξυγιαίνει και μειώνει τις τοπικές ατέλειες από την πρώτη νύχτα, ενώ περιορίζει την εμφάνιση των σημαδιών. Η σωστή δόση καθαρού σαλικυλικού οξέος, συνδυάζεται με τον εξισορροπητικό γλυκονικό ψευδάργυρο και την αντιβακτηριακή πούδρα καλαμίνης, για να διορθώσει γρήγορα όλους τους τύπους ατελειών (σπυράκια, μαύρα στίγματα, γυαλάδα, σημάδια).

New Technology

Από την ίδρυσή της η Lierac το 1975, αναπτύσσει καινοτόμες προτάσεις κοσμητολογικών προϊόντων, οι οποίες πάντα είναι μπροστά από την εποχή τους.

gr.lierac.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024