fbpixel

Search icon
Search
SKG trendsetter: To πρώτο smart hotel της Θεσσαλονίκης παίρνει το όνομά σας
CITY VIBES

SKG trendsetter: To πρώτο smart hotel της Θεσσαλονίκης παίρνει το όνομά σας

Μοντέρνα αισθητική, σύγχρονα facilities και μια καινοτόμα personalised εμπειρία διαμονής σας περιμένει


Με το που μπει κάποιος στο onomahotel.com καταλαβαίνει αμέσως περί τίνος πρόκειται. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το 1ο smart hotel της Θεσσαλονίκης είχαν ξεκάθαρο όραμα. Δημιούργησαν ένα ξενοδοχείο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση ενός σύγχρονου πελάτη, έχοντας ωστόσο ένα δικό του, μοναδικό twist. Στο ΟΝΟΜΑ hotel, πρωταγωνιστής είστε εσείς και οι επιθυμίες σας. Μέσα σε ένα μοντέρνο -σχεδόν φουτουριστικό- περιβάλλον η Anatolia Hospitality, με αυθεντικό DNA στο κόσμο της φιλοξενίας, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο άκρως προσαρμοσμένο στις συνθήκες του σήμερα. 

Όπως λένε και οι ίδιοι, «Κάθε όνομα είναι μοναδικό για τον άνθρωπο που το φέρει, έτσι και το ξενοδοχείο μας προσαρμόζεται και μεταμορφώνεται για να ταιριάζει απόλυτα στην ταυτότητα του κάθε επισκέπτη μας». Το ΟΝΟΜΑ hotel εξελίσσει τη διαμονή, και προσφέρει έναν ανατρεπτικό, πιο προσωπικό και επίκαιρο τρόπο να βιώνει κάθε ταξιδιώτης μοναδικές εμπειρίες.

Σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης, μια «ανάσα» από τον σιδηροδρομικό σταθμό, στη Μοναστηρίου 24, το ξενοδοχείο έχει την ανάγκη να γνωρίσει εσένα τον ίδιο. Δεν πρόκειται απλά για ένα νέο εγχείρημα, αλλά για μια personalised living experience, που μετατρέπεται στο μέλλον της ξενοδοχειακής σκηνής, που αξίζει να γνωρίσετε! 

New trend

Το προσωποποιημένο κομμάτι συνδυάζεται πάντα με τον προορισμό. Το ΟΝΟΜΑ hotel είναι πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο, είναι ένας νέος κόσμος προκλήσεων. Όλα πραγματοποιούνται μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσωποποιημένων εμπειριών και ζωηρής συναισθηματικής αλληλεπίδρασης, σε ένα σύγχρονο, πολυτελές και πάνω από όλα φιλόξενο περιβάλλον. Σκεφτείτε μόνο ότι μπορείτε να ανοίξετε με το ίδιο σας το smartphone την πόρτα του δωματίου σας, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την καινοτομία. How cool is that? 

Στο κέντρο όλων αυτών: Μα φυσικά, η Θεσσαλονίκη, της οποίας ενισχύει την κοινότητα, χρησιμοποιώντας τοπικούς street artists αλλά και local gastronomy!

Warm Welcoming 

1-5jDwH.jpg
Composer

Με χωρητικότητα 83 δωματίων, ένα κτίριο οκτώ ορόφων επιλέχθηκε στρατηγικά για τη θέση του. Στο δραστήριο κέντρο της πόλης, αποτελεί ένα κομβικό σημείο, όπου το παλιό συναντά το νέο, και που ενώνεται η κλασική Θεσσαλονίκη με τη μοντέρνα. Το ONOMA hotel συνομιλεί με τον σύγχρονο ταξιδιώτη και τις ατομικές του επιθυμίες, αφού όλα ξεκινούν από την πρώτη σας συνάντηση. Αυτή πραγματοποιείται διαδικτυακά και σας βάζει αμέσως στο κλίμα, καθώς μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του, γράφετε το όνομά σας και κάπως έτσι το site προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, απευθυνόμενο σε εσάς και μόνο. Θέλετε να γίνουν όλα ακόμη πιο εύκολα; Μπορείτε να επιλέξετε τον σύντομο δρόμο του auto check-in και σε μία μόνο στιγμή, όλα θα είναι έτοιμα κι η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει πολύ πριν από την άφιξή σας, μέσω του application του ξενοδοχείου, ώστε να είναι όλα έτοιμα μόλις φτάσετε στον χώρο.

The rooms

onoma-1.jpg
Autograph Suite

Τα δωμάτια ανεβάζουν τη σύγχρονη άνεση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και μπορείτε να τα αναβαθμίσετε σε experience areas με διαφορετικό concept όπως το gaming, wine ή photography, με τη βοήθεια του smart phone σας. Η επιλογή του δωματίου πραγματικά δεν μπορεί να είναι εύκολη, καθώς το κάθε ένα από αυτά, ξεχωρίζει για την χαλαρή πολυτέλεια και τη μοναδική ατμόσφαιρά του. Ένα tablet διαχειρίζεται την ατμόσφαιρα της suite σας, από τα φώτα, μέχρι τη θερμοκρασία του χώρου και φυσικά, υπάρχει απευθείας επικοινωνία με την υπηρεσία δωματίου, για ό,τι ζητήσετε. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώσετε εσείς όπως ακριβώς θέλετε τον χώρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας gaming arena, μέσα από το tablet σας, με την αναβάθμιση να περιλαμβάνει laptop για gaming, ποντίκι, mousepad, ειδική καρέκλα, ακουστικά κι ειδικά φωτιστικά εφέ!

