fbpixel

Search icon
Search
Στη Θεσσαλονίκη ο Robert de Niro: Σε ποιο ιστορικό κτίριο της πόλης πρόκειται να φωτογραφηθεί;
PEOPLE & MOMENTS

Στη Θεσσαλονίκη ο Robert de Niro: Σε ποιο ιστορικό κτίριο της πόλης πρόκειται να φωτογραφηθεί;

Ο ηθοποιός του Hollywood θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ.


Στον πυρετό προετοιμασιών για την καινούρια πολυσυζητημένη παραγωγή του Hollywood που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας βρίσκεται η Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα η Δράμα, όπου και τέλη Μαΐου ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα της νέας ταινίας, με τίτλο «Tin Soldier». Σε αυτήν, συμμετέχουν «ηχηρά» ονόματα της μεγάλης οθόνης, όπως αυτό του Robert de Niro και του Jamie Foxx. 

Τα γυρίσματα μάλιστα πρόκειται να ξεκινήσουν τέλη αυτού του μήνα, ενώ θα ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουλίου. Μετά το τέλος της σπουδαίας παραγωγής για την ταινία,“The Bricklayer” με πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα studios της Θέρμης, ακόμα μια εμβληματική οσκαρική προσωπικότητα θα επισκεφτεί σύντομα την πόλη μας, και δεν είναι άλλη από τον Robert de Niro. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, o ηθοποιός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ., όπου και θα φωτογραφηθεί. Ο ίδιος πρόκειται να συναντήσει την ιστορία της πόλης μας αλλά και να θαυμάσει τα μοναδικά κτίρια αρχιτεκτονικής αριστοτεχνίας, όπως είναι το παραπάνω. 

shutterstock-185824856-1.jpg

Μετά τις πρώτες ημέρες της παραμονής του cast - το οποίο ανέρχεται περίπου στα 300 άτομα - στη Δράμα, η παραγωγή θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ το πολυαναμενόμενο film θα χαρακτηρίζεται από αρκετές σκηνές δράσης! Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του opening του ξενοδοχείου του star, Nobu, στη Σαντορίνη, ο De Niro επιλέγει τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη για τις επόμενες επαγγελματικές του δραστηριότητες. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι του ηθοποιού στη Θεσσαλονίκη αλλά και την παραμονή του στην πόλη θα ανακοινωθούν σύντομα.