fbpixel

Search icon
Search
SS23 report από τον πιο fashion shopping προορισμό
TRENDS & CATWALKS

SS23 report από τον πιο fashion shopping προορισμό

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακαλύψαμε τις πιο hot τάσεις της σεζόν


Για κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, η shopping εμπειρία μετατρέπεται σε μια μικρή ιεροτελεστία. Η SS23 γκαρνταρόμπα χρειάζεται στιλ, low-key πολυτέλεια, ζωηρά χρώματα και άνεση. Οι day-to-night περιστάσεις θέτονται στο προσκήνιο και η υψηλή αισθητική μπαίνει σε προτεραιότητα. Η αναζήτηση όλων των παραπάνω με οδήγησε στο πιο οργανωμένο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Cosmos, το οποίο μας συστήνει τις πιο hot τάσεις των επόμενων μηνών, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε brands. 

Ανακαλύψτε παρακάτω όλα όσα προσθέσαμε στη shopping bag μας, κάνοντας την πιο ολοκληρωμένη fashionable βόλτα!

1st Stop: Pull & Bear, Stripped Jumper

image00005.jpeg

Ξεκινώντας από τον πρώτο όροφο, first stop ήταν το Pull & Bear με στόχο την αναζήτηση ενός every day item, το οποίο θα μπορεί να με συνοδέψει ακόμα κι όταν ο καιρός δεν αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο. Η επιλογή μου δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη, καθώς τι πιο απαραίτητο και classy από ένα φούτερ μαρινιέρα; Το αγαπημένο μοτίβο των French girls επέστρεψε τη φετινή σεζόν πιο ανανεωμένο από ποτέ. Η κλασική navy & white εκδοχή του θα κερδίσει μία θέση σε κάθε look. Ταιριάζει τόσο με τζιν και sneakers για πρωινές εμφανίσεις, όσο και με λευκό πουκάμισο και wide leg trousers για πιο tailored outfits.

2nd Stop: Access Fashion, Midi Dress

image00004.jpeg

Οδεύοντας προς το καλοκαίρι, οι κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως γάμοι, βαφτίσεις και τα outdoor gatherings γίνονται ολοένα και πιο συχνά, οπότε το να επενδύσω σ' ένα polished φόρεμα είναι απαραίτητο. Το κατάστημα Access Fashion αποτέλεσε τον κατάλληλο προορισμό για να βρω ακριβώς αυτό που αναζητούσα. Τα midi dresses μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Το ενδιαφέρον μου κέρδισε κατευθείαν μία σατέν επιλογή στην απόχρωση του covalt blue, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Plus, διαθέτει και μία ζώνη, η οποία τονίζει τη μέση, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα. Extra tip: Ένα ζευγάρι strappy high heels θα ολοκληρώσει το look. 

3rd Stop: Julia & More, Suit

image1.jpeg

Τα κοστούμια έχουν μετατραπεί σε key-items των τελευταίων σεζόν. Με βασικό στοιχείο την ευελιξία έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Με τα it girls να μην τα αποχωρίζονται και να παρουσιάζουν συνεχώς ιδέες για το πώς θα τα φορέσουμε, επιθυμώ η συλλογή μου να αποτελείται από μεγάλη ποικιλία. Οι SS23 τάσεις έχουν ανάγκη από slouchy γραμμές που θα προσφέρουν άνεση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στο κατάστημα Julia & More ανακάλυψα το σχέδιο που μου έλειπε. Ένα ριγέ κοστούμι σε μπλε απόχρωση θα γίνει ο καλύτερός μου σύμμαχος στις 9 to 5 εμφανίσεις μου.

