fbpixel

Search icon
Search
Shoes & leggings: Ποια παπούτσια πρέπει να φοράτε με τα κολάν σας
STYLING TIPS

Shoes & leggings: Ποια παπούτσια πρέπει να φοράτε με τα κολάν σας

Βρείτε τον αγαπημένο σας συνδυασμό και απογειώστε την εικόνα σας


Τα κομμάτια που επιλέγουμε πλέον στην καθημερινότητά μας είναι πολύ πιο απλά, άνετα και ευέλικτα. Το loungewear έχει γίνει το βασικό στιλ στα σύνολα που δημιουργούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε για εμφανίσεις εντός είτε εκτός σπιτιού. Τα κολάν λοιπόν έχουν γίνει αναπόσπαστο item των συλλογών μας και οι fashionistas μας έχουν αποδείξει με μοναδικό τρόπο, ότι μπορούμε να τα διαλέξουμε ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης. 

Ένας βασικός συνδυασμός, ο οποίος πραγματικά μπορεί να απογειώσει την εικόνα μας και στον οποίο αξίζει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι αυτός των leggins & shoes. Σίγουρα το να ταιριάξετε το κολάν με τα αθλητικά σας υποδήματα είναι πολύ ασφαλές και πετυχημένο, αλλά πλέον δεν είναι μονόδρομος. Με την απαιτούμενη προσπάθεια το άνετο κολάν σας μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με τα περισσότερα shoe's designs της ντουλάπας σας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε όλους τους stylish συνδυασμούς και κάντε ένα εύκολο update στην εικόνα σας. 

Knee high boots 

Image source:@thefashionguitar

Ο πιο κλασικός συνδυασμός και ο πιο συνηθισμένος είναι αυτός των leggings & sneakers. Άλλωστε και τα δύο αυτά κομμάτια βασίζονται στο ίδιο στιλ, το αθλητικό. Τα σχέδια τόσο σε κολάν όσο και σε παπούτσια είναι πολλά, ικανοποιώντας όλα τα γούστα είτε ανήκετε στην κατηγορία των minimalist είτε των maximalist. Αν σας αρέσουν οι πιο "ήρεμες" εμφανίσεις θα κινηθείτε σε μονοχρωμίες και κυρίως στο κλασικό μαύρο. Αν επιθυμείτε πιο φανταχτερές εικόνες μπορείτε να προτιμήστε printed leggings και πολύχρωμα αθλητικά. 

Slippers

Image source: @pernilleteisbaek

Σε περίπτωση που δε θέλετε με τίποτα και πουθενά να αποχωριστείτε τη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού σας τότε ο συνδυασμός με τα ιδιαίτερα και αγαπημένα slippers είναι μονόδρομος. Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρούμε πολλές fashion lovers να προτιμούν slippers με γούνα και για τις εξόδους τους εκτός σπιτιού. Ήρθε η στιγμή να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να τα δοκιμάσετε κι εσείς. Για περισσότερη ζεστασιά μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι κάλτσες μέσα από τα υποδήματα σας.  

Ένα σχέδιο υποδημάτων που δεν αποχωριζόμαστε κατά τη διάρκεια των χειμερινών ημερών είναι αδιαμφησβήτητα οι μπότες. Ακόμα πιο συγκεκριμένα οι knee high boots έχουν μία πολύ έντονη δυναμική τη φετινή σεζόν. Μπορούμε να τις συνδυάσουμε με όλα μας τα κομμάτια, από φορέματα και φούστες μέχρι και κολάν. Για ένα πιο casual σύνολο επιλέξτε να φορέσετε πάνω από το κολάν σας ένα oversized knitwear και ολοκληρώστε με τις μπότες σας. ΄Οσον αφορά το πανωφόρι, ένα puffer jacket μοιάζει ιδανικό.

Ankle boots 

Image source: @blancamiro

Μιλώντας για την κατηγορία των boots δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα ankle boots. Σχέδιο, το οποίο επιλέγουν όλες οι γυναίκες πάρα πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια. Η πρακτικότητα και η ευελιξία τους τα έχουν κατατάξει τόσο ψηλά στη λίστα των επιλογών. Είναι το κατάλληλο σχέδιο για να τα συνδυάσετε με έντονα χρώματα ή printed leggings, με στόχο να χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση στην εικόνα σας. Αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις "κατά γράμμα" τότε δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τα chunky sole boots. Το μαύρο χρώμα είναι αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα απ' όλα. 

Loafers 

Ίσως η πιο ιδιαίτερη και εκκεντρική επιλογή. Μπορεί πολλές από εσάς να διστάζετε να τη δοκιμάσετε αλλά μόλις τη συνηθίσετε δε θα μπορείτε να την αποχωριστείτε. Συνδυάστε λοιπόν το αγαπημένο σας κολάν μ' ένα ζευγάρι loafers. Για να κάνετε περισσότερο styling προσθέστε κι ένα ζευγάρι από έντονες κάλτσες. Αν είναι οι πρώτες φορές που το τολμάτε προτιμήστε το μαύρο χρώμα σε leggings και υποδήματα ή ακόμα και hot colour combos σε σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο με το γκρι ή το μπλε. Είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε!