fbpixel

Search icon
Search
Summer lifestyle: Σε όσα δίνουμε “ψήφο εμπιστοσύνης” φέτος το καλοκαίρι
MAGAZINE

Summer lifestyle: Σε όσα δίνουμε “ψήφο εμπιστοσύνης” φέτος το καλοκαίρι

Ένα «προσωπικό» moodboard με ό,τι νεότερο ξεχωρίζουμε


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

IT’S SHOPPING TIME

intervista-bmmp0068q0-p3860-z0t01-f.jpg

Λατρεύω τα περίτεχνα και ιδιαίτερα αξεσουάρ που δίνουν ένα touch στιλ και χαρίζουν άποψη σε κάθε outfit. Μια ψάθινη τσάντα, ακόμη και μέσα στην πόλη, είναι το it κομμάτι για απόλυτα cool εμφανίσεις. Επίσης, ένα ζευγάρι λαμπερές μπαλαρίνες βρίσκεται στη φετινή λίστα όλων των fashionistas και συνδυάζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

A PIECE OF ART

riva-aquarama-3d-cover.jpg

Ένα πραγματικό έργο Τέχνης, το μυθικό σκάφος “Aquarama” της Riva είναι διάσημο, κομψό, πανέμορφο - ένα πραγματικό αντικείμενο του πόθου. Το βιβλίο “Riva Aquarama” κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Assouline για να μάθουμε τα πάντα σχετικά με την ιστορία του, και όχι μόνο.

I LOVE PRINTS

rianna-8-2.jpg

Ένα από τα αγαπημένα μου brands είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο Rianna + Nina, με την Ελληνίδα Rianna Kounou να βρίσκεται στο τιμόνι του μαζί με τη Nina Kuhn. Οι δυο τους εξελίσσουν το όραμά τους συνεχώς μέσα από ονειρεμένες συλλογές. Τα ιδιαίτερα prints είναι το χαρακτηριστικό τους, και πλέον μπορείτε να τα βρείτε και στη Θεσσαλονίκη, στο Intervista.

FASHION A LA TABLE

7087a-04.jpg

Το ελληνικό brand που κατέκτησε τον κόσμο της μόδας, το Ancient Greek Sandals, μας εντυπωσιάζει και φέτος με τις κομψές collections του με ιδιαίτερα σανδάλια σε νέα σχέδια (θα τα βρείτε στο Karida since 1912). Αυτήν τη χρονιά μάς εξέπληξε και με την ολοκαίνουρια homeware και tableware σειρά του για greek style art de la table.

FOR SUMMER LOVERS

august-pouches-august-august-beach-bags-1.jpg

Με στόχο να μας φτιάξει το κέφι η νέα, παιχνιδιάρικη συλλογή Sun of a Beach θα γεμίσει χαρά και φως τις summer εξορμήσεις μας στην παραλία. Προμηθευτείτε με τα beach essentials και απολαύστε κάθε fun στιγμή κοντά στη θάλασσα.

KEEP CALM AND DREAM ON

riva-6-oliver-pilcher.jpg

Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση και ανασύνταξη δυνάμεων. Φως, ουρανός και θάλασσα. Ένα ήσυχο μέρος και ένα παράθυρο με θέα στο απέραντο γαλάζιο. Έρχεται η πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Κεντρική φωτογραφία: Sun of a Beach Summer '23

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2023