fbpixel

Search icon
Search
Special tips για να πατήσετε re-fresh στη ζωή σας
MAGAZINE

Special tips για να πατήσετε re-fresh στη ζωή σας

Αντλήστε έμπνευση από τη δική μου golden list


Ο χειμώνας είναι καθ' οδόν και εμείς ανυπομονούμε για όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Μυστικά ομορφιάς, cooking inpos και συμβουλές για να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη, ακολουθούν παρακάτω. 

Give it a try! 

Cooking ispos for life

1-erfsy.jpg

Ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που κάνω όταν θέλω να χαλαρώσω, είναι να παρακολουθώ τα reels με τις υγιεινές και γευστικές μαγειρικές προτάσεις του Jamie Oliver στο Instagram. Ο πασίγνωστος σεφ παρουσιάζει πανεύκολες, και κυρίως δημιουργικές, συνταγές, που κάνουν το μαγείρεμα απόλαυση, και για μένα που τις εκτελώ, αλλά και γι’ αυτούς που τις γεύονται! Τις αποθηκεύω στην καρτέλα «Φαγητό για την οικογένεια» που έχω δημιουργήσει και ανατρέχω σ’ αυτές καθημερινά. Στα βίντεό του βρίσκει κανείς ιδέες με μπόλικη φαντασία για πολλές διατροφικές επιλογές, οι οποίες εγγυώνται τη μέγιστη γευστικότητα με τον λιγότερο δυνατό κόπο στην κουζίνα. Γιατί, όπως έχουμε πει, η μαγειρική για τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι μεταβίβαση θετικής ενέργειας και δημιουργία αναμνήσεων αξεπέραστων για μια ζωή!

The tahitian secret

2-L9UGV.jpg

Αν σας έχει περισσέψει λάδι σώματος ή αντηλιακό Ηei Poa από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μην το αφήσετε για τη επόμενη χρονιά. Χρησιμοποιήστε το μέχρι να τελειώσει, αμέσως μετά το ντουζ σας, όσο το σώμα είναι ακόμη υγρό, για να ενυδατώσετε, να θρέψετε και να βελτιώσετε την υφή της επιδερμίδας σας. Άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Πολυνήσιων, με χρήσεις όπως το βρεφικό μασάζ, η περιποίηση προσώπου ή ακόμη και η ενδυνάμωση των θρυλικών μαλλιών των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής.

What makes Greece so special

1-sIDoM.jpg

Φέτος το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία να βρεθώ στον ευλογημένο τόπο της Μάνης και στο Citta Dei Nicliani, το οποίο «φωλιάζει» στην Πάνω Κοίτα. Πρόκειται για μία οχυρωμένη πυργοκατοικία που κατασκευάστηκε το 1750 και προσφέρει υπέροχη θέα σε ελαιώνες και πετρόχτιστα χωριά. Πόση ομορφιά υπάρχει συγκεντρωμένη τόσο ανεπιτήδευτα σ’ ένα τέτοιο μοναδικό, ελληνικό σκηνικό! Εκεί, πραγματικά συναντάς τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της χώρας μας στον υπέρτατο βαθμό τους!

The health way

logan-weaver-lgnwvr-u76gd0hp5w4-unsplash.jpg

Βάλτε στο πρόγραμμά σας τα εξής: τακτική σωματική άσκηση, υγιεινή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και φτωχή σε ζωικά λιπαρά και ζάχαρη, και πνευματική δραστηριότητα, όπως διάβασμα, παιχνίδια μνήμης και μουσική. Ειδικά για το κομμάτι του φαγητού, φροντίστε να το μαγειρεύετε εσείς οι ίδιοι, ώστε να έχετε τον έλεγχο του τι τρώτε.

All we have is now

ivana-cajina-dnl6zipht2s-unsplash.jpg

Ας μην ξεχνάμε ποτέ πως η απόλυτη και συνειδητή βίωση του παρόντος μας αποτελεί την ύψιστη ανθρώπινη αξία. Ας σταματήσουμε να θέλουμε διαρκώς κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε ακριβώς αυτήν τη στιγμή. Τίποτα δε συγκρίνεται με το να ζεις πλήρως το «εδώ και τώρα»!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022