fbpixel

Search icon
Search
Spreading Happiness: Υποδεχτείτε την εορταστική περίοδο δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις γύρω από το οικογενειακό τραπέζι
TASTE

Spreading Happiness: Υποδεχτείτε την εορταστική περίοδο δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις γύρω από το οικογενειακό τραπέζι

Tα Lidl προσφέρουν deluxe εκλεκτές γεύσεις και θεσπέσιες μυρωδιές και φέτος τα Χριστούγεννα


Τα ξύλα μπήκαν στη φωτιά, στον αέρα «μύρισε» ο χειμώνας και σε κανέναν μας πλέον δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, γεμίζοντας τις σκέψεις και το νου μας με εικόνες ευτυχίας και γαλήνης. Πόσο μας έχει λείψει να βρεθούμε ξανά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο αμέτρητες γαστρονομικές επιλογές. Άλλωστε αν το σκεφτείτε αυτό είναι τα Χριστούγεννα… Μικρές στιγμές προσφοράς.

1-tgMUV.jpg

Αυτό μας δίνουν και φέτος τα Lidl, ανοίγοντάς μας την πόρτα σε γευστικά «όνειρα», που εξιτάρουν τον ουρανίσκο. Το στολισμένο σπίτι και η κουζίνα με τις ανεπανάληπτες μυρωδιές γίνονται το τέλειο φόντο και μας βάζουν στην απόλυτη festive διάθεση. Για τα πιο λαμπερά τραπέζια των ημερών, αποφασίστε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας τις πιο top προτάσεις αλλαντικών και τυριών, εκλεκτές γαλοπούλες, κρέατα, ζυμαρικά και όσες ακόμα λαχταριστές λιχουδιές θα σας θυμίσουν κάτι από την κουζίνα της μαμάς σας.

3-VH2om.jpg

Στρώστε τραπέζι, επιλέγοντας τις πιο παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες προτάσεις, που φέτος στα Lidl αποκτούν έναν deluxe χαρακτήρα. Προσεγμένα χοιρινά κρέατα, νόστιμα πουλερικά συνοδευμένα από baby πατάτες, καρότα και διάφορα λαχανικά, όλων των ειδών pasta προτάσεις, αλλά και finger food που επιβάλλει το κλίμα των ημερών. Μοιράστε τις πιο γλυκές ευχές σας μέσα από εορταστικά και αφράτα Panettone, νόστιμες βασιλόπιτες και τα πιο παιχνιδιάρικα γλυκίσματα, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Η Deluxe σειρά προϊόντων των Lidl έρχεται τις φετινές γιορτές για να μας χαρίσει αυτό που όλοι επιθυμούμε, μοναδικές γεύσεις και εκλεκτά αρώματα, που θα γεμίσουν το σπίτι μας με χαρά και θα φέρουν στο νου στιγμές αδιαμφισβήτητης ευτυχίας. Αναζητήστε τα ξεχωριστά προϊόντα που θα σας αναδείξουν σε «βασίλισσα» των Χριστουγέννων, και δοκιμάστε συνδυασμούς που θα προσφέρουν στους καλεσμένους σας μικρές δόσεις απόλαυσης. Μην ξεχνάτε, ότι τα πιο έντονα συναισθήματα περνούν από το στομάχι και φέτος είναι στο χέρι σας να τα δημιουργήσετε. 

gr-12-neo.jpg

Είτε είστε λάτρεις των σιγοψημένων κρεατικών είτε αγαπάτε ένα ακαταμάχητο πλατό τυριών και αλλαντικών, κάνοντας το απόλυτο wine pairing δίπλα το τζάκι τις βραδιές των πιο festive ημερών, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Τα κεράσματα και τα διάφορα δελεαστικά γλυκίσματα παίρνουν τη θέση τους στο τραπέζι κι εσείς φορώντας το πιο λαμπρό χαμόγελό σας, γνωρίζετε καλά πως οι φετινές γιορτές -αν και λίγο διαφορετικές- μπορούν ακόμα να μας χαρίσουν λίγο από τη μαγεία τους, αν το επιλέξουμε! Μέσα από απλές κινήσεις λοιπόν, φέρτε αέρα πολυτέλειας στα πιο φιλόξενα μέρη της κατοικίας, την κουζίνα και το οικογενειακό τραπέζι, παραμένοντας δίπλα σε όσους αγαπάτε, όπως ακριβώς κάνουν τα Lidl για εμάς. 

2-nDSky.jpg

Άλλωστε για την αναγνωρισμένη αλυσίδα supermarket, η άριστη ποιότητα σε συνάρτηση με την προσιτή πολυτέλεια και τη μεγάλη ποικιλία αποτελούσαν πάντοτε τον μόνο δρόμο προς την ευχαρίστηση και κάλυψη των αναγκών μας. Τα Lidl βρίσκονται για ακόμη μια χρονιά πιο κοντά μας, προσφέροντάς μας όλα εκείνα που επιθυμούμε για το πιο όμορφο και γιορτινό τραπέζι!

Info: lidl-hellas.gr