fbpixel

Search icon
Search
Sex and The City: Ποιοι είναι οι χαρακτήρες που δεν θα εμφανιστούν στο reboot;
PEOPLE & MOMENTS

Sex and The City: Ποιοι είναι οι χαρακτήρες που δεν θα εμφανιστούν στο reboot;

Όσα θέλετε να γνωρίζετε για τις συμμετοχές στη νέα σεζόν


Ναι, είναι γεγονός, η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει και εμείς δεν μπορούμε παρά να «ουρλιάζουμε» από ενθουσιασμό! Το Sex & The City έχει «γράψει» μέσα μας, μας συγκλόνισε με την ιστορία των τεσσάρων γυναικών στην Νέα Υόρκη, μας δίδαξε μαθήματα ζωής μέσα από τις ατάκες του και μας ταξίδεψε μέσα από τις στιλιστικές επιλογές των πρωταγωνιστριών στον κόσμο της μόδας. Βέβαια, πέρα από το θετικό αυτό γεγονός, έχουμε και αρνητικά, διότι η σειρά δεν θα είναι ίδια. Δυστυχώς ή ευτυχώς θα υπάρξουν αλλαγές, κάποιοι από τους παλιούς χαρακτήρες δεν θα εμφανιστούν, ανάμεσά τους και πολυαγαπημένος μας Mr. Big Αυτό προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις στους fans της θρυλικής σειράς στα social media, για το αν θα έχει την ίδια επιτυχία μ' αυτήν που είχε 20 χρόνια πριν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τις συνταρακτικές αλλαγές που επιφυλάσσει ο βασικός παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, ο Michael Patrick King!

Mr. Big (Chris Noth)

sex-and-the-city.png

Οι περισσότεροι lovers της σειράς πίστευαν πως ο Mr. Big ήταν προϊόν μυθοπλασίας, κάτι το οποίο δεν ίσχυε και επιβεβαιώθηκε 20 χρόνια μετά από την συγγραφέα του βιβλίου, Candace Bushnell. Ο Mr. Big ήταν υπαρκτό πρόσωπο! O ρόλος του Mr. Big που τον υποδύθηκε ο Chris Noth αγαπήθηκε πολύ από το γυναικείο πληθυσμό, ήταν ο μεγάλος έρωτας της Carrie Bradshaw , η οποία στο τέλος κατάφερε να τον παντρευτεί μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό! 

Φαίνεται όμως πως στην νέα σεζόν, σύμφωνα με τo Page six, η τύχη του Mr. Big θα αλλάξει, καθώς δεν θα επιστρέψει στο πλατό για γυρίσματα. Αμέσως μετά την αρνητική απάντηση του Chris, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες, όσον αφορά τον θάνατό του στην σειρά, κάτι το οποίο απαρνήθηκε κατευθείαν και μας έδωσε πολλά στοιχεία να πιστέψουμε πως ο ρόλος του θα έχει συνέχεια. Αυτό μας το επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς Darren Star, καθώς αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του, τον Alec Baldwin.

Samantha Jones (Kim Cattrall)

sex-and-the-city-2.png

Σίγουρα πολλές ταυτιστήκατε με τον χαρακτήρα της Samantha. Ήταν μια γυναίκα καριέρας, αντισυμβατική αλλά ταυτόχρονα τόσο δυνατή που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να είναι καλά ο εαυτός της. Παρόλα αυτά έμπαινε στην διαδικασία να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, οι οποίες ως γνωστών απαιτούν και μεγάλες θυσίες, κάτι το οποίο δεν την απασχολούσε ιδιαίτερα, καθώς είχε πάντα έτοιμη την απάντησή της να το τελειώσει «Σε αγαπώ αλλά αγαπώ εμένα περισσότερο». 

Η Samantha Jones θα συνεχίσει την εμφάνιση της στην νέα σεζόν, αλλά όχι από την Kim Canttrall, η οποία φάνηκε να κουράστηκε από την πολυετή συμμετοχή της στο έργο. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά το 2019 σε συνέντευξή της στο Observer πως «Ξεπέρασα τα όρια μου ερμηνεύοντας την Samantha Jones, γιατί αγάπησα το Sex & the city. Ήταν ευλογία με πολλές έννοιες, αλλά μετά την δεύτερη ταινία μπούχτισα.» Πέρα απ’ αυτό, άλλος ένας λόγος που δεν ήθελε να συμμετάσχει ήταν και η σχέση με τις συμπρωταγωνίστριές της, η οποία απ’ ότι φάνηκε είχε ψυχρανθεί αρκετά, ειδικά με την Sara Jessica Parker.

Steve Brady (David Eigenberg)

sex-and-the-city-3.png

O Steve Brady θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν από τους καλύτερους συντρόφους που υπήρξαν στο Sex & the city! Ο barman που τελικά απέκτησε δικό του bar, ήταν ο τύπος που ακόμα και η ίδια η Miranda δεν πίστευε ότι ερωτεύτηκε και έκανε μαζί του ένα γιο. Ήταν ένας χαρακτήρας αυθεντικός και πιστός, μέχρι την στιγμή που απάτησε την Miranda, κάτι που αν θυμάστε την έκανε έξαλλη και φυσικά ποτέ της δεν συγχώρεσε. Βέβαια, πολλοί από εμάς θα θέλαμε να δούμε την συνέχεια των δύο αυτών χαρακτήρων μαζί ή και ξεχωριστά. Η Miranda θα επιστρέψει, αλλά η υπόθεση του Steve δεν είναι ακόμα σίγουρη, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις.