fbpixel

Search icon
Search
Sex and the City: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το πολυαναμενόμενο comeback
ARTS & CULTURE

Sex and the City: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το πολυαναμενόμενο comeback

Μία νέα εποχή ξεκινά για την πιο αγαπημένη γυναικεία σειρά


Έχει κατά καιρούς συντροφεύσει τα βράδια των περισσοτέρων γυναικών στον πλανήτη, μέσα από ιστορίες, απίθανες συμπτώσεις, παθιασμένους έρωτες και ιστορίες πραγματικής φιλίας. Το Sex and the City -ίσως η πιο αγαπημένη γυναικεία σειρά όλων των εποχών- επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας, με τις πρωταγωνίστριές του, Parker, Nixon και Davis, ή αλλιώς Carrie, Miranda και Charlotte, να βρίσκονται ήδη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της σειράς, όπως μαρτυρά και η πρόσφατη φωτογραφία της Sarah Jessica Parker. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η προετοιμασία του reboot της σειράς προχωράει με επιτυχία, με τους ηθοποιούς της να ανυπομονούν να κατακτήσουν για ακόμη μια φορά, μέσα από τους ιδιαίτερους χαρακτήρες τους τις καρδιές μας. Τι γνωρίζουμε όμως μέχρι στιγμής για τον πολυαναμενόμενο νέο κύκλο του λατρεμένου sitcom; 

Let's take a look! 

First things first 

O τίτλος του, "...And just like that", πέρα από το γεγονός ότι συνδέει μοναδικά το παρελθόν με το παρόν στον κόσμο του Sex and the City, αποτελεί μια γνωστή φράση, που συνήθιζε να χρησιμοποιεί πολλές φορές η Carrie, όπως το αγαπημένο της "Ι couldn't help but wonder", που ήταν και η πρόταση που συνήθως ξεκινούσε τα απολαυστικά της άρθρα. 

1-3Svot.jpg

The plot

H πλοκή της σειράς που άλλαξε τον τρόπο που βλέπαμε τη γυναικεία φιλία, τον έρωτα, το σεξ και τη μόδα, έρχεται και πάλι να ακολουθήσει και να αναδείξει κοινωνικά και πολιτικά θέματα της εποχής, μέσα από τα επεισόδιά της. Πλέον οι τρεις πρωταγωνίστριες -καθώς η Samantha δεν πρόκειται να αποτελέσει μέρος του reboot όπως έχουμε ξαναπεί- βρίσκονται στην πιο ώριμη φάση της ζωής τους, στα 50 τους χρόνια. Θα δούμε πως τους έχουν επηρεάσει διάφορα κινήματα και γεγονότα της νέας εποχής, πώς διαχειρίζονται τις σχέσεις αλλά και την ίδια τους τη φιλία, -κάποιες έχουν κάνει οικογένεια, ενώ άλλες όχι- αλλά και τι προσδοκούν από μία καινούρια Νέα Υόρκη με νέους κανόνες. 

4-FDkmJ.jpg

The writers

O Michael Patrick King θα είναι για ακόμη μια φορά στο τιμόνι της σειράς, καθώς είναι αυτός που έγραψε και σκηνοθέτησε αρχικά το show. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, είμαστε πολύ χαρούμενες που γνωρίζουμε πως στο τραπέζι με τους συγγραφείς βρίσκονται πολλές γυναικείες πένες. Θα δώσουν σίγουρα την πιο θηλυκή και ενδιαφέρουσα νότα στις περιπέτειες των αγαπημένων πρωταγωνιστριών -ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τι συμβαίνει τη σημερινή εποχή. Τέλος, ως executive producers υπογράφουν και οι ίδιες Parker, Nixon και Davis.

Τhe guys 

Κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και ανυπομονούσαμε να μάθουμε είναι το γεγονός ότι ο γνωστός έρωτας και πλέον σύζυγος της Carrie, Mr. Big θα επιστρέψει στις οθόνες μας για το reboot της σειράς. Ο ένας και μοναδικός Chris North θα μας σαγηνεύσει και πάλι με τον ρόλο του, ενώ επιτέλους θα δούμε πώς διατηρείται η σχέση του πιο πολυσυζητημένου τηλεοπτικού ζευγαριού με τα ups and downs της τη νέα εποχή. Παράλληλα, με μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε ότι στη σειρά επιστρέφει και ακόμα ένα one of a kind φλερτ της Carrie, o Aidan, ο δεύτερος πιο γνωστός σύντροφός της μετά τον Big. Ο ίδιος πρόκειται να βρεθεί και πάλι στη ζωή της, ωστόσο παραμένει να δούμε με ποιον τρόπο! 

3-jLP3N.jpg

Release date

Aν και η HBO Max δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία της σειράς, φαίνεται ότι το reboot αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. Αυτό που γνωρίζουμε βέβαια μέχρι στιγμής είναι ότι θα πρόκειται για έναν ολόκληρο κύκλο επεισοδίων, στον αριθμό 10, και στη διάρκεια 30 λεπτών.

Cain't wait!