fbpixel

Search icon
Search
Sunissime: Η νέα πρωτοποριακή σειρά αντηλιακών που απενοχοποιεί το μαύρισμα
FACE & BODY

Sunissime: Η νέα πρωτοποριακή σειρά αντηλιακών που απενοχοποιεί το μαύρισμα

Η Lierac παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστία με προϊόντα που ενισχύουν την εμπειρία κάτω από τον ήλιο


Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά για την ιστορία της Lierac σε ό,τι αφορά την αντηλιακή προστασία. Η εταιρεία που καθιερώθηκε ως ο απόλυτος σύμμαχος για τις γυναίκες, προσδίδοντάς τους θηλυκότητα και απόλαυση σε ένα μόνο μπουκαλάκι έρχεται το φετινό καλοκαίρι να ενταχθεί στην απαραίτητη ρουτίνα μας στην παραλία, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη σειρά αντηλιακών Sunissime. Σαράντα χρόνια λοιπόν μετά την δημιουργία των πρώτων αντηλιακών προϊόντων της, η Lierac επανασχεδίασε την εμβληματική αυτή συλλογή, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστία. 

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες από εμάς αγαπάμε το μαύρισμα και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, και τώρα χάρη στην Lierac μπορούμε να τα απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές. Με αισθησιακή υφή και θεϊκό άρωμα, η νέα σειρά της αντικομφορμιστικής εταιρείας καταφέρνει να μπει στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ και να μας χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο. Επειδή σίγουρα έχετε υπάρξει ανήσυχες όπως εμείς, για τις ώρες που επιτρέπεται να περνάτε κάτω από τον ήλιο, αλλά και τις βλαβερές επιπτώσεις που έχουν οι ακτίνες UV στην επιδερμίδα και τον οργανισμό μας, θα χαρείτε να μάθετε, ότι η Lierac έχει φροντίζει για όλους τους προβληματισμούς μας. Για πρώτη φορά παρουσιάζει μια ρουτίνα αντηλιακής προστασίας που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη, σε κάθε συνήθεια και φυσικά σε κάθε τύπο επιδερμίδας. 

sunissime-stick-visage-cmyk-jpg-editorial-rights-credit-ismael-moumin.jpg

Στην συλλογή θα ανακαλύψετε: τις multi timing φόρμουλες σχεδιασμένες για να χρησιμοποιούνται πριν, και κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο, τις multi texture με απολαυστικές συνθέσεις για το πρόσωπο και το σώμα και τις multi one, με «In&Out» φροντίδα.

Η Lierac ανέβασε πιο ψηλά τον πήχη της συστηματικής εφαρμογής που είναι και το «κλειδί» για την πιο αποτελεσματική αντηλιακή προστασία. Τα εργαστήριά της επέλεξαν πάνω από 15 ενεργά συστατικά που ενσωματώθηκαν, σε διαμορφωμένη δόση, σε κάθε βήμα της Sunissime, για διασφαλισμένη προστασία, πρόληψη, ολική αντιγήρανση και απόλαυση. Τα προϊόντα της επανασχεδιασμένης σειράς αντηλιακών παρέχουν ένα σύμπλοκο κατά των υπέρυθρων ακτίνων και του μπλε φωτός, προλαμβάνουν την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης και ενισχύουν την απόλαυση και απενοχοποιούν το «μαύρισμα» με εμβληματικά αρώματα, γαληνικές συνθέσεις υψηλής αισθητηριακής δυναμικής και μεταξένιες υφές. 

Μαζί θα ξετυλίξουμε την "happy time" ιεροτελεστία όπου κάθε νέο προϊόν, κάθε νέα φόρμουλα και κάθε νέα υφή αντιστοιχεί στην ιδανική αντηλιακή προστασία. 

gamme-complete-cmyk-jpg-editorial-rights-credit-ismael-moumin.jpg

Οι Κάψουλες Προετοιμασίας

Εμπλουτισμένες με βιταμίνη E και σελήνιο, παρέχουν αντιοξειδωτική κυτταρική προστασία. Στην καρδιά της φόρμουλας, το βήτα-καροτένιο, σε απολύτως ακριβή δόση, σε συνδυασμό με το αναγεννητικό έλαιο βόραγου, εκθειάζουν την επιδερμίδα και παρατείνουν το μαύρισμα των διακοπών. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα και καλύτερη προετοιμασμένη επιδερμίδα για ιδανικό μαύρισμα, να λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα για 15 μέρες πριν από την έκθεση στον ήλιο και να συνεχίσετε για δύο εβδομάδες μετά.

Το Λεπτόρρευστο Βελούδινο Αντηλιακό SPF50+

lierac-2023-sunissime-fluide-spf50-40ml1.png

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, το λεπτόρρευστο βελούδινο αντηλιακό SPF50+ για το πρόσωπο προσφέρει πολύ υψηλή προστασία χάρη στο σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος, το οποίο συνδυάζει οργανικά φίλτρα [UVB + UVA] με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που καταπολεμούν το μπλε φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Με βελούδινο τελείωμα δίνει ένα αόρατο αποτέλεσμα, χωρίς λευκά ίχνη και επίσης, προλαμβάνει τις βλάβες του δέρματος και τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, χαλάρωση) προσφέροντας δράση ολικής αντιγήρανσης. TIP: Ανανεώστε την εφαρμογή κάθε 2 ώρες ή μετά το κολύμπι.

