fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Summer collection: Τα it σχέδια στα παπούτσια που πρέπει να προσθέσετε στην buy list σας

Για μία ολοκληρωμένη και updated συλλογή


Summer collection: Τα it σχέδια στα παπούτσια που πρέπει να προσθέσετε στην buy list σας

Έχει έρθει και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου που πρέπει να αρχίσουμε να επενδύουμε στα καλοκαιρινά παπούτσια. Αυτή η σεζόν έχει ένα μείγμα από άνετα, μοντέρνα, κομψά και πολύχρωμα shoes designs. Αφού για αρκετούς μήνες τα slippers ήταν σχεδόν το μόνο σχέδιο που φορούσαμε στην καθημερινότητά μας, είμαστε όλες έτοιμες να εντάξουμε και πάλι στις εμφανίσεις μας κομμάτια που θα εντυπωσιάσουν.

Τα παπούτσια θεωρούνται αξεσουάρ αλλά είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση ενός συνόλου. Γι΄αυτό το λόγο η επιλογή τους θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εικόνα και να την μετατρέψουν σε statement look, κι από την άλλη να «καταστρέψουν» ένα πολλά υποσχόμενο σύνολο. Ανακαλύψτε όλα τα summer shoes που πρέπει να προσθέσετε στη buy list σας asap!

Dad sandals

89c9237ccf6be618aa425c65e16534a8.jpeg

Ένα από τα βασικά σχέδια του street style τα τελευταία καλοκαίρια είναι ξεκάθαρα τα dad sandals. Πολλές από εσάς μπορεί να μην τα προτιμάτε αλλά παροσθέτουν μοναδικό στιλ με μία μόλις κίνηση και είναι κάτι το διαφορετικό για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος χρωμάτων, αλλά αξίζει να τονίσουμε ότι η μαύρη εκδοχή τους είναι πιο ευέλικτη και η κατάλληλη αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή μαζί τους. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζουν με όλα. Αν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι στην κατοχή σας, δε χρειάζεται να το καθυστερήσετε άλλο.

Dad sandals

Sandals, UGG, Kalogirou

BUY HERE


Dad sandals

Dad sandals

Bilbao calf-hair and leather sandals, Gianvito Rossi, Luisaworld.com 

BUY HERE 


Dad sandals

Espadrilles

303fb16d595adc94b60b0e882d8e2fbc.jpeg
Image source: @whowhatwear

Το απόλυτο καλοκαιρινό σχέδιο και το σήμα κατατεθέν των Γαλλίδων. Δεν υπάρχει γυναίκα που θα να αγαπάει τη μόδα και τη διαχρονικότητα και να μην έχει ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες στη συλλογή της. Η ποικιλία τους είναι πολύ μεγάλη, από flat μέχρι ψηλοτάκουνες για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Μάλιστα, είναι ιδανικές και για όλες εσάς που θέλετε να προσθέσετε ύψος στην εμφάνιση σας αλλά δεν είστε fan των high heels. Λατρεύουμε να τις βλέπουμε με φορέματα και φούστες, καθώς τονίζουν τη σιλουέτα και κάνουν τα πόδια σας να φαίνεται πιο αδύνατον. «Μυρίζουν» καλοκαίρι.

Espadrilles

Platform espadrilles, Bless me

BUY HERE 

Espadrilles

Espadrilles

Espadrilles, Karida

BUY HERE 

Espadrilles


Colourful

f0cc5c78fe090bd55b00fb86594ba462.jpeg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τη φετινή σεζόν είναι αδιαμφησβήτητα τα έντονα χρώματα. Όσο πλησιάζουμε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, η δυναμική τους αυξάνεται όλο και περισσότερο και δεν απέχουν από καμία εμφάνιση. Ένας από τους πιο εύκολους και μοντέρνους τρόπους για να τα εντάξετε στα καθημερινά σας σύνολα είναι τα παπούτσια. Θα βρείτε οποία απόχρωση σας αρέσει αλλά εμείς προτιμάμε τους τόνους του ηλιοβασιλέματος, όπως είναι το κόκκινο και το πορτοκαλί αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε.

Colourful

Nappa leather mule, MaxMara 

BUY HERE  


Colourful

Colourful

BV Lido leather sandals, Bottega Veneta, Mytheresa.com

BUY HERE 

Colourful

Flat sandals

27c522ecd814fe34a33febb2c8e8f641.jpeg

Η πιο συχνή επιλογή όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως στιλ, προσωπικότητας και περίστασης. Τα flat sandals είναι must κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, διότι θα σας συνοδεύσουν παντού και θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες» πολλές φορές. Η πιο διαχρονική και πρακτική τους επιλογή είναι η μαύρη αλλά θα τα συναντήσετε σε όλα τα χρώματα. Σίγουρα οι ουδέτεροι τόνοι είναι εξίσου ευέλικτοι. Συνδυάστε το μ’ ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο και θα είστε υπέροχες.

Flat sandals

Sandals, Ancient Greek sandals, Karida 

BUY HERE 

Flat sandals

Flat sandals

Sandals, Saint Laurent, Kalogirou

BUY HERE

Flat sandals

Sneakers

84d7681550b079bf19915ba416f48b17.jpeg
Image source: @whowhatwear

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν μπει πια στην κατηγορία των κλασικών επιλογών. Ταιριάζουν σε όλες τις εποχές και πλέον σε όλες τις περιστάσεις. Η δυναμική τους απογειώθηκε από τα κορίτσια του street style και πια δε μπορούμε να τα αποχωριστούμε με τίποτα. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να εντυπωσιάσετε αρκεί να «παντρέψετε» δύο διαφορετικά στιλ, δηλαδή τα sneakers μαζί με το φόρεμα ή τη φούστα σας.

Sneakers

Printed sneakers, Marks&Spencer 

BUY HERE 

Sneakers

Sneakers

Sneakers, adam's shoes 

BUY HERE 

Sneakers

Thong sandals

5f2214f770e8c39e12aaadb5d5cd1faa.jpeg

Για όλες εσάς που λατρεύετε να πειραματίζεστε με την εικόνα σας και να δοκιμάζετε καινούρια και διαφορετικά στιλ, τότε τα thong sandals είναι αυτό που ψάχνετε. Αυτή η τάση, βγαλμένη από τα ‘90s έχει κάνει την εμφάνιση της από την περσινή σεζόν και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. Θα τα συναντήσετε από πιο casual γραμμές, όπως είναι τα flat μέχρι πιο formal, τις ψηλοτάκουνες. Όποια κι αν διαλέξετε θα ξετρελαθείτε με το αποτέλεσμα.

Thong sandals

Gizeh leather sandals, Birkenstock, Net-a-porter.com 

BUY HERE


Thong sandals

Thong sandals

Logomania sandals, Chiara Ferragni, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE

Thong sandals