fbpixel

Search icon
Search
Spencer: Κυκλοφόρησε το πρώτο poster της ταινίας για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart
ARTS & CULTURE

Spencer: Κυκλοφόρησε το πρώτο poster της ταινίας για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart

Πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου


Εννέα χρόνια έπειτα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως πριγκίπισσα Χιονάτη στην ταινία «Η χιονάτη και ο κυνηγός», η Kristen Stewart, το κορίτσι του άκρως επιτυχημένου "Twilight" θα γίνει και πάλι πριγκίπισσα, για χάρη του βιογραφικού δράματος "Spencer", το οποίο φέρνει στην επιφάνεια πτυχές της πολυτάραχης ζωής της πριγκίπισσας Diana.

H πολυαναμενόμενη ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και το πρώτο poster μάς κάνει να ανυπομονούμε να την απολαύσουμε!

The story

kristen-stewart-spencer-min.jpg

Η ταινία επικεντρώνεται στην απόφαση της Diana να χωρίσει από τον Κάρολο το 1991, κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο Sandringham, το οποίο είναι η εξοχική κατοικία της Ελισάβετ και το μέρος όπου η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται τα Χριστούγεννα. «Ο γάμος της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου είχε από καιρό παγώσει», αναφέρει η περιγραφή της ταινίας. «Παρά τις φήμες για παράνομους δεσμούς και διαζύγιο, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Βασίλισσας επικρατούσε ειρήνη. Η Diana ξέρει το παιχνίδι. Αλλά φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά». 

Το ζευγάρι χώρισε το 1992 και το διαζύγιο βγήκε το 1996. Έναν χρόνο αργότερα, η πριγκίπισσα σκοτώθηκε σε τροχαίο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας της Stewart «Η ταινία είναι μια βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Diana σε μια κομβική φάση στη ζωή της. Είναι μια τρομακτική προσπάθεια για εκείνη να επιστρέψει πίσω στον πραγματικό εαυτό της, καθώς προσπαθεί να κρατήσει αυτό που σημαίνει γι' αυτήν το όνομα Spencer».

The poster

spencer.jpeg

Στην επίσημη αφίσα βλέπουμε την Diana (Kristen Stewart), να έχει κρύψει το πρόσωπό της και να έχει κουλουριαστεί γύρω από το σώμα της, γεμάτη απελπισία για όσα της συμβαίνουν. Φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό διακοσμημένο με ασημένιες λεπτομέρειες, η θλίψη της είναι ολοκάθαρη ακόμα και χωρίς να αποκαλύπτεται το πρόσωπό της. Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, πως για την ίδια εκείνη η χρονική περίοδος ήταν η πιο δύσκολη της ζωής της. 

Το cast συμπληρώνουν οι Timothy Spall, Sean Harris και Sally Hawkins. Παρόλο που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει προς παρακολούθηση για το κοινό, το teaser video της ταινίας παρουσιάστηκε στο CinemaCon νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε το Variety, το trailer έδειξε έναν καβγά της πριγκίπισσα Diana και του πρίγκιπα Κάρολου καθώς και μια σκηνή στην οποία η Diana προσπαθεί να αποφύγει τους paparazzi σε ένα κτήμα της βασιλικής οικογένειας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά που θα περιέχει η ταινία. Τη σκηνοθεσία της παραγωγής έχει αναλάβει ο σπουδαίος Pablo Larraín, που γύρισε το "Jackie" με τη Natalie Portman -μια εναλλακτική ματιά στη ζωή της Jackie Kennedy.

H ταινία θα είναι out στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου. Stay tuned!