fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Smells like Holidays: Τα μεθυστικά αρώματα που θα θέλετε να φοράτε ξανά και ξανά στο σπίτι

12 eau de parfums που θα σας ταξιδέψουν & θα σας χαλαρώσουν


Smells like Holidays: Τα μεθυστικά αρώματα που θα θέλετε να φοράτε ξανά και ξανά στο σπίτι

Εάν νομίζετε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, κάνετε λάθος, αφού και τα αρώματα έχουν αποδείξει με τη σειρά τους ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθεμίας από εμάς. Εκφράζουν την προσωπικότητά μας, συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση, παραμένουν χαραγμένα στη μνήμη όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας και φυσικά μας συντροφεύουν όπου κι αν βρεθούμε. Είναι το must have του νεσεσέρ, αλλά και κάθε look είτε ετοιμάζεστε για να βγείτε έξω είτε μένετε σπίτι και θέλετε να νιώθετε όμορφες και χαλαρές. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε 12 μεθυστικά αρώματα που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε!

The perfumes

My Way Eau De Parfum, Giorgio Armani: Το My Way είναι το άρωμα των εμπειριών και συναναστροφών μίας αυθεντικής γυναίκας με ανοιχτό μυαλό και με διάθεση αναζήτησης, που είναι έτοιμη να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ζήσει ουσιαστικές συναντήσεις σε όλο τον κόσμο. Το Περγαμόντο από την Καλαβρία συναντά το Άνθος πορτοκαλιού από την Αίγυπτο αποπνέοντας μία λαμπερή φωτεινότητα στις νότες κορυφής που ενισχύεται με ένα λαμπερό μπουκέτο Tuberose και Γιασεμί από την Ινδία στην καρδιά του αρώματος. Τέλος, το έντονο Κεδρόξυλο από τη Βιρτζίνια συναντά την αισθησιακή Βανίλια από τη Μαδαγασκάρη και το White Musc που υπογράφουν τη σύνθεση. Το μπλε και χρυσό καπάκι συμβολίζει τον κόσμο.

Nina Rose Eau de Toilette, Nina Ricci: Το άρωμα Nina Rose του oίκου Nina Ricci αποτελεί μια φρέσκια, ροζ, παιχνιδιάρικη απόλαυση. Ένα γυναικείο, floral gourmand άρωμα, που αποπνέει χαρά και αισιοδοξία. Η φρεσκάδα του αχλαδιού και του περγαμόντο έρχεται σε αντίθεση με τη βελούδινη απαλότητα του λευκού musc, ενώ το νερολί και το άνθος πορτοκαλιάς καταλήγουν σε μία εκπλεπτυσμένη βάση από νότες κέδρου. Το διάσημο μπουκάλι σε σχήμα μήλου έρχεται με μία νέα ακαταμάχητη εμφάνιση σε γυαλιστερή ροζ-glossy απόχρωση.

Musc Ravageur Perfume, Editions de Parfums Frederic Malle: Ένα αισθησιακό άρωμα, ισχυρό αλλά τέλεια ελεγχόμενο, δραματικό και μυστηριώδες. Αποτελεί μια σύνθεση του Maurice Roucel ως «σύμβολο αποπλάνησης και γενναιοδωρίας». Το Musc Ravageur είναι ένα ασυμβίβαστο Oriental, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα σημερινά δεδομένα. Η έκρηξη αρωμάτων από περγαμόντο, μανταρίνι και κανέλα δένουν αρμονικά με τη βανίλια, τον μόσχο και κεχριμπάρι.

 Blue passion

Blue passion

My Way Eau De Parfum, Giorgio Armani, Hondos Center

Buy me
 Like a peach

Like a peach

Nina Rose Eau de Toilette, Nina Ricci, Sephora

Buy me
 Wonder woman

Wonder woman

Roses on Ice, Kilian Paris, Hondos Center

Buy me
 New in

New in

Bitter Peach, Tom Ford Beauty, Hondos Center

Buy me
 Flower power

Flower power

Perfect Eau de parfum, Marc Jacobs Parfums, Sephora

Buy me
 Oriental

Oriental

Musc Ravageur Perfume, Editions de Parfums Frederic Malle, atticabeauty

Buy me

Bitter Peach, Tom Ford Beauty: Το μεθυστικό Pêche de Vigne και το έλαιο από Blood Orange Σικελίας απελευθερώνουν την σαγηνευτική γλυκύτητα του Bitter Peach στην αιχμή του. Η αισθησιακή του καρδιά αποκαλύπτεται μέσα από το πικρό ηλιοτρόπιο αναμεμιγμένο με έλαιο Davana, ενώ η ορμητική ένταση που προσδίδει το πατσουλί Ινδονησίας, κορυφώνει την εθιστική ισχύ του Bitter Peach.

    Roses on Ice, Kilian Paris: Το Roses Οn Ιce είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο ποτό της συζύγου του Kilian, Elisabeth Jones Hennessy, το Hendricks gin, το οποίο λατρεύει να απολαμβάνει σκέτο «με πάγο» και λίγο στυμμένο λάιμ. Το νέο αυτό άρωμα, κατά το ήμισυ λουλουδάτο - κατά το ήμισυ βοτανώδες, επιτυγχάνει την τελειά ισορροπία αναμεσά στο δροσερό και το φυσικό ή βοτανώδες αναδημιουργώντας έτσι τη συναισθηματική κατάσταση που βιώνει η Elizabeth όταν απολαμβάνει το αποκλειστικό αγγλικό τζιν της, το οποίο προκύπτει από μια μοναδική μείξη τριαντάφυλλου και αγγουριού.