11-dlLBx.jpg
Playground
3-3HDlP.jpg
Basketball Court

Eναλλακτικά, αν είστε λάτρεις της φωτογραφίας μπορείτε να αναβαθμίσετε το δωμάτιό σας σε “Photo experience”, που περιλαμβάνει Polaroid, film Polaroid και Photo Book. Last but not least. Ψάχνετε τον απόλυτο work χώρο; Το Homework, είναι ο τέλειος ευέλικτος χώρος πολλαπλών χρήσεων, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν σύγχρονες συναντήσεις, συνέδρια, κοινωνικές δεξιώσεις, εκδηλώσεις, parties και συγκεντρώσεις και μπορεί να μεταλλαχθεί και να προσαρμοστεί, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας co-working package, το οποίο θα αξιοποιήσετε στους homeworking spaces του ξενοδοχείου ή σε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, ώστε να «τρέξετε» professionally οποιαδήποτε επαγγελματική συνάντηση, meeting ή zoom call με τους συνεργάτες σας. 

homework-1st-floor-onoma-hotel.JPG
Homework 1st Floor
ball-pit-8uUvg.jpg
Ball Pit

Το μόνο σίγουρο είναι, πως η διαμονή στο ξενοδοχείο θα σας μείνει αξέχαστη και θα θέλετε να επιστρέφετε συνεχώς σε αυτό! Το ΟΝΟΜΑ hotel, είναι ένα ξενοδοχείο που μπορείτε να ζήσετε μέσα σε αυτό όπως ζείτε στο σπίτι σας, αλλά με περισσότερη τεχνολογία και καινοτομία. Απολαύστε τη διαμονή σας και βιώστε μία μοναδική εμπειρία, που σίγουρα δε θα συναντήσετε πουθενά αλλού.

Food & Drinks

1-9vrXL.jpg
Cloud Bar

"Το φαγητό που μας κάνει να νιώθουμε καλά". Αυτό είναι το moto του team του ξενοδοχείου, που μέσα από το μοναδικό design προσπαθεί να μεταφέρει τα vibes της πόλης μέσα στο ξενοδοχείο, χρησιμοποιώντας τοπικούς street artists αλλά και τοπική γαστρονομία. Δοκιμάστε τις πιο κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές με ένα gourmet twist, που δημιουργούν οι ευφυείς chef του ONOMA hotel κι απολαύστε το απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. 

3-0l0WJ.jpg
Tsipoura Wrap

Φυσικά, δε θα πρέπει να διστάσετε να επισκεφθείτε το Cloud Bar, που βρίσκεται στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου και συνδέεται απευθείας με τους ανοιχτούς ουρανούς, προσφέροντας μία εκπληκτική θέα 360ο προς την πόλη. Plus: Μπορείτε ακόμα και να δείτε τα αστέρια της πόλης μέσα από το τηλεσκόπιο που υπάρχει για τους guests.

nvd3544.JPG
Cloud Bar

Παράλληλα, τόσο στο Cloud Bar, όσο και στο Street Art Bar μπορείτε να δημιουργήσετε και να απολαύσετε τα δικά σας, signature cocktails, που θα είναι εμπνευσμένα από την προσωπικότητά σας και θα έχουν το όνομά σας. Μία ακόμη σπουδαία εμπειρία, που σίγουρα δε θα μπορέσετε να τη βιώσετε πουθενά αλλού στην πόλη και γενικότερα στην Ελλάδα.

The ultimate experience 

Tο ONOMA hotel, δεν είναι μόνο ένα καινοτόμο ξενοδοχειακό concept που ήρθε να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε και να δημιουργήσει μία νέα πραγματικότητα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα μοναδικό concept, που δίνει στους επισκέπτες πρωταγωνιστικό ρόλο και τους προσφέρει αυτά ακριβώς που χρειάζονται κι ονειρεύονται. Πρόκειται για έναν νέο κόσμο εμπειριών, που με τη βοήθεια της smart technology αλληλεπιδρά με τους guests του ξενοδοχείου και δημιουργεί ένα σύγχρονο, πολυτελές και πάνω από όλα φιλόξενο περιβάλλον.

2-lkvOi.jpg

Δεν πρόκειται απλά για ένα ξενοδοχείο, αλλά για μία ολοκληρωμένη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Book your experience σήμερα κιόλας κι απολαύστε τη διαμονή σας στο πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό ξενοδοχείο της πόλης, που θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε, αλλά και πολλά περισσότερα. Το ONOMA Hotel, το πρώτο smart hotel σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το όνομά σας και το σίγουρο είναι ότι θα σας κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή.

Info:

ONOMA Hotel

Μοναστηρίου 24

Τηλ.: 2314 423 300

onomahotel.com