fbpixel

Search icon
Search
Success Story: 4+1 podcasts για μια επιτυχημένη καριέρα το 2021
LIFE & CAREER

Success Story: 4+1 podcasts για μια επιτυχημένη καριέρα το 2021

Ακούστε τις συμβολές που έχουν να σας δώσουν και αυξήστε τις αποδόσεις σας στη δουλειά


Μια νέα χρονιά ξεκίνησε κι εσείς ψάχνετε τρόπους για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα; Υπάρχουν τρόπο για να το καταφέρετε χωρίς πολλή προσπάθεια που, ενδεχομένως, δεν είχατε καν φανταστεί μέχρι τώρα. Πέρα από βιβλία, success guides και άρθρα στο διαδίκτυο, μπορείτε να ξεκινήσετε να ακούτε μερικά από τα πιο top podcasts που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους θέματα και είναι ικανά να σας παρέχουν τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα podcasts που αξίζει να ακούσετε για ένα επαγγελματικά πετυχημένο 2021!

Your Turn Podcast

your-turn.jpg

Η οικοδέσποινα του Your Turn Podcast, Ashley Stahl, είναι πρώην υπάλληλος της αντιτρομοκρατικής που επέλεξε να γίνει coach καριέρας κι επαγγελματικού προσανατολισμού. Ο στόχος των podcasts της είναι να σας βοηθήσει να «υπερπηδήσετε» τους φόβους σας, να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να επιτύχετε τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα, απολαμβάνοντας τη ζωή και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει μια συνέντευξη μ’ έναν επισκέπτη και μια συνεδρία mini-coaching με την Ashley, όπου σας παρέχει συμβουλές για δράση.

Being Boss

obk1ptia.jpg

Οι δύο φίλες, Emily Thompson και Kathleen Shannon, ετοίμασαν τη σειρά από podcasts με τίτλο Being Boss κι έχουν καταφέρει να διεκδικήσουν εκατομμύρια ακροατές παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα βοηθητικό guide, γεμάτο πρακτικές ιδέες για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας και το περιττό άγχος της καθημερινότητας λόγω του φόρτου εργασίας. Ακόμα, σας παρέχει συμβουλές για το πόσο εύκολο είναι τελικά να γίνετε το αφεντικό του εαυτού σας, αρκεί να έχετε πειθαρχία και υψηλούς -αλλά εφικτούς- στόχους.

The School of Greatness

lewishowespodcastpic.png

Το The School of Greatness είναι ένα podcast που καλύπτει κάθε γούστο και θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Με οικοδεσπότη τον Lewis Howes, θα βρείτε λύσεις τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σας, μιας και αυτά τα δύο πολλές φορές συνδέονται. Ακούστε τα επεισόδια και βρείτε τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αυτών των δύο και αντιμετωπίστε με επιτυχία κάθε κατάσταση που θα βρεθεί μπροστά σας, χωρίς στρες και φόβο που μόνο κακό μπορούν να σας προκαλέσουν.

Grief Out Loud

maxresdefault-zdRfa.jpg

Πολλοί είναι αυτοί που κυριεύονται από το άγχος λόγω των συνθηκών που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Το Grief Out Loud, όμως, είναι ικανό να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να σας εντάξει σε mood αισιοδοξίας, όποια κι αν είναι η εξωτερική συνθήκη που δε σας βοηθά να είστε ο εαυτός σας και σας γεμίζει στρες για το πώς θα εξελιχθείτε στη δουλειά σας ακόμα και από το σπίτι. Θα καταφέρετε σιγά σιγά να συμφιλιωθείτε με την ιδέα της μοναξιάς γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σας, ενώ θα βγείτε πιο δυνατοί από ποτέ από όλη αυτή την κατάσταση.

Safe For Work

ad01c633ae0fe9ad570f1dfc184bef571eb88d0404116106438ecd8dab5df132609888dbafc7e5ac592d1eba2fcea842874fd187093d21ff7c688a46d2058743.jpeg

Η ιδέα πίσω από το Safe For Work αποσκοπεί στο να βρείτε τις ισορροπίες και την απόλυτη ευτυχία στην καριέρα σας. Οι οικοδεσπότες Liz Dolan και Rico Gagliano, σας παρέχουν συμβουλές για τα πάντα: από το πώς να αποφύγουμε μια πιθανή απόλυση έως τη διαπραγμάτευση αυξήσεων, τη μετάβαση σε άλλο πόστο, τη συνεργασία με ενοχλητικούς συναδέλφους και πολλά άλλα. Ό,τι ακριβώς θέλετε να μάθετε για τη δουλειά σας και την καριέρα σας γενικότερα, υπάρχει εδώ κι εσείς δεν έχετε παρά να το ακούσετε!