fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Σύσφιξη και ανόρθωση: 10 top προϊόντα στα οποία ορκιζόμαστε

Αποκτήστε τις αναλογίες που θέλετε με μερικές εφαρμογές


Σύσφιξη και ανόρθωση: 10 top προϊόντα στα οποία ορκιζόμαστε

Το καλοκαίρι σημαίνει πολλές ευκαιρίες για το δέρμα σας να παραμένει το επίκεντρο. Αλλά αν δεν το φροντίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα -ακόμη και την τελευταία στιγμή- δε θα πετύχετε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει την αποκατάσταση της ξηρότητας, την απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, την άφθονη προστασία από τον ήλιο, τα προϊόντα self tanning αλλά και φυσικά εκείνες τις μαγικές συνθέσεις που θα σας χαρίσουν το σμιλευμένο κορμί που ονειρεύεστε. Και μπορεί όλα τα προϊόντα να μην κάνουν θαύματα και να απαιτούν παράλληλα και τη δική σας συμβουλή αλλά η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα που χαρίζουν μπορούν να σας εκπλήξουν!

Έτσι, συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα δικά μας αγαπημένα που είμαστε σίγουρες που θα λατρέψετε και εσείς...αλλά και το σώμα σας. 
body-image.jpg

365 Body Firming Cream, Embryolisse: Κρέμα σώματος για σύσφιξη. Χάρη στην τριπλή της δράση με αποτέλεσμα ενυδάτωσης, λείανσης, σύσφιξης, η κρέμα σώματος 365 Body Firmimg Cream προλαμβάνει τη χαλάρωση κάθε μέρα, όλο τον χρόνο. Αυτή η αναζωογονητική κρέμα-gel, περιέχει ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης για θρέψη, τόνωση και σύσφιξη. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητά της η ενώ είναι λεία και ενυδατωμένη. 

Silhouette Plus, Tzimas Cosmetics: Έχει λιποδιαλυτική, αντικυτταριδική και συσφικτική δράση. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζει απαλή υφή και ενυδατώνει σε βάθος.Ο συνδυασμός των κύριων ενεργών συστατικών της - καρνιτίνη, ισοφλαβόνες από σόγια, συνένζυμο Α, εκχύλισμα από τις ρίζες του ασιατικού φυτού Bupleurum chinensis - συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και στη βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος.

Body Slim, Lierac: Η τριπλή δράση αδυνατίσματος με ενισχυμένη αποδοτικότητα που βελτιώνει τη σιλουέτα, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την κυτταρίτιδα. Το ισχυρό δίδυμο δραστικών συστατικών νέας γενιάς, το σύμπλοκο Καφεΐνη-Τζίντζερ, είναι 20 φορές πιο αποτελεσματικό από την καφεΐνη μόνη της για τη μείωση του λίπους. Το σύστημα WTB ενεργοποιεί την καύση λίπους ενώ το πεπτίδιο Firming NGF συσφίγγει την επιδερμίδα.

Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel Anti-Cellulite, Shiseido: Ένα δροσιστικό τζελ σώµατος µε ανάλαφρη υφή που βοηθά στη βελτίωση του περιγράµµατος της σιλουέτας, αφήνοντας το δέρµα απαλό, σφριγηλό και ενυδατωµένο, χωρίς να κολλάει. Το δροσερό, αναζωογονητικό άρωµα και το µοναδικό σύµπλεγµα Sculpting Plant Complex συνεργάζονται για την ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης, µειώνοντας παράλληλα την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού» που προκαλείται από την κυτταρίτιδα.

Celluli Eraser Concentre Reducteur De Cellulite Visible, Biotherm: Ένας συνδυασμός εκχυλίσματος άλγης κοραλλιογενούς προέλευσης και καθαρής καφεΐνης σε ένα τζελ αδυνατίσματος με διπλό επίπεδο αποτελεσματικότητας για ορατή μείωση της όψης κυτταρίτιδας, από τις πρώτες 14 ημέρες και μόνιμα μετά από 1 μήνα χρήσης. Το εκχύλισμα Corallina Extract, ένα εκχύλισμα θαλάσσιας άλγης, το οποίο διαθέτει λειαντικές ιδιότητες, συνδυάζεται με την καθαρή καφεΐνη για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της όψης κυτταρίτιδας. 

Cellulinov, Sisley: Το Cellulinov είναι μία εντατική περιποιήση σώματος κατά της κυτταρίτιδας η οποία στοχεύει στα λακάκκια και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Όλη η πολυτέλεια της επιλογής της βρίσκεται στη μαγεία των συστατικών. 

 Happy body

Happy body

365 Body Firming Cream, Embryolisse, Attica

BUY ME
 Bye forever

Bye forever

Silhouette Plus, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Less cellulite

Less cellulite

Body Slim, Lierac

SEE MORE
 Gel feeling

Gel feeling

Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel Anti-Cellulite, Shiseido, Attica

BUY ME
 Everything you need

Everything you need

Celluli Eraser Concentre Reducteur De Cellulite Visible, Biotherm, Sephora

BUY ME
 Luxury in a box

Luxury in a box

Cellulinov, Sisley, Sephora

BUY ME

Creme Masvelt, Clarins: Οι αντάρτικες καμπύλες υπό έλεγχο! Η αποδοτική και ωφέλιμη κρέμα που συνδυάζει μια τριπλή αποτελεσματικότητα σμίλευσης, σύσφιξης και ομορφιάς σε μια απείρως τρυφερή υφή, ιδανική για μασάζ.

Κρέμα Σύσφιξης και Αναδιαμόρφωσης Rose Pepper, Apivita: Δροσερή κρέμα που συσφίγγει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς μηρούς και μέση ενεργοποιώντας τη διαδικασία λιπόλυσης, ενώ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και αναζωογονημένο - Το ροζ πιπέρι, το εκχύλισμα αγκινάρας, ο πράσινος καφές, συμβάλλουν στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, αυξάνουν την μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση του οργανισμού, ενώ βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδα. 

VinosculptLift & Firm Body Cream, Caudalie:
Πλούσια σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού και σε συσφιγκτικό εκχύλισμα ίριδας, η Vinosculpt Lift & Firm Body Cream δρα ταυτόχρονα στις 4 περιοχές-κλειδιά του σώματός σας: χέρια, στήθος, κοιλιά και γλουτούς για πιο σφριγηλή επιδερμίδα από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, τονωμένη και ορατά σφιχτή. Το βιολογικό βούτυρο καριτέ διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη, σημαντικό στοιχείο για την ελαστικότητα που προσφέρει η ελαστίνη. 

Creme Fermete Corps, Elancyl:  Απολαυστική, ελαφρώς ιριδίζουσα και μη λιπαρή κρέμα, που ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει βελούδινη όψη και διακριτικό άρωμα, για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα. Μοναδικός συνδυασμός κισσού, vit C, εκχυλίσματος καφέ φυκιών, αλλά και συστατικών που συσφίγγουν άμεσα την επιδερμίδα, διεγείρουν την σύνθεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι ορατά πιο λείο, σφριγηλό και τονωμένο. 

1

Shaping effect

Creme Masvelt, Clarins, Sephora BUY ME

2

Pink myth

Κρέμα Σύσφιξης και Αναδιαμόρφωσης Rose Pepper, Apivita, Hondos Center BUY ME

3

Body perfection

VinosculptLift & Firm Body Cream, Caudalie, Hondos Center BUY ME

4

Non-greasy

Creme Fermete Corps, Elancyl, Attica BUY ME