fbpixel

Search icon
Search
Slip Skirt: Οι πιο επίκαιροι τρόποι να τη φορέσετε το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Slip Skirt: Οι πιο επίκαιροι τρόποι να τη φορέσετε το καλοκαίρι

Συνδυάζοντας την ευελιξία με την απόλυτη κομψότητα


Οι σατέν φούστες ήταν χαρακτηριστικές της εποχής των 90's - και πλέον έχουν επιστρέψει δυναμικά εξασφαλίζοντας ότι το 2024 μπορούν πραγματικά να φορεθούν παντού. Και παρόλο που έχουμε μιλήσει για την αναγέννηση της denim maxi τις τελευταίες σεζόν, θα επιστρέφουμε πάντα στην κομψότητα μιας σατέν φούστας. Πριν από το δεύτερο comeback της, τα γυαλιστερά υφάσματα περιορίζονταν μόνο για τα βράδια. Ακόμα και στη δεκαετία του '90, όταν ο Calvin Klein πρωτοπόρισε παρουσιάζοντας underwear-as-outwear εμφανίσεις, τα αραχνοΰφαντα slip dresses και οι slip skirts με λοξό κόψιμο εξακολουθούσαν να προορίζονται για party wear. Πλέον, όμως, feel free να τις προτιμήσετε στις all-day εμφανίσεις σας. 

Ενώ όλοι γνωρίζουμε τα πολλά πλεονεκτήματα του slip dress, αυτό το είδος φούστας είναι εξίσου ευέλικτο όταν το έχουμε συνδυάσει σωστά. Το μυστικό είναι να αποφασίσετε πόσο casual θέλετε να είστε γιατί τη λάμψη θα την αποκτήσετε μόλις την φορέσετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να ανακαλύψετε όλα τα styling tips που πρέπει να γνωρίζετε για τις slips skirts και δημιουργήστε τα πιο effortlessly chic outfits!


Polka dot & tank top

salomemory.webp
Image source: @salomemory

Επιλέξτε ένα διακριτικό σχέδιο στη slip skirt σας, όπως αυτό του αναβιωμένου polka-dot και συνδυάστε τη με λευκό tank top. Πρόκειται για έναν από τους πιο ευέλικτους συνδυασμούς που μπορούν να σας συνοδέψουν από το νησί μέχρι την πόλη και το πρωί μέχρι το βράδυ. Pair it με απλά slides για τις πιο casual εμφανίσεις ή με high heel sandals ή mules για το βράδυ. Αν θέλετε να το κάνετε πιο επίσημο, προσθέστε και χρυσά ή ασημένια chunky αξεσουάρ. 

With an oversized shirt

anoukyve.webp
Image source: @anoukyve

Για να δώσετε ένα πιο effortlessly chic twist στο χαρακτηριστικό αυτό 90's minimalism κομμάτι μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι laid-back slides ή σανδάλια και ένα oversized πουκάμισο σε ουδέτερο χρώμα. Φυσικά, μια raffia bag και ένα ζευγάρι sunglasses το καθιστούν ως το ιδανικό πρωινό look. 

Total white with black details

jessicaskye.webp
Image source:@_jessicaskye

Εντάξτε το χρώμα του καλοκαιριού (που είναι αναμφισβήτητα το λευκό) με τον πιο κομψό τρόπο στο καθημερινό σας outfit rotation με μια λευκή slip skirt. Συνδυάστε την με ένα λευκό τοπ, χωρίς να είναι υποχρεωτικό να κάνει απόλυτο match και απογειώστε το με μαύρα αξεσουάρ για αυτήν την έξτρα αντίθεση. Φορέστε με flat ή high heels ανάλογα με την περίσταση. 

With the most chill shoes

matilda-djerf.jpeg
Image source: @matildadjerf

Εφαρμόστε το wrong shoe theory συνδυάζοντας τη slip skirt σας με ένα ζευγάρι...flip flops. Αυτό το casual, χαρακτηριστικό καλοκαιρινό υπόδημα αποτελεί main point στα σύνολα των αγαπημένων μας Scandi girls και ταιριάζει άψογα με μια slip φούστα, από midi έως και maxi. 

Printed skirt & tied shirt

leiasfez.jpeg
Image source: @leiasfez

Εννοείται πως το black or white δεν είναι οι μόνες επιλογές, και είτε είστε φαν του μινιμαλ είτε του μάξιμαλ στιλ, μια εμπριμέ slip skirt μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Σας συστήνουμε να τη συνδυάσετε με ένα cropped πουκάμισο και slides το πρωί, ή με ένα going out ή vest top και ψηλοτάκουνα πέδιλα το βράδυ.

With an oversized top

with-a-baggy-t-shirt.webp
Image source: @lglora

Επιλέξτε μια ultra-maxi slip φούστα σε σχετικά στενή γραμμή που θα αγκαλιάσει τη σιλουέτα σας και top it off με ένα oversized t-shirt που θα δημιουργήσει μια άρτια αντίθεση. 

Feature image source: @lglora, @matildadjerf