fbpixel

Search icon
Search
Sunglass hot spot: Τα πιο ωραία SS23 collections έφτασαν πάνω στην ώρα για τις διακοπές
FASHION NEWS

Sunglass hot spot: Τα πιο ωραία SS23 collections έφτασαν πάνω στην ώρα για τις διακοπές

Αυτές είναι οι fashion προτάσεις γυαλιών ηλίου για το καλοκαίρι '23


Το καλοκαίρι έχει καταφτάσει και ήρθε η ώρα να χτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας αναλόγως. Ένα από τα key-item της νέας αυτής σεζόν δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου. Αποτελεί το must αξεσουάρ για να ολοκληρωθεί η εικόνα μας και ο ρόλος τους είναι διπλός, καθώς από τη μία πλευρά αναβαθμίζουν το στιλ κι από την άλλη, μας προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό round-up από τις αγαπημένες μας SS23 sunglass collections!

Common Sense SS23

common-sense.jpg

Αντλώντας έμπνευση από το αθηναϊκό φως, το ανήσυχο urban κοινό και τη διαχρονική, αναμφισβήτητη σοφία της απλότητας, το νεοσύστατο ελληνικό eyewear brand COMMON SENSE παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή με γυαλιά ηλίου και οράσεως, και αυτοσυστήνεται ως ένα δημιουργικό hub που μοιράζεται την ίδια αγάπη για τη ζωή, το συναίσθημα και το πάθος για δημιουργία.

Η σύγχρονη αισθητική, η έμφαση στη λεπτομέρεια, το urban coolness και η βιωσιμότητα είναι βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας των COMMON SENSE, στοιχεία που διαφαίνονται αμέσως τόσο μέσα από τον ίδιο το σχεδιασμό όσο και από την οπτική ταυτότητα του brand. Όλα αυτά συντέλεσαν στη σύνθεση μιας επιμελημένης συλλογής που αποτελείται από 12 σχέδια γυαλιών ηλίου και 6 σκελετούς οράσεως, για γυναίκες και άντρες, με μινιμαλιστική προσέγγιση και μοναδική, εξαιρετικά άνετη εφαρμογή.

Κοκάλινοι, συμπαγείς και ημιδιάφανοι σκελετοί σε απροσδόκητα χρώματα όπως το πράσινο και το σκούρο κόκκινο αλλά και πιο κλασσικές επιλογές όπως το μαύρο, το καφέ και η ταρταρούγα, εμπλουτίζονται με πρωτότυπους φακούς σε πορτοκαλί, λαδί, γαλάζιες και ροζ αποχρώσεις, μεταδίδοντας περίτεχνα τον παλμό της πόλης και της αστικής ζωής. Η δημιουργική αισθητική του brand διαχέεται και σε διαφανείς crystal clear σιλουέτες αλλά και μεταλλικά γυαλιά με γεωμετρικά σχέδια που αντανακλούν τη μαγεία του αθηναϊκού φωτός μέσα από ασημένιους και χρυσούς ματ σκελετούς.

KALEOS SS23

kaleos.jpg

Χωρίς όρια ή δημιουργικούς συμβιβασμούς, με άφθονη φαντασία και ευθέως ανάλογη διάθεση για ανατροπή, το luxury eyewear brand ΚALEOS υποδέχεται τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023 τη συλλογή “Challenging Shapes”. Μια collection που «πειράζει» τα γνώριμα σχήματα και αναδεικνύει τη δημιουργική προσέγγιση, την ομορφιά και τη μοναδικότητά τους. Με πυλώνες το σύγχρονο design, την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, φέτος, η KALEOS δίνει νέα σχήματα στις επιθυμίες μας παρουσιάζοντας συνολικά 42 μοντέλα, με δυναμικό και bold σχεδιασμό, στην αναγνωρίσιμη πλέον αισθητική του brand.

Η παρουσία των χρωμάτων παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργική σύνθεση κάθε συλλογής KALEOS. Αυτή τη σεζόν, το brand πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και, σε συνεργασία με την Pantone, εισάγει τρεις νέες αποχρώσεις, όπως το Pantone Jolly Green, το Pantone Corydalis Blue και το Pantone Golden Mist, που εμφανίζονται είτε ως bold μονοχρωμίες σε σκελετούς, είτε ως διακριτικά details σε ανήσυχους ή κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

LOEWE Paula's Ibiza SS23

loewe-paula-s-ibiza-sunglasses-1512x.webp
Image source: Loewe x Paula's Ibiza

Μια μάρκα που έχει συλλάβει την ουσία του ανέμελου πνεύματος της Ibiza είναι η Paula's Ibiza - γνωστή για τα τολμηρά prints, τα φωτεινά χρώματα και την ελεύθερη αισθητική της. Η τελευταία συλλογή γυαλιών Loewe Paula's Ibiza είναι ένα τέλειο μείγμα σύγχρονου σχεδιασμού και παραδοσιακής δεξιοτεχνίας. Η collection παρουσιάζει μια ποικιλία στιλ, από ρετρό έως μοντέρνα, και είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και άνεση. 

Οι περίτεχνες λεπτομέρειες σε κάθε κομμάτι αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της μάρκας να προσφέρει μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα. Με την παιχνιδιάρικη υπογραφή και αβίαστη ατμόσφαιρα της Loewe, αυτή η νέα συλλογή σκελετών αποτελεί το μοναδικό αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει κάθε καλοκαιρινό ντύσιμο.

Versace Eyewear SS23 Collection

screenshot-2023-06-12-at-14141-pm.png
Image source: Versace

Η συλλογή γυαλιών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 της Versace συνδυάζει μια σειρά από ηλιακούς και οπτικούς σκελετούς, καθένας από τους οποίους είναι λεπτομερώς διακοσμημένος με τα χαρακτηριστικά μοτίβα του οίκου, συμπεριλαμβανομένων των Medusa, Greca και Medusa Biggie.

Φέτος, στη συγκεκριμένη συλλογή είδαμε έντονα cat eye σχέδια, aviators σε μονόχρωμους τόνους συμπεριλαμβανομένου ουδέτερων και έντονων επιλογών, όπως και έγχρωμους φακούς. Επίσης, φέτος, ο οίκος το πήγε και ένα step further στολίζοντας κάποια μοντέλα και με τρουκς.