fbpixel

Search icon
Search
Ski season: Το Les Airelles hotel στην Courchevel είναι η επιτομή της πολυτέλειας
ESCAPE

Ski season: Το Les Airelles hotel στην Courchevel είναι η επιτομή της πολυτέλειας

Εξαιτίας του μαγευτικού του Bavarian decor, του υπέροχου La Mer spa του και των fine dining εστιατορίων του


Είναι αλήθεια πως η περίοδος του σκι ξεκινά και πάλι. Τα lifts λειτουργούν ξανά σε top χιονοδρομικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο, και οι λάτρεις του sport δεν μπορούν παρά να κανονίσουν ένα ταξίδι-όνειρο σε έναν must-go ski destination, που δεν είναι άλλος από την Courchevel. Εκλεπτυσμένη και άκρως διάσημη για την πολυτελή αύρα της, η περιοχή στις Γαλλικές Άλπεις πρόκειται να σας ενθουσιάσει με όσα προσφέρει. Το υπέροχο 5άστερο ξενοδοχείο Les Airelles είναι ένα από αυτά. Σκαρφαλωμένο στους πρόποδες των πλαγιών της, δίνει στους επισκέπτες τις κατάλληλες δόσεις χαράς και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας διαμονής. 

Introduction in Les Airelles  

1a56780f-0d98-4307-a526-df5c3ef7ffbc-arl-chien-traineau-001.jpg

Αυτό το «παλάτι του χιονιού» όπως θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, που εγκαινιάστηκε τη δεκαετία του '90, ήταν εξ ολοκλήρου διακοσμημένο από τον γνωστό Γάλλο interior designer, Christophe Tollemer, σε ένα τέλεια βαυαρικό ύφος. Θυμίζει ένα είδος φανταστικού κάστρου της Χάιντι, καθώς οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα ν' ανακαλύψουν, από το lobby μόλις, ένα μαγευτικό σκηνικό που περιλαμβάνει δέντρα με φωτάκια, ελαφάκια, αρκουδάκια ή ακόμα και βιβλιοθήκες γεμάτες με vintage παιχνίδια.

2-iQOyz.jpg

Στον επάνω όροφο, τα υπνοδωμάτια, με ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό, συνδυάζουν κατακόκκινα έπιπλα, γιγάντια κρεβάτια και μαρμάρινα μπάνια, στα οποία μπορείτε να κάνετε ένα αφρόλουτρο ενώ παρακολουθείτε μια ταινία, με μια οθόνη τοποθετημένη ακριβώς από πάνω σας.

Different aspects 

6-35amC.jpg
Ski room

Παράλληλα, το εκπληκτικό chalet περιλαμβάνει μια Vanille and Lilas boutique, ένα ειδικό ski room - το πρώτο που δημιούργησε ο Bernard Orcel - με βελούδινους πάγκους γεμάτους καραμέλες και όλα τα τελευταία κομμάτια των apres ski συλλογών. Μάλιστα, οι λάτρεις του sport θα χαρούν να μάθουν πως πέρα από την κομψότητα των ski outfits, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια μοναδική εξειδικεύμενη υπηρεσία: Ξεκινήστε με τα σκι σας από το ξενοδοχείο, ο εξοπλισμός σας μεταφέρεται απευθείας στις πίστες, ενώ για την επιστροφή σας έχετε στη διάθεσή σας θερμαινόμενες μπότες και gourmet snacks και όλα αυτά 7 ημέρες την εβδομάδα. 

la-mer.jpg
La Mer spa

Αποτελώντας έναν μικρό κόσμο από μόνο του, το φανταστικό spa της La Mer είναι εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή πισίνα, χαμάμ, υπαίθριο τζακούζι, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδικές περιποιήσεις προσώπου με κρέμες από τα καλύτερα προϊόντα του διάσημου παγκοσμίως για ποιότητα και την πολυτέλειά του beauty brand.

Gastronomy paradise 

7-gCob4.jpg
La Table des Airelles

À Table; Η επιλογή γίνεται αρκετά δύσκολη όταν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στο "La Table des Airelles" τον τεράστιο μπουφέ του που αναμειγνύει την ιαπωνική κουζίνα με αυθεντικές συνταγές της περιοχής. Από την άλλη, το εμβληματικό "Pierro TT", ένα fine dining ιταλικό εστιατόριο που διευθύνεται από τον Γάλλο σεφ Pierre Gagnaire, το οποίο προσφέρει τις καλύτερες σπεσιαλιτέ από μια τρυφερή burrata και όμορφα πλατό με αλλαντικά, καρπάτσιo ψαριών (λαγκουστίνες, χτένια, κόκκινος τόνος), φρέσκα ζυμαρικά και τιραμισού. Χωρίς να ξεχνάμε ακόμη ένα restaurant του, το "Le Coin Savoyard" όπου παρελαύνουν αυθεντικά γαλλικά πιάτα, όπως fondue, raclette and Beaufort soufflé.

612ff269-a2de-4b54-83a1-9884d975f7d1-arl-tea-time-2020-desktop.jpg

Εάν επιθυμείτε να βιώσετε το απόλυτο luxury stay μέσα από μια κοσμοπολίτικη εμπειρία διαμονής, τότε σίγουρα το Les Airelles είναι για εσάς. Συνδυάζοντας όλες τις δυνατότητες για να απολαύσετε το σκι σας μέχρι και να γευτείτε εξαίσιες γεύσεις υψηλών γαστρονομικών επιλογών, ποτών, afternoon tea, και τέλος να χαθείτε στα μαγευτικά τοπία και τις cozy γωνιές του by the fireplace, αποτελεί έναν ιδανικό winter προορισμό.

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες!

Info: airelles.com