fbpixel

Search icon
Search
Super Bowl LV:  Εντυπωσίασε με το show του ο Τhe Weeknd & μάγεψε με την ομιλία της η ποιήτρια, Amanda Gorman
PEOPLE & MOMENTS

Super Bowl LV: Εντυπωσίασε με το show του ο Τhe Weeknd & μάγεψε με την ομιλία της η ποιήτρια, Amanda Gorman

Κι ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε από αυτό το διάσημο γεγονός


Εχθές το βράδυ έλαβε χώρα το 55ο Super Bowl, που κάθε χρόνο περιμένουν εκατομμύρια άνθρωποι να το παρακολουθήσουν, όχι μόνο για το αθλητικό κομμάτι του, αλλά και για το γνωστό σε όλους “Super Bowl Halftime Show”, κατή τη διάρκεια του οποίου διάσημοι καλλιτέχνες δίνουν ένα φαντασμαγορικό show. Παρόλο που δεν υπήρχε πλήθος κοινού όπως τις προηγούμενες χρονιές λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19, το πολυαναμενόμενο event δεν υστερούσε σε τίποτα από την αίγλη των προηγούμενων χρόνων σε λάμψη και πολυτέλεια.

Άλλωστε είναι πολλά τα shows καλλιτεχνών του γνωστού παγκοσμίως αυτού ημιχρόνου, τα οποία δε μπορούμε να ξεχάσουμε καθώς μας εντυπωσίασαν. Όπως αυτά της Shakira με τη Jennifer Lopez, της Lady Gaga, της Katy Perry, του Bruno Mars, της Beyonce αλλά και τη Madonna.

weeknd-super-bowl.jpg

Την τιμητική του τη φετινή χρονιά είχε ο τραγουδιστής The Weeknd, ο οποίος μάγεψε κοινό και τηλεθεατές. Ο γεννημένος στον Καναδά καλλιτέχνης, εμφανίστηκε στη σκηνή του σταδίου Raymond James, παρουσιάζοντας μία φαντασμαγορική παράσταση. Το show του περιελάμβανε πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το "Starboy", "The Hills", "Can't Feel My Face", "I Feel It Coming" και, φυσικά το "Blinding Lights".

Ξεκίνησε το σετ του ντυμένος με το –σήμα κατατεθέν του πλέον- κόκκινο Givenchy σακάκι μέσα σ’ ένα σκηνικό που έμοιαζε με τους ουρανοξύστες του Las Vegas. Μαζί του ήταν και μία μεγάλη χορωδία που όλα τα μέλη της φορούσαν κόκκινα γυαλιά.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει λίγες μέρες πριν ότι η παράσταση δε θα περιελάμβανε καλλιτέχνες-έκπληξη ,ενώ δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν να έχει «βάλει» 7 εκατομμύρια δολάρια από την προσωπική του περιουσία για τα έξοδα της παραγωγής. Plus, το φετινό show ήταν πολύ μικρότερο από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα λόγω της πανδημίας.

weeknd.jpg

Ο The Weeknd χάρισε στο κοινό του μία κινηματογραφική εμπειρία όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί πάντοτε με βάση τους περιορισμούς κι όλα αυτά που του επιτρέπονταν. Μάλιστα, με αυτήν του την παρουσία και σκηνική επιτυχία, έδωσε τη δική του «απάντηση» στα βραβεία Grammy, που δεν τον συμπεριέλαβαν στους φετινούς υποψηφίους, ότι τελικά αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Εκτός όμως από τον τραγουδιστή, την εμφάνισή της στο Super Bowl έκανε ακόμα μία σπουδαία προσωπικότητα, η νεαρή ποιήτρια Amanda Gorman. Πολλοί τη γνώρισαν μέσα από την υπέροχη παρουσία της στην πρόσφατη Τελετή Ορκωμοσίας του Προέδρου της Αμερικής.

Ως μέρος του pre-game για το Super Bowl LV, η Gorman διάβασε ένα ποίημα που τιμούσε τους ήρωες της πανδημίας και συζήτησε τις απώλειες της χώρας, ενώ ο λόγος της συνοδεύτηκε από δραματική μουσική. Φορώντας ένα λαμπερό και embossed μπλε παλτό από τον οίκο Moschino, αναφέρθηκε στον πόνο και την απώλεια της πανδημίας μέσα από μια ελπιδοφόρα λαχτάρα γεμάτη εσωτερικά ποιήματα.

screen-shot-2021-02-07-at-6-41-32-pm-1612741309.png

«Έτσι, ενώ τους τιμούμε, είναι αυτοί που μας τιμούν κάθε μέρα», ήταν κάποια από τα λόγια της ομιλίας της για τους γιατρούς της πρώτης γραμμής.