fbpixel

Search icon
Search
Summer Mood On: Αυτά είναι τα 4+2 καλύτερα beach clubs του κόσμου
ESCAPE

Summer Mood On: Αυτά είναι τα 4+2 καλύτερα beach clubs του κόσμου

Από τη Μύκονο, στην Ibiza και τη Mallorca


Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, βόλτες στην άμμο, βουτιές στα καταγάλανα νερά, λαχταριστά cocktails παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και ατελείωτα ταξίδια. Κάθε χρόνο, όλοι μας περιμένουμε τις ημέρες των διακοπών, προκειμένου να κάνουμε ένα διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, να χαλαρώσουμε και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα τις θυμόμαστε για όλη τη ζωή μας. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και το μέρος που θα επιλέξει κανείς για να απολαύσει τις διακοπές του.

Ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ψάχνουν τον κατάλληλο προορισμό για το φετινό καλοκαίρι; Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα beach-club resorts στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, που προσφέρονται για χαλάρωση κι αναζωογόνηση και σας τα παρουσιάζουμε. Εμπνευστείτε, πάρτε ιδέες κι ετοιμαστείτε για τις απόλυτες summer holidays παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Scorpios, Mykonos, Greece

scorpios-mykonos-3.png

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο hot προορισμούς στην Ελλάδα και κάθε χρόνο, την επισκέπτονται άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι γνωστή για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και φυσικά για την έντονη νυχτερινή ζωή και διαθέτει αμέτρητες παραλίες, με γαλάζια νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές. Οι παραδοσιακές εκκλησίες, η Χώρα με τα λευκά σπίτια, τα Ματογιάννια και τα επιβλητικά αρχοντικά τη χαρακτηρίζουν, συνδυάζοντας την ελληνική φιλοξενία μαζί με τα στοιχεία ενός κοσμοπολίτικου και λαμπερού κόσμου με έναν μοναδικό τρόπο. Το Scorpios Mykonos, βρίσκεται στην ηλιόλουστη νότια άκρη του νησιού, με θέα στον κόλπο της Παράγκας και τον Κάβο. Πρόκειται για ένα παλιό σπίτι, που έχει μετατραπεί στην σύγχρονη εκδοχή της αρχαίας αγοράς, με boheme χαρακτήρα και μοναδικό design, ενώ είναι γνωστό για τα λαμπερά party. Προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης από το πρωί ως το βράδυ κι αποτελεί ένα από τα must visit σημεία της Μυκόνου.

Nobu Hotel, Marbella and Ibiza, Spain

11-MF9nd.jpg

Μέρος των Βαλεαρίδων νήσων, η Ίμπιζα θεωρείται για πολλούς το στολίδι της Μεσογείου. Διαθέτει εκπληκτική φυσική ομορφιά, ένα υπέροχο κλίμα και πολλά μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, αν κι ο περισσότερος σκοπός την επιλέγει για την έντονη νυχτερινή της ζωή. Προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες στα στενά δρομάκια της Dalt Vila, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα θαλάσσια sports και τις καταδύσεις. Το Nobu By The Beach ξεχωρίζει για τα luxury vibes του κι αποτελεί πόλο έλξης για όσους επιλέγουν την Ibiza. Αν θέλετε να απολαύσετε μοναδικά sushi dishes, μαζί με λαχταριστά cocktails μπροστά ακριβώς από την πισίνα, τότε θα πρέπει να βρίσκεται στην must visit list σας, ενώ φυσικά στο menu του εστιατορίου του υπάρχουν τα signature πιάτα της ισπανικής κουζίνας, αλλά και τα πιο νόστιμα desserts, για την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Palazzo Avino, Ravello, Italy

1-pF9E1.jpg

Ένα ταξίδι στην Ιταλία, μία ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης και χαλάρωσης. Το Ravello είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιζητούν ηρεμία. Όσοι το επιλέγουν, αξίζει να επισκεφτούν τη Villa Rufolo, η οποία χτίστηκε από την ομώνυμη οικογένεια το 13ο-14ο αιώνα και τροποποιήθηκε κατά το 19ο, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις διπλές αψίδες και τους τροπικούς κήπους που αποτέλεσαν έμπνευση για τον Richard Wagner ώστε να συνθέσει τον Parsifal. Το Palazzo Avino είναι το μοναδικό ξενοδοχείο που διαθέτει το δικό του beach club στο Ravello.

Uxua Casa, Trancoso, Brazil

3-O9UcO.jpg

Βραζιλία, ήλιος, απέραντες παραλίες, άψογη φιλοξενία... Μία συλλογή από όμορφες εικόνες κι εμπειρίες, που μένουν χαραγμένες στη μνήμη. Ένας εντελώς άλλος κόσμος που σας περιμένει να τον εξερευνήσετε! Τo Trancoso αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα κι εντυπωσιακά σημεία της Βραζιλίας και το Uxua Casa το απόλυτο μέρος για στιγμές χαλάρωσης. Το roofed bar κι οι private villas που είναι γεμάτες με παλιά αντικείμενα και antiques, έρχονται για να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το απόλυτο brazilian σκηνικό. Τα μαθήματα yoga και capoeira πάνω στη λευκή άμμο, υπό το φως του ήλιου είναι πολύ ψηλά στην to do list όσων έχουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν.

Purobeach, Illetas and Palma, Mallorca, Spain

p4.jpg

Θέλετε να ζήσετε την ultimate summer experience, αλλά επιλέγοντας έναν προορισμό που βρίσκεται εκτός Ελλάδας; Η Ibiza αποτελεί για πολλούς ένα must visit μέρος, αλλά γι΄αυτούς που αναζητούν το κάτι διαφορετικό, η Mallorca φαντάζει ιδανική. Οι δύο exclusive locations του Purobeach αποτελούν τα πιο hot places του νησιού. Το Purobeach Illetas βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού στη νοτιοδυτική πλευρά της Mallorca, με ιδιωτική παραλία και θέα στα αστραφτερά νερά της Πάλμα. Ένα yoga class με θέα τη θάλασσα αποτελεί must. Το Purobeach Palma από την άλλη διαθέτει μια μοναδική πισίνα από πέτρα λάβας, μία rooftop terrace με την πιο πανέμορφη θέα και μπαλινέζικα κρεβάτια στα οποία μπορείτε να απολαύσετε ατελείωτες ώρες χαλάρωσης κι ηλιοθεραπείας.

Nikki Beach, Koh Samui, Thailand

187210852.jpg

Ένα ταξίδι στη μαγευτική, Ταϊλάνδη αποτελεί από μόνο του εμπειρία ζωής κι αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που θέλουν να ξεκινήσουν την ταξιδιωτική τους σχέση με την Νοτιοανατολική Ασία, τότε είναι ο κατάλληλος προορισμός αναμφίβολα! Η Ταϊλάνδη ή αλλιώς Σιάμ θα σας μαγέψει με τις φυσικές της ομορφιές, τα παρθένα τοπία και τη διαφορετική της κουλτούρα. Το Koh Samui είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ταϊλάνδης. Περιτριγυρισμένο από φοινικόδεντρα, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές, θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή. Το Nikki Beach Samui, είναι ένα από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί όποιος βρίσκεται στο συγκεκριμένο μέρος, για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης σε έναν παράδεισο με φοίνικες που βρίσκεται στην παραλία Lipa Noi με θέα στο ηλιοβασίλεμα. Νοte: To Nikki Beach θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του τον Αύγουστο.

Κεντρική φωτογραφία: Nobu Hotel, Marbella and Ibiza, Spain