fbpixel

Search icon
Search
SKG Handbook: Tο Canteen στην πλατεία Φαναριωτών επανασυστήνεται με ανανεωμένο μενού
MAGAZINE

SKG Handbook: Tο Canteen στην πλατεία Φαναριωτών επανασυστήνεται με ανανεωμένο μενού

Ο κορυφαίος all day γευστικός προορισμός στην καρδιά της πόλης!


Εδώ και χρόνια, το αγαπημένο για την ποιότητά του all day στέκι έχει αναδειχθεί σ’ ένα σημείο αναφοράς για τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης. Εδώ, η ανεπιτήδευτη κομψότητα συναντά τις μοναδικές γεύσεις, που προσφέρονται κάθε στιγμή της ημέρας. Από νωρίς το πρωί μάς περιμένουν ένα εντυπωσιακό brunch menu, που έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας του, αρωματικοί καφέδες και πολύ πρωτότυπες προτάσεις. Δοκιμάστε το “Dutch Baby” με κρέμα patisserie, φρούτα του δάσους και σιρόπι σφενδάμου και την ομελέτα με τυρί «Σαν Μιχάλη» και καπνιστή πανσέτα λίμνης Κερκίνης και ξεκινήστε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. 

dsc-5074.jpg

Η δημιουργική κουζίνα του έχει επιρροές απ’ όλο τον κόσμο, με το ανανεωμένο μενού του να ενσωματώνει παραδοσιακά και ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα και να τα αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο. Το αποτέλεσμα; Ένα eclectic μείγμα από κλασικές συνταγές αλλά και νέες, επίκαιρες και πρωτοποριακές προτάσεις, που αξίζει να απολαύσετε. Δοκιμάστε το μοσχαρίσιο carpaccio με μαγιονέζα λευκής τρούφας, μουστάρδα Dijon και flakes παρμεζάνας και την iconic pavlova με bavaroise, φρούτα του δάσους και άρωμα μαστίχας Χίου.

Don't miss 

canteen.jpg

Το κιουνεφέ με ελληνικά τυριά, σιρόπι εσπεριδοειδών, σάλτσα φρούτων του δάσους και φιστίκια Αιγίνης, το κοτόπουλο tikka masala με ανατολίτικα μυρωδικά, σουσάμι και γιαούρτι και τα linguini με μοσχαράκι με κρέμα γάλακτος, κακάο Περού και πιπέρι Σιτσουάν. Επίσης, επιλέξτε κάποιο κοκτέιλ από την ανανεωμένη λίστα του -το Canteen υπήρξε πρωτοπόρο στον τομέα αυτόν- ή κάποιο κρασί από την κάβα του, για να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Info: Δημ. Γούναρη 7, τηλ.: 2310228520, Facebook: Canteen, Instagram: @canteen_skg