fbpixel

Search icon
Search
Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το Anza Kitchen & Bar, είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τις φετινές γιορτές
CITY VIBES

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το Anza Kitchen & Bar, είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τις φετινές γιορτές

Στο Vanoro 5* Hotel όλα όσα έχετε φανταστεί γίνονται πραγματικότητα σε μια μοναδικά σχεδιασμένη εμπειρία φιλοξενίας


Τα Χριστούγεννα και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς φέρνουν μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων στο Vanoro 5* Hotel. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Anza Kitchen & Bar, που έγινε γνωστό για το πλούσιο à la carte πρωινό που σερβίρει όλη μέρα, σας προσκαλεί να γευτείτε την μαγεία των Χριστουγέννων. Εδώ, για άλλη μια χρονιά, θα γνωρίσετε έναν απίστευτα γευστικό κόσμο, με αφορμή τα ανεπανάληπτα festive dinners που διοργανώνονται!

Χάρη στην κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του και το μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί, θα είναι σαν να μεταφέρεστε σε μια χώρα θαυμάτων, εξασφαλίζοντας βραδιές απαράμιλλης απόλαυσης και ευθυμίας.

1.png


Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι, με ένα πλούσιο δείπνο πολλαπλών πιάτων, που θα αναδεικνύει τα καλύτερα εποχιακά υλικά μαζί με signature drinks και cocktails, θα ξεδιπλώνεται σιγά σιγά μπροστά σας. Απολαύστε έναν κόσμο ανεπιτήδευτης αίγλης και εκπληκτικών γεύσεων, που δημιουργείται την ίδια στιγμή στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου, με αυθεντικά, τοπικά και εμπνευσμένα πιάτα.

24/12 Christmas Eve Dinner στο Anza Kitchen & Bar

Στις 24 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30 οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία που επιμελούνται οι σεφ του ξενοδοχείου. Το δείπνο παρουσιάζει μια συμφωνία γεύσεων, βασιζόμενο σ’ ένα προσεγμένο μενού πέντε πιάτων που συμπληρώνεται από εκλεκτά κρασιά και ποτά.

31/12 New Year’s Eve Dinner στο Anza Kitchen & Bar

Για την υποδοχή της καινούριας χρονιάς με κομψότητα και στιλ, το εορταστικό δείπνο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς του Vanoro 5* Hotel θα λάβει χώρα στις 31 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 22:00. Ο DJ και η μοναδική διακόσμηση θα δημιουργήσουν το σκηνικό για μια αξέχαστη βραδιά, με αποκορύφωμα μια θεαματική αντίστροφη μέτρηση, για να καλωσορίσετε την άφιξη του νέου έτους.

RSVP!

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εορταστικά δείπνα της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επικοινωνήστε με το info@vanorohotel.com ή τηλεφωνικά στο 2310 553283.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ


Info: Δωδεκανήσου 6, τηλ.: 2310 553283, www.vanoro.com, anzakitchenbar.com