fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Sienna Miller: Το British icon είναι το νέο πρόσωπο των Marks & Spencer

Τα δύο βρετανικά σύμβολα συναντιούνται για να επαναπροσδιορίσουν τους κανόνες του στιλ με μια capsule συλλογή


Sienna Miller: Το British icon είναι το νέο πρόσωπο των Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer λανσάρουν τη νέα συλλογή "Anything but Ordinary" για το φθινόπωρο του '23 και παρουσιάζουν τη γνωστή ηθοποιό Sienna Miller ως πρέσβειρα της καμπάνιας. Αν το καλοσκεφτείτε, μια συνεργασία μεταξύ τους ήταν ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, καθώς και οι δύο φημίζονται για το διαρκές στιλ τους και την ικανότητά τους να αποτυπώνουν την αληθινή ουσία του original British style. Τώρα, λοιπόν, που επιτέλους συναντήθηκαν, ήρθαν για να εμπνεύσουν το κοινό μέσα από outfits και συνδυασμούς που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ms-talent-231.png

Με μια intellectually boho, ελαφρώς εκλεκτική (και πολύ βρετανική) ποιότητα, η συλλογή συνδυάζει κομμάτια κληρονομιάς, όπως ένα tweed σακάκι - ένα αγαπημένο της Miller - με πιο παιχνιδιάρικα σχέδια. Αποτελούμενη από ρούχα που συντονίζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά σύνολα, αλλά και να διατηρήσουν τη θέση τους όταν αναμειγνύονται με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σας, η συλλογή εξερευνά την προτίμηση της Miller στο ντύσιμο. Καθρεφτίζοντας το εμβληματικό της στιλ, η collection περιλαμβάνει μάξι φούστες, κομψές πλατφόρμες, άνετα πλεκτά, αιχμηρά σακάκια και statement αξεσουάρ.

Η Marks & Spencer, η οποία γνωρίζει καλά να δημιουργεί τα καλύτερα βασικά κομμάτια της αγοράς, έχει προσθέσει στη συλλογή της εύκολες μπλούζες για layering, τραγανά, λευκά πουκάμισα με κουμπιά και καλοραμμένα παντελόνια, μαζί με τολμηρό χρωματικό μπλοκάρισμα και μια σειρά από υφές και prints. Η Sienna Miller δήλωσε για τη συνεργασία: «Πάντα αγαπούσα τα Marks & Spencer. Είναι μια μάρκα που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της βρετανικής μόδας. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ σε αυτή την εμβληματική εταιρεία, θα είμαι το πρόσωπο της φθινοπωρινής συλλογής και θα συμμετέχω στο ταξίδι της για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της μόδας».

ms-talent-232.png


Η Maddy Evans, διευθύντρια γυναικείας ένδυσης των Marks & Spencer, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τη Sienna Miller στην οικογένεια των Marks & Spencer, ως το πρόσωπο της φθινοπωρινής μας καμπάνιας. Η Sienna είναι η επιτομή της σύγχρονης γυναίκας - με αυτοπεποίθηση, δύναμη και αβίαστη κομψότητα. Η άψογη αίσθηση του στυλ της και η έμφυτη ικανότητά της να κάνει statement εμφανίσεις την καθιστούν ιδανικό πρόσωπο της φθινοπωρινής συλλογής των Marks & Spencer. Το μοναδικό της στιλ και η προσωπικότητά της συμπληρώνουν τέλεια τις αξίες της εταιρείας μας και είμαστε σίγουροι, ότι μαζί θα εμπνεύσουμε το αγοραστικό μας κοινό καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν».

sienna-miller-marks-and-spencer-309254-1693988603433-main900x0c.jpg

Η Miller παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης της συλλογής πριν κάποιες μέρες στο The Mall Galleries στο Λονδίνο. Επέλεξε ένα κομψό, μαύρο, κομμένο και ραμμένο look με κοστούμι που ως σύνολο παραμένει πιστό στην effortless but preppy εμφανίσεις που η ηθοποιός έχει καθιερώσει στο στιλ της (και έχει προσθέσει και στην capsule συλλογή της). Την προσοχή τράβηξαν και τα κόκκινα statement σκουλαρίκια που επέλεξε!


Images: Marks & Spencer

1

Tweed coat

M&S

2

Faux Shearling Aviator Jacket

M&S

3

Midi skirt

M&S