    Perfect Eau de parfum, Marc Jacobs Parfums: Το παιχνιδιάρικο και απροσδόκητο νέο άρωμα, Perfect Marc Jacobs Eau de Parfum,είναι ένα λουλουδάτο άρωμα που γιορτάζει την αισιοδοξία και την αυθεντικότητα. Μοντέρνο, φωτεινό και θηλυκό, το Perfect είναι μια αντισυμβατική αλλά αρμονική σύγκρουση με φρέσκες λουλουδάτες και χαλαρωτικές νότες. Στην κορυφή του αρώματος ζουμερές νότες από ραβέντι και φωτεινό άνθος daffodil, αποκαλύπτουν μια αισθησιακή καρδιά με νότες από γάλα αμυγδάλου. Το άρωμα υπογράφουν ξυλώδεις νότες κέδρου και cashmeran.

    Wonderlust eau de parfum, Michael Kors: Υποδεχτείτε το Wonderlust, το νέο γυναικείο άρωμα από τον Michael Kors. Το Wonderlust καλεί τη γυναίκα να είναι σαγηνευτική, με αυτοπεποίθηση και πάντα σέξι. Βαθιά ρομαντικό, είναι ένα Ανατολίτικο, Λουλουδάτο Gourmand άρωμα εμπνευσμένο από το απροσδόκητο, το άγνωστο και το εξωτικό. Με νότες από γάλα αμυγδάλου, δίανθο και σανδαλόξυλο.

       Love it

      Love it

      Wonderlust eau de parfum, Michael Kors, Sephora

      Buy me
       Must-have

      Must-have

      Pure Musc eau de parfum, Narciso Rodriguez, Sephora

      Buy me
       Limited edition

      Limited edition

      English Pear & Freesia, Jo Malone London, Hondos Center

      Buy me
       Sweet flavor

      Sweet flavor

      Be Extra Delicious eau de parfum, DKNY, Hondos Center

      Buy me
       The classic one

      The classic one

      Si Eau de parfum, Armani, Hondos Center

      Buy me
       Amazing packaging

      Amazing packaging

      Beautiful Absolu, Estee Lauder, Hondos Center

      Buy me

      Pure Musc eau de parfum, Narciso Rodriguez: Απόλυτα αισθησιακό, για την μοντέρνα γυναίκα που θέλει ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει την δύναμη, το πάθος και την απόλυτη θηλυκότητα.

      English Pear & Freesia, Jo Malone London: To άρωμα English Pear & Freesia Cologne θυμίζει γλυκά αχλάδια τυλιγμένα σε ένα μπουκέτο από λευκές φρέζιες, σε συνδυασμό με άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο. Αποκτήστε το σε Limited Edition συσκευασία

      Be Extra Delicious eau de parfum, DKNY: Σαν την πιο γλυκιά ένοχη απόλαυση, αυτό το παιχνιδιάρικο floral gourmand άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις με νότες από τραγανό αχλάδι, γαρδένια και κρεμώδη καραμέλα. Ακαταμάχητο από μόνο του και extra delicious όταν συνδυάζεται με το κλασσικό Be Delicious, το νέο Eau De Parfum σας παροτρύνει να ζείτε την κάθε στιγμή και να απολαμβάνετε την κάθε σας διάθεση!

      Si Eau de parfum, Armani: Η οσφρητική υπογραφή του είναι ρυθμική, κομψή και μοναδική. Συνδυάζει τρεις συμφωνίες: νέκταρ φραγκοστάφυλου, μοντέρνο chypre και ελαφριές, πουδρέ ξυλώδεις νότες. Προϊόν μιας ειδικής εκχύλισης, το φραγκοστάφυλο, σαν ένα απαγορευμένο φρούτο, διατηρεί όλες τις έντονες πτυχές ενός σκούρου καρπού. Σαν ένα μεθυστικό νέκταρ, αυτή η δημιουργική ανάμειξη αναδεικνύει όλη τη θηλυκότητα και όλο το πάθος – είναι μια σκοτεινή δύναμη. Το φραγκοστάφυλο «φλερτάρει» με δύο τύπους αισθησιακής βανίλιας, ενώ το μαγιάτικο τριαντάφυλλο, εμπλουτισμένο με νότες από φρέζια, αναμειγνύεται κομψά για να φέρει στο προσκήνιο μια ανεπαίσθητη αίσθηση από πατσουλί. Μια νότα από ξανθά, κεχριμπαρένια ξύλα και έντονο orcanox, αποκαλύπτει μια αισθησιακή και ζεστή πτυχή που δίνει στο άρωμα μια εξαιρετική λεπτότητα.

        Beautiful Absolu, Estee Lauder: Μία ειδική Συλλεκτική Έκδοση για την 35η Επέτειο του Beautiful. Το νέο Beautiful Absolu είναι μία limited edition έκδοση που γεννήθηκε για να γιορτάσει την άνευ προηγουμένου παρουσία λουλουδιών του Beautiful. Το Absolu αποθεώνει το χαρακτηριστικό άρωμα του Beautiful, ενώ στην καρδιά του αναδεικνύεται το μοναδικό άρωμα από Άνθος Τουμπερόζας, όπως ακριβώς αυτό αιχμαλωτίζεται την αυγή. Ένα πολύχρωμο μοτίβο των χαρακτηριστικών λουλουδιών του Andy Warhol διακοσμεί τη συσκευασία ως έργο τέχνης που ταιριάζει με την κομψότητά του αρώματος.