fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Sexy feeling: Τα κομμάτια για την ιδανική fashion night in collection

Παραμείνετε stylish ακόμα και στον ύπνο σας


Sexy feeling: Τα κομμάτια για την ιδανική fashion night in collection

Συζητάμε συνεχώς για τα κομμάτια και τα σύνολα που επιλέγουμε να φοράμε στις εξόδους μας και συχνά, ξεχνάμε να αναφερθούμε στα super stylish looks που έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κατά τη διάρκεια ενός special night in. Πιο συγκεκριμένα, σε όλες μας αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας στην ολοκλήρωση μιας statement night capsule συλλογής, η οποία θα μας βοηθήσει να παραμένουμε stylish... ακόμα και στον ύπνο μας. Οι επιλογές είναι πολλές και τα σχέδια για να πετύχουμε αυτήν τη διαδικασία ακόμα περισσότερα. Μάλιστα, η γιορτινή περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για να ανανεώσουμε την κολεξιόν μας από lingerie.

Από fashionable pyjamas μέχρι θηλυκά εσώρουχα, robr de chambre και nighty αξεσουάρ, ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεστε!
unnamed-1-75cbw.jpg


1. The pyjamas: Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλετε να αλλάζετε τα σύνολα σας μόλις μπείτε στο σπίτι, θα αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική είναι η άνεση και το στιλ που θα υπάρχουν στη συλλογή με τις πυτζάμες σας. Καθώς επιλέγετε να τις φοράτε τις περισσότερες ώρες στο σπίτι, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι και τα πιο βασικά. Σας προτείνουμε -χωρίς δεύτερη σκέψη- τα silk designs, τα οποία θα προσθέσουν και περισσότερη λάμψη. Μπορείτε να κινηθείτε τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε patterns για πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση. 

2. Underwears all the way: Τα εσώρουχα, όπως όλες γνωρίζουμε, αποτελούν must-have items, όπου κι αν βρίσκεστε. Παρόλο που δεν είναι εμφανή, είμαστε από τις γυναίκες που πιστεύουμε πως η κομψότητα και το στιλ τους πρέπει να είναι βασικά κριτήρια επιλογής. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε ως σετ. Φυσικά και τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ, το μαύρο ή το λευκό είναι τα πιο συχνά, αλλά ήρθε η ώρα να κάνετε τη διαφορά. Η γιορτινή περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, όπως είναι οι πιο έντονες αποχρώσεις και ακόμα καλύτερα το κόκκινο που ταιριάζει απόλυτα με την εποχή. 

dqx3zdwxuaa7676.jpg


3. Chic & Warm: Μπορεί πολλές από εσάς να μην έχετε στην κατοχή σας μία ρόμπα αλλά ειλικρινά καλό θα ήταν να επενδύσετε. Εκτός του ότι θα «εκτοξεύσει» την κομψότητά σας στα ύψη, θα σας χαρίσει την απόλυτη ζεστασιά. Δώστε προσοχή στο ύφασμα, έτσι ώστε να είναι μαλακό και άνετο. Διατηρήστε την σε ήσυχους και neutrals τόνους για περισσότερους συνδυασμούς, ευελιξία και αρμονία. Είμαστε σίγουρες πως μόλις τη δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να την αποχωριστείτε. 

4. L is for Lace: Όποια κι αν είναι η επιλογή σας για τις νυχτερινές σας «εμφανίσεις» εντός σπιτιού, οι δαντέλες ταιριάζουν μοναδικά σ' αυτά τα σχέδια. Είτε τις επιλέξετε στα εσώρουχα είτε σε nighty lingerie τους ταιριάζουν καταπληκτικά. Μ' ένα μαγικό τρόπο ανανεώνουν την εικόνα και προσφέρουν «απλόχερα» μία κομψή και chic αισθητική. Αν δεν έχετε αυτού τους είδους τα κομμάτια στην ντουλάπα σας μη διστάσετε να τα προσθέσετε. 

lingerie.png

5. Nighty accessories: Και σ' αυτά τα σύνολα, τα αξεσουάρ «παίζουν» σημαντικό ρόλο, τόσο στο στιλ όσο και στην πρακτικότητα. Τα slippers αλλά και οι sleep masks θα μετατραπούν στα απαραίτητα κομμάτια της συλλογής σας. Βρείτε τα σχέδια που σας ταιριάζουν και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις σας. Επιλέξτε fun designs, τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά και στην ψυχολογία σας. Οι έντονες αποχρώσεις θα σας χαρίσουν έξτρα πόντους και ιδιαίτερο στιλ!

Have a good night!

1

Sleepover Set

Love Stories, Elegance BUY HERE

2

Pyjamas

Twinset, Apolloniapolitia.gr BUY HERE

3

Τοπ από Δαντέλα Ethereal Femininity

Intimissimi BUY HERE

4

Σορτς από Δαντέλα Ethereal Femininity

Intimissimi BUY HERE

5

Rob de chambre

Marks&Spnecer BUY HERE

6

Nightwear

Triumph BUY HERE

7

Tiziano Garter Belt

Andres Sarda, Elegance BUY HERE

8

Σουτιέν Carioca Silhouette D'Amour

Intimissimi BUY HERE

9

Σλιπ Silhouette D'Amour

Intimissimi BUY HERE

10

Clog Slippers

Marks&Spencer BUY HERE

11

Nightwear

Oysho BUY HERE

12

Lingerie

Tezenis BUY HERE

13

Romb de chambre

Oysho BUY HERE