Το Προστατευτικό Stick SPF50+

lierac-2023-sunissime-stick-protecteur.png

Η σύνθεσή του προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, χαλάρωση) προσφέροντας δράση ολικής αντιγήρανσης. Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία στο πρόσωπο και στις ευαίσθητες περιοχές (ώμοι, ουλές, σπίλοι, τατουάζ) χάρη σε ένα σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος. Η stick υφή του δεν είναι λιπαρή και δεν κολλάει, επιτρέποντας την εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για αποτελεσματική προστασία. Στα συν του: χάρη στο συμπαγές, εύχρηστο σχήμα του, μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε! TIP: Εφαρμόστε ένα SOS layering αποκλειστικά στις πολύ εκτεθειμένες περιοχές όπως η μύτη, τα αυτιά, τα χείλη, οι ελιές, οι ουλές και τα τατουάζ.

Το Λεπτόρρευστο Βελούδινο Αντηλιακό SPF30

lierac-2023-sunissime-fluide-spf30-40ml1.png

Το λεπτόρρευστο βελούδινο αντηλιακό SPF30 για το πρόσωπο προσφέρει υψηλή προστασία χάρη στο σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος, το οποίο συνδυάζει οργανικά φίλτρα [UVB + UVA] με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που καταπολεμούν το μπλε φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η ελαφριά, λεπτόρρευστη υφή με το βελούδινο τελείωμα προσφέρει ένα αόρατο αποτέλεσμα, χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη. Επιπλέον, το εμβληματικό καλοκαιρινό του άρωμα, με δροσερές και εθιστικές νότες νερού καρύδας, περγαμόντου και γιασεμιού, αφήνει ένα σαγηνευτικό άρωμα διακοπών στην επιδερμίδα. TIP: Εφαρμόστε μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό και ανανεώνετε συχνά και μετά από κάθε βουτιά.

Το Μεταξένιο Αντηλιακό Λάδι Σώματος SPF30

sunissime-huile-cmyk-jpg-editorial-rights-credit-ismael-moumin.jpg

Προσφέρει υψηλή προστασία χάρη στο σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος, το οποίο συνδυάζει οργανικά φίλτρα [UVB + UVA] κι επειδή ο ήλιος είναι και πηγή απόλαυσης, αυτό το εξαιρετικά απολαυστικό λάδι με την ξηρή αίσθηση εκθειάζει και φωτίζει το μαύρισμα, ενώ χαρίζει στο δέρμα ένα σατινέ φινίρισμα. Το εμβληματικό καλοκαιρινό άρωμα, με δροσερές και εθιστικές νότες νερού καρύδας, περγαμόντου και γιασεμιού, αφήνει ένα σαγηνευτικό άρωμα διακοπών στην επιδερμίδα. TIP: Εφαρμόστε πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό και ανανεώνετε συχνά και μετά από κάθε βουτιά.

Το Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος Που Λιώνει Στην Επιδερμίδα SPF30 & SPF 50 

roggkoti.jpg

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, προσφέρει υψηλή προστασία χάρη στο σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος, το οποίο συνδυάζει οργανικά φίλτρα [UVB + UVA] με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που καταπολεμούν το μπλε φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Προλαμβάνει επίσης τις βλάβες του δέρματος και τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, χαλάρωση) προσφέροντας δράση ολικής αντιγήρανσης. Επειδή ο ήλιος είναι και πηγή απόλαυσης, η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από κόκκινα φύκη για θεϊκό μαύρισμα και μια όμορφη, μπρονζέ χροιά στην επιδερμίδα. TIP: Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν από την έκθεση στον ήλιο σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό και ανανεώνετε συχνά και μετά από κάθε βουτιά.

Το Sorbet Για Μετά Τον Ήλιο

lierac-2023-sunissime-creme-sorbet-aps1.png

Το Sorbet Για Μετά Τον Ήλιο ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Το μαύρισμα παρατείνεται και εκθειάζεται. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από αμαμηλίδα και κόκκινα φύκη, προστατεύει από τη φωτογήρανση (ρυτίδες, χαλάρωση), ενώ παρατείνει και εκθειάζει το μαύρισμα της επιδερμίδας. TIP: Μετά την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόστε σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο, χωρίς να παραλείψετε τον λαιμό και το ντεκολτέ ή εφαρμόστε σαν μάσκα αν το δέρμα έχει υπερεθερμανθεί από τον ήλιο.

Η Θεϊκή Κρεμά Για Μετά Τον Ήλιο

lierac-2023-sunissime-creme-sublimatrice-aps1.png

Κατάλληλη για το σώμα θρέφει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Το μαύρισμα παρατείνεται και εκθειάζεται από εξαιρετικά λεπτά, φωτεινά περλέ σωματίδια. Πλούσια σε εξαιρετικά λεπτά περλέ σωματίδια, εκθειάζει την επιδερμίδα με ένα άγγιγμα φωτός, αφήνοντας ένα θεσπέσιο ίχνος καρύδας, γιασεμιού και βανίλιας. TIP: Μετά την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόστε σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα. Επιμείνετε στους ώμους, στο ντεκολτέ και στις περιοχές που θέλετε να αναδείξετε.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά αντηλιακών Sunissime στα φαρμακεία, σε καταστήματα υγείας και ομορφιάς και στο www.lierac.com