fbpixel

Search icon
Search
Τα 10 decor items που θα κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει σαν να βγήκε από το Bridgerton
INTERIORS

Τα 10 decor items που θα κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει σαν να βγήκε από το Bridgerton

Προσθέστε στιλ και αισθητική που θα λατρέψετε


Το Bridgerton είναι η πρωτότυπη σειρά του Netflix που λάτρεψαν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Ρούχα, σκηνικά, Gossip Girl λογική, και υπέροχα σπίτια που θυμίζουν την Αγγλία της αριστοκρατορίας μας έφεραν πιο κοντά σε έναν ονειρικό κόσμο. Οι χαρακτήρες χαλάρωναν, σχολίαζαν και διασκέδαζαν αμέτρητες ώρες κάνοντας το lockdown να μοιάζει πιο βαρετό από ποτέ. Έτσι, μέσα από όλα μας αυτά έδωσαν έμπνευση για ένα εναλλακτικό interior design στο σπίτι. 

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θεωρούμε απαραίτητα και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε να ενσωματώσετε κάποια από αυτά στο σπίτι σας. 

Tufted Two Arm Chaise

spiti-inspo-bridgerton-antighrafo.jpg

Το σαλόνι σας με αυτή την προσθήκη μπορεί να φαίνεται πολυτελές και να σας προσδίδει την απόλυτη άνεση. Ο κυλημένος βραχίονας και η στροφή προς τα πίσω δίνουν στην πολυθρόνα λίγο επιπλέον ρομαντισμό. Μάλιστα αν την προτιμήσετε σε βελούδινο ύφασμα τότε όλα θα μοιάζουν λίγο πιο ονειρικά. Βάλτε την κατά προτίμηση κοντά σε κάποια γωνία για να δείχνει το χώρο μεγαλύτερο.

Velvet Tufted Ottoman

inspo-bridgerton-spiti-1.jpg

Η εξισορρόπηση του κλασικού με το μοντέρνο γίνεται με τον τέλειο τρόπο με αυτό το τραπεζάκι-καρέκλα. Μπορεί να κάνει το σπίτι σας να μοιάζει πιο αρχοντικό, να χαρίσει αέρα αγγλικής αριστοκρατίας και φυσικά να ταιριάξει ακόμη και στους πιο minimal χώρους. Τοποθετήστε πάνω του μερικά βιβλία ή αφήστε το ελεύθερο για να δημιουργήσετε έναν πιο ανοιχτό χώρο. 

Hydrangea Garland

spiti-insto-bridgerton-2.jpg

Αυτή η γιρλάντα-φυτό θα φέρει τη ζωή και το χρώμα στο σπίτι σας ακόμη και τα πιο κρύα χειμωνιάτικα πρωινά. Με τα απαλά χρώματα της θα χαρίσει τη δροσιά και θα δημιουργήσει ένα χώρο εναρμονισμένο με τις αρχές του Bridgerton, χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Μην περιορίζεστε και μην σκέφτεστε πως κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχει μόνο σε ένα επίσημο τραπέζι. 

A Modern & Contemporary Gold Mirror

insto-bridgerton-spiti-1.webp

Μπορεί να μην χρειάζεστε έναν επιχρυσωμένο καθρέφτη, αλλά σίγουρα κάνει πολύ πιο διασκεδαστική την εφαρμογή κραγιόν. Επιπλέον, βοηθάει το σπίτι σας να έχει αέρα αγγλική εξοχής ενώ παράλληλα ταιριάζει τέλεια με κάθε deco επιλογή σας. Για ιδανικό αποτέλεσμα, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε ένα λευκό καμβά και φυσικά να τον τοποθετήσετε δίπλα σε λουλούδια που θα αντανακλώνται πάνω του. 

Teapot

spiti-bridgerton-insop-4.jpg
Είτε θυμίζει τις ακριβές πορσελάνες του Bridgerton, είτε είναι μια πιο μοντέρνα κατασκευή, η τσαγιέρα είναι το απόλυτο must have. Μην ξεχνάτε πως θα κάνει το απογευματινό σας τσάι να μοιάζει με την απόλυτη ιεροτελεστεία και πως το σπίτι σας θα μοιάζει πιο φιλόξενο και περιποιημένο από ποτέ. Μπορεί τώρα να μην καλείτε κόσμο, αλλά σε λίγο καιρό θα το απολαύσουν όλοι όσοι αγαπάτε.

Textured Piazza Quilt

inspo-bridgerton-spiti-5.png

Αυτό το πάπλωμα με μοτίβο λουλουδιών θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε μακριά από το κρύο και θα προσθέσει -χωρίς προσπάθεια- επιπλέον φινέτσα στο υπνοδωμάτιο σας. Φυσικά, το ανοιχτό χρώμα είναι το απόλυτο must αφού θα κάνει τέλεια adapt σε κάθε χώρο. Όπως είναι εμφανές, δεν είναι απαραίτητο να ασπαστείτε τις αρχές του μαξιμαλισμού για να φέρετε πνεύμα Bridgerton στο χώρο σας. 

Metal Loop Candelabra

spiti-inspo-bridgerton-6.png

Τα μεταλλικά αντικείμενα είναι η τάση που ολοένα και περισσότεροι interior designers ασπάζονται. Και όχι αδίκως. Αποτελούν την τέλεια προσθήκη τόσο για μικρούς όσο και για μεγαλύτερους χώρους και μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά διαφορετική μεγέθη και σχέδια. Όσο για τις αποχρώσεις, και αυτές μπορούν να σας εκπλήξουν με την ποικιλία τους. 

Makeup Brush Holder

spiti-bridgerton-inspo-7.jpg

Ποιος είπε πως το μέρος που κρατάτε τα απαραίτητα του μακιγιάζ πρέπει να είναι βαρετό; Δώστε στις βούρτσες μακιγιάζ σας τη "βασιλική θεραπεία" με αυτήν τη θήκη λουλουδιών. Θα δείτε πως ο χώρος σας θα αλλάξει χαρακτήρα, θα νιώσετε μια ανανέωση και θα κάνετε το καθημερινό makeup routine...ιεροτελεστία. 

Pendant Lamp Chandelier

inspo-bridgerton-spiti-8.jpg

Το Bridgerton ήταν μια σειρά-ωδή στη διασκέδαση. Για αυτό ακριβώς το λόγο ο κάθε χώρος ήταν απόλυτα προσεγμένος. Δώστε, και εσείς, σημασία ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες και προσθέστε ένα φωτιστικό με κρυστάλλους. Μπορεί να είναι μια κατασκευή που θυμίζει σύγχρονο design ή μπορεί να είναι κάποια που παραπέμπει σε κάτι πιο κλασικό. Όποιο και αν σας αρέσει, σίγουρα θα δώσει μια μοναδική εσάνς στο σπίτι σας. 

Framed Wall Art

spiti-bridgerton-insop-9.jpg

Δώστε προσωπικότητα στο χώρο σας προσθέτοντας πίνακες στους τοίχους. Μπορεί να αποτελούνται από αφηρημένα τοπία, από προσωπογραφίες ή ακόμη και από σύγχρονη τέχνη. Το μόνο βέβαιο είναι πως σίγουρα δε θα έλειπαν από ένα σπίτι σαν αυτά του Bridgerton.