4th Stop: Sunwear, Cat-eye sunglasses

image00012.jpeg

Βασικό αξεσουάρ των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών εμφανίσεων δεν είναι άλλο από ένα statement ζευγάρι γυαλιών ηλίου. O ρόλος τους διπλός, καθώς προσθέτουν στιλ, ωστόσο προστατεύουν και από τις ακτίνες του ήλιου. Αναζητώντας ανανέωση στη συλλογή μου, επισκέφθηκα το κατάστημα Sunwear και επέλεξα ένα cat-eye σχέδιο που θεωρείται πάντα in fashion. Ικανό να χαρίσει έξτρα πόντους ακόμα και στο πιο απλό look - δεν θα το αποχωριστώ τους επόμενους μήνες.

5th Stop: The North Face, Jacket

image00014.jpeg

Η casual αισθητική αποτελεί βασικό στοιχείο του στιλ μου και γι' αυτό δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια στάση στο κατάστημα του The North Face. Την προσοχή μου τράβηξε από την πρώτη στιγμή ένα πολύχρωμο αντιανεμικό jacket, το οποίο θα με συνοδέψει όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε outdoor δραστηριότητες, ακόμα και σε πρωινές βόλτες με χαμηλότερη θερμοκρασία. Χαρίστε του μια πιο cool essence, συνδυάζοντας το με loose denim trouser και λευκό t-shirt.

6th Stop: Under Armour, Sneakers

image00011.jpeg

Είτε είστε λάτρεις της γυμναστικής είτε όχι, δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας, τουλάχιστον ένα ζευγάρι sneakers. Το brand Under Armour προσφέρει μία ιδιαίτερη γκάμα σχεδίων που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Δική μου επιλογή, ένα design σε ροζ και λευκή απόχρωση, το οποίο ταιριάζει σχεδόν με όλα τα pieces της γκαρνταρόμπας μου. Άνεση και στιλ σε μία μόλις προσθήκη! 

7th stop: Lee Wrangler, Denim Jumpsuit

image00010.jpeg

Ένα από τα πιο διαχρονικά υφάσματα όλων των εποχών έχει επιστρέψει την SS23 season πιο ανανεωμένο από ποτέ. Εκτός από τα κλασικά τζιν παντελόνια, το συναντάμε σε πουκάμισα, tops, jumpsuits και αξεσουάρ. Φέτος - για να ξεφύγω από τα συνηθισμένα - αποφάσισα να επενδύσω σε μία ροζ, τζιν ολόσωμη φόρμα από το brand Lee & Wrangler. Η oversized γραμμή της προσφέρει άνεση, ενώ το εντυπωσιακό της χρώμα την μετατρέπει απευθείας σε statement piece.

8th Stop: Tally Weijl, White dress

image00002-2-lh4G8.jpeg

Το λευκό χρώμα ανήκει στην εποχή που διανύουμε. Δεν υπάρχει πιο ασφαλής επιλογή από ένα λευκό φόρεμα που αντλεί έμπνευση από το resortwear. Συνδυάζεται υπέροχα τόσο με ουδέτερες αποχρώσεις, όσο και με έντονες, ενώ μοιάζει μοναδικό με ψάθινα αξεσουάρ. Η crochet εκδοχή από το brand Tally Weijl έχει κερδίσει ήδη μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών μου. 

9th Stop: STORIES Taste & Tell

image00007.jpeg

Ένας ζεστός καφές μαζί μ' ένα λαχταριστό κρουασάν στο STORIES Taste & Tell αποτελεί την κρυφή μου απόλαυση κάθε φορά που επισκέπτομαι το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Η minimal διακόσμησή του και oι γευστικές προτάσεις του μενού του το καθιστούν τη Νο1 επιλογή μου μετά από μια ημέρα γεμάτη ψώνια. 

10th Stop: Fairynails, Manicure

image0.jpeg

Last but not least! Μία μέρα αφιερωμένη στον εαυτό μας δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει και το κομμάτι του beauty care! Έτσι μετά από το shopping therapy δεν γινόταν να μην επισκεφθώ το Fairynails για να κάνω ένα αναζωογονητικό manicure στο top χρώμα της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το φωτεινό κόκκινο. Chic & all time classic αποτελεί πάντοτε την αγαπημένη μου πρόταση!

Happy shopping time everyone!

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών.