fbpixel

Search icon
Search
Stylish Kids: Τα πιο κομψά παιδικά ρούχα και αξεσουάρ για το καλοκαίρι
THE LOOK

Stylish Kids: Τα πιο κομψά παιδικά ρούχα και αξεσουάρ για το καλοκαίρι

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακαλύψαμε τα kids' must-haves των πιο θερμών ημερών


Summertime is officially here! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το καλοκαίρι αποτελεί αφορμή να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα των παιδιών σας, προσφέροντας τους τα πιο άνετα και ταυτόχρονα stylish items. Οι ζεστές μέρες αποτελούν ένα καθημερινό challenge για όλους μας, πόσο μάλλον για τους μικρούς μας φίλους που το πρόγραμμα τους σφίζει από δραστηριότητες - επομένως, η σωστή επιλογή ρούχων και αξεσουάρ που συνδυάζουν άνεση και στιλ, είναι must!

Παρακάτω, σας φανερώνουμε τα essential παιδικά items από το Mediterranean Cosmos που θα λατρέψουν τα παιδιά, σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκονται. Μην ξεχνάτε, πως οι συγκεκριμένες επιλογές αποτελούν και ιδανικά δώρα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα παιδικά καλοκαιρινά items που βρίσκονται στην κορυφή της wishlist!

Stop 1: Intersport

image00003.jpeg

Το καλοκαίρι για εμένα (και φαντάζομαι για όλους μας) μεταφράζεται με την παραλία και τις ευχάριστες ώρες που περνάμε εκεί. Η εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού που θα κρατήσει τα παιδιά ασφαλή και άνετα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας είναι must και για αυτό το λόγο κατευθύνθηκα προς τα Intersport. Επέλεξα ένα two-piece μαγιό της εταιρείας Firefly που ενδείκνυται για την προστασία κατά της UV ακτινοβολίας και ένα ζευγάρι άνετα Crocs.

Stop 2: Lapin Bébé

lapin-bebe.jpg

Επόμενη στάση, το κατάστημα Lapin Bébé, όπου πρακτικότητα και στιλ πάνε μαζί. Κατευθείαν μου τράβηξαν την προσοχή αυτά τα παστέλ σωσίβια με playful σχέδια που θα ξεχωρίσουν στην παραλία, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν την ασφάλεια και την υποστήριξη που χρειάζονται τα παιδιά στα πρώτα τους μπάνια. Εκτός αυτών, τα μαγιό για τα newborns σε συνδυασμό με τις ολόσωμες πετσέτες που θα τα διατηρήσουν ultra cute and cosy.

Stop 3: Ianos

ianos.jpg

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε τα παιδιά απασχολημένα με παραγωγικές δραστηριότητες - και μην ξεχνάτε πως αυτές μπορούν να συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη μάθηση. Για αυτό το σκοπό, επισκέφθηκα τον Iano, όπου υπήρχε μια τεράστια ποικιλία από fun & educational παιχνίδια που είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά σας ταξίδια.

Stop 4: New Balance

new-balance.jpg

Η σωστή επιλογή παπουτσιών έχει καταλυτική σημασία, ειδικότερα για τους μικρούς φίλους που ζουν μια δραστήρια καθημερινότητα το καλοκαίρι. Έτσι, επόμενη στάση είναι τα New Balance, που είναι γνωστά για τις trendy επιλογές footwear για μικρούς και μεγάλους και την τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωματικών συνδυασμών. Ξεχώρισα το συγκεκριμένο 327 μοντέλο αλλά και τα άνετα slides για την παραλία και τις ζεστές και ultra-casual μέρες στην πόλη.

Stop 5: Nike

nike.jpg

Σε περίπτωση που τα παιδιά σας βρίσκονται στα προ-εφηβικά χρόνια γνωρίζετε ότι οι ενδυματολογικές ανάγκες τους για είναι εξίσου απαιτητικές με τις νεότερες ηλικίες. Προς αναζήτηση, λοιπόν, των πιο πρακτικών αξεσουάρ που εντάσσουν ταυτόχρονα τις πιο επίκαιρες τάσεις, κατευθύνθηκα προς την Nike. Βρήκα ένα εξαιρετικό safari look bucket hat που συνδυάζει προστασία και στιλ, αλλά και το ιδανικό backpack που χωράει όλα τα essentials για τις πιο busy μέρες στην πόλη ή στις διακοπές.

Stop 6: Φαρμακείο Ελ. Λάσκου

image00005.jpg

Επιστρέφοντας στις πιο βασικές ανάγκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η σωστή επιλογή αντηλιακής προστασίας είναι αδιαμφισβήτητα η νούμερο ένα προτεραιότητα. Στο Φαρμακείο Ελ. Λάσκου βρήκα ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν - ένα sunproof σετ της Rilastil με δίκτυ προστασίας 50+. Η αδιάβροχη φόρμουλα σε μορφή σπρέι για το σώμα και στικ για το πρόσωπο, αλλά και το πρακτικό νεσεσέρ το καθιστά must-have για το καλοκαίρι.

Stop 7: Gap Kids

gap.jpg

Ήρθε η ώρα για το πιο fun part της shopping εμπειρίας της ημέρας! Τα καινούρια clothing items που θα ανανεώσουν την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των παιδιών - και σύμμαχος σε αυτό, τα Gap Kids, όπου θα βρείτε τα πιο χαριτωμένα pieces για όλες τις παιδικές ηλικίες. Ξεχώρισα τη συγκεκριμένη denim σαλοπέτα που είναι και η υπογραφή του brand και ένα ολόσωμο floral μαγιό με μανίκια σε surfer στιλ.  

Stop 8: Columbia

columbia.jpg

Για τις μέρες που είναι γεμάτες με fun activities χρειάζεται η κατάλληλη ενδυμασία - και τα Columbia είναι must-visit προορισμός. Εκεί θα βρείτε τα πιο πρακτικά και stylish pieces όπως ποιοτικά t-shirts, shorts και φυσικά, αθλητικά πέδιλα που θα συνοδεύσουν τους μικρούς μας φίλους παντού με άνεση και ευελιξία. 

Happy shopping!

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου