fbpixel

Search icon
Search
Summer Beauty List: Τα πιο hot right now προϊόντα ομορφιάς για το νεσεσέρ των διακοπών
MAGAZINE

Summer Beauty List: Τα πιο hot right now προϊόντα ομορφιάς για το νεσεσέρ των διακοπών

Ανακαλύψτε τα και προσθέστε τα αγαπημένα σας στη wishlist σας


Οι επιλογές των πιο hot right now προϊόντων ομορφιάς από την Beauty Director, Ελεονώρα Κανάκη, τα οποία πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ του καλοκαιριού για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης.

ICE CUBES

12-anne-semnin-ice-cubes-express-radiance-ice-cubes.jpg


Express Radiance Ice Cubes της Anne Semonin (annesemonin.com), για συνδυασμό κρυοθεραπείας, αντιγήρανσης και αναζωογόνησης.

FACE CREAM

6-lancome-krema-prosopoy-hydra-zen-gel-cream-enydatikh-kai-kataprauntikh-krema-tzel.jpg

Η κρέμα του καλοκαιριού είναι η ενυδατική και καταπραϋντική Hydra Zen Gel Cream της Lancôme, που καλύπτει στο 100% τις ανάγκες του δέρματος την εποχή αυτή.

SUNKISSED PERFUME

14-sunkissed-goddess-packshot.jpg


Το νέο limited edition καλοκαιρινό άρωμα, εμπνευσμένο από το Monoi Oil, Sunkissed Goddess του οίκου Kilian Paris επαναφέρει τις αναμνήσεις του καλοκαιριού.

MEN’S PERFUME

19-dolce-aroma-dg-fr-light-blue-summer-vibes-homme-125-bottle-jpg-rgb-300-dpi-noriflesso-2000x2000.jpg

Το Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes Pour Homme αιχμαλωτίζει τη γεμάτη ενέργεια φρεσκάδα των διακοπών στην Ιταλία, μέσα από ένα αναζωογονητικό μείγμα από μεσογειακές νότες εσπεριδοειδών και ξύλων.

UNIQUE FRAGRANCE

20-diptyque-aroma-les-essences-2024-visuel-mono-corail-oscuro-cmjn-hd-tout-matiere-diptyque.jpg

Το Eau de Parfum Corail Oscuro της Diptyque (αποκλειστικά στην ομώνυμη boutique στην Αθήνα) από τη συλλογή Les Essences de Diptyque.

FACE MIST

15-la-prairie-face-mist-packshot-cmyk.jpg

Ο απαραίτητος καλοκαιρινός «σύντροφος» που ανανεώνει άμεσα, χαρίζει ενέργεια και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι το Skin Caviar The Mist της La Prairie (Hondos Center). Εξαιρετικά ελαφριά υφή emulsion και σύνθεση χωρίς άρωμα που μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από το μακιγιάζ και την UV προστασία για δροσερή και φρέσκια εμφάνιση.

HAIR STYLING

1-sephora-heatless-hair-invisibobble-gift-set-handle-with-curl-3-800x.jpg

Για το καλύτερο hair styling και πανέμορφα χτενίσματα δίχως τη χρήση θερμότητας επιλέξτε το σετ Ιnvisibobble Handle With Curl (Sephora)

BODY & HAIR MIST

4-tzimas-body-hair-mist-2023-07-03-tzimas0002.jpg

Το αρωματικό mist Peach Blossom της Tzimas Cosmetics για το σώμα και τα μαλλιά, εμπλουτισμένο με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και εκχύλισμα από άνθη ροδακινιάς για αντιοξειδωτική προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση, αποτελεί must have για το καλοκαίρι.

HAIR BRUSH

30-la-bonne-brosse-voyrtsa-2.jpg


Το beauty secret από τον κόσμο της ομορφιάς έρχεται από τη Γαλλία κι ακούει στο όνομα “La Bonne Brosse” - ένα πολύ ιδιαίτερο και με εξαιρετικές κριτικές brand που ειδικεύεται στις βούρτσες μαλλιών.

LIQUID BLUSH

29-rare-liquid-blush-joy.jpg


Το πιο hot make up προϊόν είναι το υγρό ρουζ και συγκεκριμένα το Soft Pinch - Liquid Blush της Rare Βeauty (Sephora). Χαρίστε μια λάμψη χρώματος και υγείας στα μάγουλά σας με αυτήν την ανάλαφρη σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με χρωστικές μακράς διάρκειας για υπέροχο μακιγιάζ όλη μέρα.

SHIMMERING OIL

13-kiko-after-sun-shimmering-oil.jpg


Για να πετύχετε την τέλεια λάμψη στο σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο, δοκιμάστε το After Sun Shimmering Oil της Kiko Milano, το ενυδατικό λάδι που αφήνει μια μαργαριταρένια αίσθηση στο δέρμα, το σώμα και τα μαλλιά.

FACE MASSAGE

28-sentara-face-gua-sha-coeur-a-dents-rose-quartz-packshot-gua-sha-coeur-rose-sentara-1024x1024.jpg


To hot trend στον κόσμο της ομορφιάς είναι το face massage. Εντάξτε το στη ρουτίνα σας και θα διαπιστώσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το Gua Sha Corne à Dents – Quartz Rose της Sentara που έχει σχεδιαστεί για να σβήνει τις γραμμές έκφρασης και να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

FACE MASKS

3-apivita-maska-prosopoy-b.jpg

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα ταλαιπωρείται περισσότερο λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Έτσι, χρειάζεται extra δόσεις ενυδάτωσης. Χρησιμοποιήστε μάσκες προσώπου της Apivita και βρείτε την ιδανική για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

HAIR OIL

24-kerastage-ladi-mallion-ker-elixir-24-secondary-hero-visual-3474637215125-4x5.jpg


Το Elixir Ultime της Kérastase είναι ένα πολυχρηστικό έλαιο που ομορφαίνει τα μαλλιά, έχει ανάλαφρη σύνθεση και προηγμένη δράση κατά του φριζαρίσματος, αφήνοντάς τα προστατευμένα, λαμπερά και απαλά.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024