fbpixel

Search icon
Search
Σειρές του Netflix που πήραν το πράσινο φως για την πραγματοποίηση καινούριας σεζόν
ARTS & CULTURE

Σειρές του Netflix που πήραν το πράσινο φως για την πραγματοποίηση καινούριας σεζόν

Ποιες είναι οι TV series που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την επόμενη χρονιά;


Κάθε χρόνο τέτοια περίπου περίοδο η πλατφόρμα του Netflix, η μεγαλύτερη πλέον και πιο διαδεδομένη διαδικτυακή πλατφόρμα σειρών και ταινιών στον κόσμο, ανακοινώνει κι επίσημα τις σειρές, που πήραν το πράσινο φως για την πραγματοποίηση καινούριας σεζόν. Η συνέχιση μίας σειράς όπως είναι αναμενόμενο εξαρτάται κατά πολύ τόσο από την εμπορική και καλλιτεχνική της επιτυχία, όσο και από την διάθεση των συντελεστών της να δώσουν μία νέα τροπή στην ιστορία, που οι ίδιοι δημιούργησαν, καθώς υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις σειρών, οι οποίες παρότι ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες, δε συνεχίστηκαν κατόπιν απόφασης των δημιουργών τους. 

Για όλους εσάς λοιπόν, που είστε λάτρεις των σειρών του Netflix, δημιουργήσαμε μία λίστα με τις πιο hot TV series του, οι οποίες από ό,τι φαίνεται θα συνεχίζουν να μας απασχολούν και την επόμενη χρονιά.

Elite

1-T8Ozp.jpg

Το «Elite» είναι μία ισπανική σειρά του Netflix και ανήκει στην κατηγορία εφηβικό δράμα με αρκετά στοιχεία θρίλερ. Ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix τον Οκτώβριο του 2018 και μέχρι και σήμερα αποτελείται από τρεις σεζόν. Το «Elite» θεωρείται η πιο επιτυχημένη ισπανόφωνη σειρά του Netflix μετά το La Casa de Papel και γι΄αυτό και πρόσφατα ανακοινώθηκε, ότι θα συνεχιστεί για τέταρτη αλλά και για πέμπτη σεζόν. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους María Pedraza, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Álvaro Rico, Arón Piper, Mina El Hammani, Ester Expósito, Omar Ayuso, and Danna Paola. Jorge López, Claudia Salas, Georgina Amorós και Sergio Momo, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Netflix το cast της σειράς θα είναι πολύ διαφορετικό στους καινούριους κύκλους.

Sex Education

2-042sQ.jpeg

Το «Sex Education» είναι μία βρετανική comedy-drama σειρά του Netflix, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 11 Ιανουαρίου του 2019, γνωρίζοντας μία ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία. Η σειρά μέχρι και σήμερα αποτελείται από δύο σεζόν, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2020 ανακοινώθηκε, ότι το «Sex Education» θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells, Aimee Lou Wood και Kedar Williams-Stirling. Οι δύο πρώτοι κύκλοι αποτελούνται από οκτώ επεισόδια η καθεμία, διάρκειας περίπου 50 λεπτών.

Chilling Adventures of Sabrina

3-kRqYl.jpg

Το «Chilling Adventures of Sabrina» είναι μία αμερικανική teen-drama σειρά επιστημονικής φαντασίας, που βασίστηκε στα ομώνυμα Archie comics, στα οποία πρωταγωνίστρια είναι η έφηβη μάγισσα Sabrina Spellman. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix στις 26 Οκτωβρίου του 2018, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές από τους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους. Μέχρι και σήμερα αποτελείται συνολικά από τρία ξεχωριστά parts, ενώ τον Μάρτιο του 2020 ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους παραγωγούς και δημιουργούς της, ότι θα υπάρξει και part 4. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Richard Coyle και Miranda Otto.

You

3-GNltl.jpg

Το «You» είναι μία σειρά του Netflix αμερικανικής παραγωγής, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ψυχολογικό θρίλερ με αρκετά στοιχεία περιπέτειας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον γνωστό από το Gossip Girl ηθοποιό, Penn Badgley. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται τον Δεκέμβριο του 2018 αρχικά στο κανάλι Lifetime, στο οποίο είχε μέτρια απήχηση, ωστόσο λίγο αργότερα μεταφέρθηκε και στην πλατφόρμα του Netflix, μέσω της οποίας «εκτοξεύθηκε», προσελκύοντας 43 εκατομμύρια θεατές από όλο τον κόσμο. Πλέον το «You» ανήκει αποκλειστικά στο Netflix και μέχρι σήμερα αποτελείται από δύο σεζόν. Βέβαια τον Ιανουάριο του 2020 ανακοινώθηκε, ότι θα επιστρέψει και για τρίτο κύκλο, ο οποίος αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Locke & Key

5-lfRjY.jpg

Το «Locke & Key» είναι μία αμερικανική σειρά του Netflix, η οποία ανήκει στην κατηγορία supernatural horror drama. Bασίζεται στα ομώνυμα comics του Joe Hill και του Gabriel Rodriguez. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Petrice Jones και Griffin Gluck. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στις 7 Φεβρουαρίου του 2020 και λόγω της απήχησης που είχε στο κοινό της πλατφόρμας, οι συντελεστές της αποφάσισαν την πραγματοποίηση και δεύτερης σεζόν. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από δέκα επεισόδια των 40-56 λεπτών.

The Crown

4-HXh8k.jpg

Το «The Crown» είναι μια αμερικανική σειρά του Netflix, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και γι΄αυτό και θεωρείται ιστορικό δράμα. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στις 4 Νοεμβρίου του 2016 και μέχρι στιγμής αποτελείται από τρεις σεζόν. Το «The Crown» πρόσφατα υπέγραψε για την πραγματοποίηση δύο ακόμα κύκλων, ωστόσο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Netflix, ο πέμπτος θα είναι και ο τελευταίος της σειράς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μέχρι στιγμής έχουμε δει την Olivia Colman, τον Tobias Menzies, την Helena Bonham Carter κ.ά. Plus, η σειρά μέχρι σήμερα έχει κερδίσει τρεις χρυσές σφαίρες.